Pogledati punu verziju : Grejaci za pancerice
A nije dinamit :ok:
NOV!
Atomic, Therm IC osnovni model za grejanje pancerica. Idealno resenje za one koji imaju slabiju perifernu cirkulaciju, hladne tabane ili su samo matori ;)
Svaki koristi 4 alkalne ili punjive baterije tipa AA, ulozak sa kablom se kupuje dodatno ( kako da znam koja vam velicina treba, imate u Beosportu).
Greje oko 6 sati, u zavisnosti od jacine i napunjenosti baterija. Nema podesavanje temperature grejanja, samo on/off.
Nekoriscen i dobijate jedan rezervni komad.
Mogucnost montiranja na sve tipove pancerica, cizama za bord i na vecinu dublje obuce
Cena 40e
kontak votums@verat.net
Korisni linkovi http://www.youtube.com/watch?v=-Pw8B5resV8&feature=player_embedded#!
http://www.thermic.com/en/sports/products/hygiene.html#/sport/en/products/warm_feet.html
http://www.amazon.com/Thermic-010100004-Therm-ic-Basic-Power/dp/B0054U6XG6
cudno da se ljudi slabo interesuju, jer nema kod nas da se kupi
:confused:
вероватно ником није хладно :) ?
Konacno su poceli da kontaju...zimski planinari :sm022:
Izgleda da ce ovo da saceka sledecu sezonu, a onda cu bezobrazno da dignem cenu ( kao pravi srpski trgovac :smoke: )
macak011
23.03.2012, 14:45
imam ja jedne, kupljene na Kopu prosle godine, sa tri nivoa, ove sezone mi nisu trebali - idealna stvar za previse hladne dane, ukljucis samo malo da podgreje, pa iskljucis pre nego sto krene da pecka tabane... nisam ih probao u obicnoj obuci...
vujo032carving
23.03.2012, 17:34
Nešto sam skeptik kad su u pitanju grejači na baterije ???
Voleo bi da grešim, ali mislim da je to malo pro..r..anje, da prostite.
Na 12 v o.k ili sa strujnim adapterom, ali na baterije???
Možda grešim, ali kao što rekoh totalni sam skeptik.
macak011
23.03.2012, 18:29
4 baterije jedan grejac, jedan set baterija jedan dan. Ne drzis non stop jer pecka posle pola sata.. Palis, gasis I ceo dan nema zime. Greje, nemoj da sumnjas :D Nije to protocni bojler pa da vuche ko lud.. Salim se, ne zameri :D
Osnovna caka je da u stvari ne osecas toplotu vec jednostavno ti prsti nisu smrznuti, ali kad pocne da pecka, onda je neprijatno-tako ja dozivljavam..
meni iskreno nikada u zivotu nije bilo hladno stopalima i prstima. izgleda da imam dobru cirkulaciju ali starijim ljudima i onis zebuljama ovo je sigurno dobra stvar
macak011
23.03.2012, 22:47
meni se noge preterano ne znoje, ali ume da bude gadno kada je noga mokra od prethodnog skijanja, a onda napravis duze stajanje, bez aktivnosti, i to sve napolju na -10 recimo. Onda postaje hladno na nogama... e tad u akciju stupa grejac... :)
meni se noge preterano ne znoje, ali ume da bude gadno kada je noga mokra od prethodnog skijanja, a onda napravis duze stajanje, bez aktivnosti, i to sve napolju na -10 recimo. Onda postaje hladno na nogama... e tad u akciju stupa grejac... :)
Naorucenje, ne stajati ni kratko ni dugo bez aktivnosti, odnosno skijati bez prestanka (kakve pauze, ne dolazi u obzir)
Kopajuci po visku opreme po kutijama, shvatio sam da ih nisam prodao :eek:
opet aktuelno, ista cena
Koliko vidim ovo je samo jedan komad ili je opticka iluzija pa drugi nisam video.
Nikada ne bih sjekao ulozak pancerice kako on pokazuje
Koliko vidim ovo je samo jedan komad ili je opticka iluzija pa drugi nisam video.
