Pogledati punu verziju : Kaciga za dete - kupiti ili iznajmiti?
Sta je bolje, kupiti ili iznajmiti kacigu za petogodisnju devojcicu?
Kupovina se isplati posle deset dana, ali je rok trajanja dve, maksimalno tri godine a na Internetu nisam nasao nijedan oglas za prodaju polovne, kao da to niko ne kupuje.
Sa iznajmljivanjem bi teoretski uvek dobili pravu velicinu, ali se otvara pitanje higijene glave i odrzavanja kacige.
Sta je vas savet?
VladimirGM
10.02.2012, 10:26
Kako nisi našao polovnu, ima ih koliko hoćeš na limundu i kupindu. Cene su 1000-2000 din za dobro očuvanu
Imaš u Beosportu za 3000 kacige. Meni je računica jasna:
3 vikenda sam ove godine bio sa detetom = 3x 450 (vikend cena) = 1350
1 za Sretenje 5 dana = 1x 900 (5-7 dana cena) = 900
UKUPNO: 2250
Kupio sam kacigu koja je za broj veća i koja ne može da spadne a nosiće je i sledeće godine, sigurno. I da je u kom slučaju ne nosi sledeće godine, prodam je za 1500 dinara i opet sam uštedeo.
E sada, napravi ti tvoju matematiku :)
Milos011
10.02.2012, 14:34
Računica da li se isplati zavisi od toga koliko često ideš na skijanje.
Sa opremom za decu ja uvek kombinujem na sajmu. To je jedino što valja na expo zimu...
Možeš da pokušaš sa kupovinom polovne, ali ćeš uštedeti najviše 10-15€ a zbog higijene ćeš morati da se cimaš sa pranjem i sušenjem linera... Kupi novu, a kad preraste (biće joj dobra duže nego što misliš), očisti i prodaj.
nisam ni znao da e moze rentirat kaciga :( covek stalno novo nesto nauci
nisam ni znao da e moze rentirat kaciga :( covek stalno novo nesto nauci
Može i u Austriji. Provjereno na Turracher-u.
U Intersportu su techno djecije na akciji bile ispod 20 eura tako da se ako zbog niceg drugog onda samo zbog higijene, kako hehehe rece, isplati.
Može i u Austriji. Provjereno na Turracher-u.
U Austriji provereno svuda može!!! :)
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.