Nikada ne bih sjekao ulozak pancerice kako on pokazuje
Ne kontam prvo pitanje.
Ili secesh, ili imash neki od atomic modela pancera koji su therm ic prepared (ako sam dobro razumeo drugo pitanje, tj primedbu). Mada ovaj lik sa youtube klipa preteruje sa izolir trakom, ne treba toliko
Ne kontam prvo pitanje.
Ili secesh, ili imash neki od atomic modela pancera koji su therm ic prepared (ako sam dobro razumeo drugo pitanje, tj primedbu). Mada ovaj lik sa youtube klipa preteruje sa izolir trakom, ne treba toliko
Na prvoj slici tvog posta vidim jedan grijac, jel ovo desno kutija ili drugi grijac. zato kazem jel jedan grijac ili opticka iluzija pa ne vidim ispravno?
Tip na youtube videu sto si postavio sjece petu uloska na pancerici. Ja to svojoj pancerici nikada ne bih uradio, nema sanse. To sto postoje modeli Atomic pancerica koji su predpripremljeni malo kome znaci posto niko od nas nema te pancerice. Necu sigurno seci pancericu od 400eur da je adaptiram grijacu od 20eur.
Ova vrsta grijaca je obicna sminka. Baterija se potrosi za 4 sata rada. ovo bih bozda preporucio nasim tatama ako ko jos skija te mozda nekome ko je anemican.
S elektricnim grijacem se nista ne moze porediti. Ostavis ga celu noc da grije, ujutro raj navuci pancericu, topla i suva :)
Na prvoj slici tvog posta vidim jedan grijac, jel ovo desno kutija ili drugi grijac. zato kazem jel jedan grijac ili opticka iluzija pa ne vidim ispravno?
Tip na youtube videu sto si postavio sjece petu uloska na pancerici. Ja to svojoj pancerici nikada ne bih uradio, nema sanse. To sto postoje modeli Atomic pancerica koji su predpripremljeni malo kome znaci posto niko od nas nema te pancerice. Necu sigurno seci pancericu od 400eur da je adaptiram grijacu od 20eur.
Ova vrsta grijaca je obicna sminka. Baterija se potrosi za 4 sata rada. ovo bih bozda preporucio nasim tatama ako ko jos skija te mozda nekome ko je anemican.
S elektricnim grijacem se nista ne moze porediti. Ostavis ga celu noc da grije, ujutro raj navuci pancericu, topla i suva :)
Dva grejaca, dosao im je i jedan u posetu (zvani gratis)...bilo ih je 4, ali je cetvrti otishao u podrum i nikada se nije vratio...
No, ne moras nista da secesh, niti da radis jer si pre godinu dana rekao da te ne zanima, zar ne? I sigurno ne bih prodavao grejac za jednu nogu, znam da ne forumu ima raznih opakih trgovaca :couto:
Ali ako nekog ZANIMA, ima na nasem trzistu gomila Atomic modela koji su pripremljeni za grejac. Imaju ulozak, kabl. U poslednjih par godina Atomic je to reklamno stavljao u brdo modela od 70 do 370 evra, dok su saradjivali sa firmom Therm ic.
A kao sto rekoh, ovo je za one kojima je hladno. Anemija nema veze sa tim, srecom... Za one koji imaju slabiju perifernu cirkulaciju, matorci, zene(pogotovo), za extremne uslove ili mnogo dana na snegu ( cesto i instruktori).
Baterije se potrose za 4-6 sati, u zavisnosti od gomile faktora...a znamo koliko traje prosecan skijaski dan. Fora je u tome da nisu stalno ukljucene, vec povremeno i na pocetku skijanja( kada je najpotrebnije). Posle se ukljucuju prema potrebi, da ne bi doslo do problema koji su imali neki instruktori. Naviknu se da im je stalno previse toplo, pa ne mogu da skijaju bez istih sve dok nije dovoljno toplo i napolju.
Taj tvoj "elektricni grejac" je zapravo SUŠAČ pancerica i nema veze sa ovim o cemu ja pisem( dzabe ja pisao da nije dinamit :sm022:)...a postoji i radijator, a gle chuda i ulosci za pancerice se vade...
a i vidim da je dzabe user macak011 rekao svoja iskustva, kada sam ja morao sve ovo da pisem :dontknow:
Ko zna, mozda se vrati i onaj grejach iz podruma ( sto ga je devojka zagubila) pa bude dva para po ceni jednog :ski:
Nemojte se nervirati....@Grazer je IPAK @Grazer-u SVE se razume(ene gore u jednoj temi sa Rusom bi da se dopisuje na engleskom!) a i nije bas neki za trgovinu.
Ovo sto nudite APSOLUTNO radi svoj posao(video i probao kod jednog od instruktora na Jah), u mom Atomic-u ima priprema odradjena ali mi bas i ne prija toplo u cipeli (verovatno imam dobru cirkulaciju jos uvek).
Poz
Ko se nervira? :sm022:
Samo me malo mrzi da toliko pisem i da objasnjavam, to je sve :dontknow:
ali moram u duhu pospesivaca prodaje http://poslovi.infostud.com/posao/2012/03/pospesivac-prodaje-gorenje.pdf :sm004:
(http://poslovi.infostud.com/posao/2012/03/pospesivac-prodaje-gorenje.pdf)
"Poznavanje srpske gramatike" :sm021:
Nemas ti sta objasnjavati. na prvoj slici stoji grejac i pakovanje. Nisam ja vidovita branka da znam da je u pakovanju grejac zato kazem jel vidim samo jedan ili je opticka iluzija, sta je tu ne shvatljivo.
I opet nisi shvatio sta sam ja rekao. Ako nemas predpripremljenu pancericu Atomic onda ces morati da seces ako hoces da koristis ove grejace, to je poenta izjave.
Ja licno kupio bih ovo samo ako bi mi pasale na pancericu i nikada ne bih sjekao svoju pancericu. Naravno neko drugi bi sjekao.
Taj moj "elektricni grejac" je susac ali gle cuda, ujedno je i grejac i ako ga ubacis ujutro pre izlaska na stazu znas kako pancerica bude jedno vreme udobo topla.
@Hallo hajde malo ustani i otrci oko kuce, vidi imali me iza coska
@Hallo hajde malo ustani i otrci oko kuce, vidi imali me iza coska. Da si se potrudio citati postove isto koliko i vredjati ljude shvatio bi da ima i nas koji zivimo u inostranstvu, da znamo strane jezike i da nam je drago kada nam se ovde na forumu pojave stranci te da se druzimo s njima
@Grazer...o dje s' ba? Potrosio onih 10KM "krvavo" zaradjenih vec?
Nego, salu na stranu, mani se corava posla...pusti neka neko ko hoce kupi ove GREJACE...лонимаеш?
Nemas ti sta objasnjavati. na prvoj slici stoji grejac i pakovanje. Nisam ja vidovita branka da znam da je u pakovanju grejac zato kazem jel vidim samo jedan ili je opticka iluzija, sta je tu ne shvatljivo.
I opet nisi shvatio sta sam ja rekao. Ako nemas predpripremljenu pancericu Atomic onda ces morati da seces ako hoces da koristis ove grejace, to je poenta izjave.
Ja licno kupio bih ovo samo ako bi mi pasale na pancericu i nikada ne bih sjekao svoju pancericu. Naravno neko drugi bi sjekao.
Taj moj "elektricni grejac" je susac ali gle cuda, ujedno je i grejac i ako ga ubacis ujutro pre izlaska na stazu znas kako pancerica bude jedno vreme udobo topla.
@Hallo hajde malo ustani....
Brateee, ne mogu da verujem. Da li ti nosis i brile i kacigu dok si na forumu, ili ? :sm006:
Kontam da su Carrera Raptor dobre i da je silver flash super staklo, a tek onaj deo za nos sa kojim mozes da budes mrk medju svim pteranodonima i da dobra kaciga ispod 500gr glavu chuva... Ali ti ne vidis, ne cujes , ne razumes :dontknow: ili nesto drugo
Ni na jednoj slici NEMA pakovanja, niti kutije, ambalaze...
A grejac za pancerice i SUŠAČ jednostavno NISU isto. Kako god ih zvali. I ne mogu da budu, koliko god se ti trudio.
Ono sto ja prodajem-grejach: greje dok nosis pancerice(ili kada ih ne nosis, ako hoces), dzabe ja pisao da nije dinamit, a i neki drugi;
dok ono sto ti imash a to je uglavnom sushac ( mozesh da ga zovesh i drugacije) ali ne moze da se nosi na stazi, ili dok su noge u pancericama bilo gde...Poceo si da mi zbunjujesh klijentelu, postavljaju mi cudna pitanja :sm003:
Mozda je sada jasnije...
i ne mora da se sece pancer vec ulozak, da ne bude zabune...mada moze i da se busi pancerica ako neko bas insistira :sm021:
znam ja sta je grejac a sta susac ali izgleda da ti ne razumes sta ja zelim da kazem tako da...odjavljujem se s ove teme
Prodao jedan par,a u medjuvremenu nasao i onog odbeglog u podrumu :ok:
Tako da je i dalje aktuelno
Da ne trazi temu-ako se neko seca onih susaca sto lice na stapin dinamita,gde to ima da se uzme?
Da ne trazi temu-ako se neko seca onih susaca sto lice na stapin dinamita,gde to ima da se uzme?
Ovdje: http://shop.afterbuy.de/Winter-SCHUHTROCKNER-SKISCHUHTROCKNER-UND-HANDSCHUHE-230-V-NEU/a27707673_u727_zc5c68fb0-59ba-4f65-a318-d7146ffe94b0/
Šalju i na ovu stranu. Provjereno.
Ovdje: http://shop.afterbuy.de/Winter-SCHUHTROCKNER-SKISCHUHTROCKNER-UND-HANDSCHUHE-230-V-NEU/a27707673_u727_zc5c68fb0-59ba-4f65-a318-d7146ffe94b0/
Šalju i na ovu stranu. Provjereno.
Hvala :sm018:
Bilo na sajmu 1000-2000din, ali se brzo prodalo
Da,na sajmu u nedelju nisam nista nasao
Da,na sajmu u nedelju nisam nista nasao
evo ti broj,covek prodaje za 1700 din
Velibor Corbic
0641614410
evo ti broj,covek prodaje za 1700 din
Velibor Corbic
0641614410
Super :sm017: Hvala:ok:
I dalje aktuelno, snizeno na 30 evra
I dalje aktuelno, snizeno na 30 evra
:sal::deal:
vujo032carving
20.02.2013, 10:36
Ako ste još uvek u potrazi:
http://www.kupindo.com/Ostalo/12042785_GREJACI-ZA-STOPALA
I dalje aktuelni, jer se ljudi opet raspituju :sm003:
Neverending thread
Pozdrav, sta je sad ovde na prodaju i sta je cijena? Zainteresovan sam ali u pocetku je bilo 3 grijaca za 40e jer je jedan ispao negdje u podrumu a sad skoro 2 godine poslije 2 grijaca za 30e....
Pozdrav, sta je sad ovde na prodaju i sta je cijena? Zainteresovan sam ali u pocetku je bilo 3 grijaca za 40e jer je jedan ispao negdje u podrumu a sad skoro 2 godine poslije 2 grijaca za 30e....
Ok, dva komada za 20 evra.
Jedan za levu nogu, drugi za desnu :cool:
Moze, mozes li mi poslati to za Sarajevo placam pouzecem ili kako god??? ako moze saljem ti adresu ...
Chek da prodje sajam...koga zanima, hoce da vidi, proba i sl. U petak i subotu sam najverovatnije na sajmu 064 27 66074
See ya
Gdje je Sarajevo a gdje je sajam ...350km, ja ti ih na sajmu sigurno vidjeti necu.
Hajde neka narod gleda...
prodje sajam, sta bi sa grijacima, sezona u sarajevu samo sto nije pocela ako su jos uvijek na prodaju da ti posaljem adresu???
prodje sajam, sta bi sa grijacima, sezona u sarajevu samo sto nije pocela ako su jos uvijek na prodaju da ti posaljem adresu???
Izvini, nisam stigao da reply,
Bio sam u guzvi.
Par ljudi me je cimalo iz Bg i okoline, pa sam morao njih da sacekam. Za par dana cu definitivno znati da li neko kupuje. Lakse mi je da njima prodam, nego nekome iz "inostranstva" :sm004: pa makar bilo i Ex Yu. (bez uvrede)
Shipping, da li je to TO, itd
svesifre
10.12.2013, 16:42
Koliko juda znam ti grubač i se mogu kupiti i u Sarajevu, bar sam ih ja kupio. Za ostalo ipak mora pp.
underbass
11.12.2013, 18:59
Ja videh na sajmu kod nekog coveka punu kutiju novih grejaca za obucu. Pakovanje od dve sipke (grejaca) duzine oko 10-12cm sa kablom kostalo je 10e. Cini mi se da je covek rekao da se radi o nasoj proizvodnji, ali nisam potpuno siguran. Ako neko ima telefon od ovog prodavca neka napise ovde.
To su ti grejaci...
http://www.dodaj.rs/f/3p/oC/d76wT69/1/grejaci-za-nogeslikao216.jpg
ma znam sta je to ali nije to to ...meni trebaju ovi sto idu na pancericu i da griju dok skijam..jer imam uske trkace pancerice koje su mi knap...ali nakon 2 sata pocinju da mi smanjuju cirkulaciju u nogama ( iako ih odkopcavam na zicama). A ovo da ih kupi neko iz bgd ili iz sa to ti je svejedno..satavi ih u paketic i posalji ja placam troskove sve... stavi ih na autobus, daj broj ziro racuna da ti uplatim cvaju meni je svejedno jebo 20e, nego je problem sto se u sarajevu ovo ne moze naci...al to prodavac ne shvata :(
a ovi sušaci pancerica ako ima neko da mi proda ali na 12v i za to sam musterija !!!
ma znam sta je to ali nije to to ...meni trebaju ovi sto idu na pancericu i da griju dok skijam..jer imam uske trkace pancerice koje su mi knap...ali nakon 2 sata pocinju da mi smanjuju cirkulaciju u nogama ( iako ih odkopcavam na zicama). A ovo da ih kupi neko iz bgd ili iz sa to ti je svejedno..satavi ih u paketic i posalji ja placam troskove sve... stavi ih na autobus, daj broj ziro racuna da ti uplatim cvaju meni je svejedno jebo 20e, nego je problem sto se u sarajevu ovo ne moze naci...al to prodavac ne shvata :(
Ti ovo trebas http://i.ebayimg.com/t/Therm-IC-Schuhwaermer-Skischuh-Waermer-Power-Pack-Basic-Classic-Set-Einlegesohle-/00/s/Nzc4WDczNQ==/$%28KGrHqJHJEkFDK-+5%29NfBQ0re0SjUg~~60_35.JPG
To je grejni ulozak i kosta daleko vise od 20eur. Prvo kupujes ulozak(trazis ga po pancerici) a onda u bateriju(sto duze drzi, skuplja). U svakom slucaju ovo dodje oko 50eur
Eee to mi treba. Ovde bih od TRUCH2 uzeo baterije a uloske bih narucio negdje ni sam ne znam jos gdje jer ni ulozaka u sarajevu nema...
GRAZER da li znas gdje ovo moze da se naruci ..mislim sve skupa u paketu?
Za naruciti ili internet ili da ti neko kupi direkt u inostranstvu. Ovo dolazi u razlicitim modelima tj razliciti proizvodjaci i razlicitim baterijama a to odredjuje i cenu. Zasebno su ulosci, zasebno baterije ali sve zajedno je oko 50eur.
Trebas prvo proveriti da li te baterije pasu na ulozak tj ako je ta baterija mora li onda biti i taj brend uloska? To ne znam.
Citajuci ovo ne znam , sta da ti kazem... Nasao sam kako da ti ih posaljem do Sarajeva, ali za komplet (citaj -ulozak koji je odgovarajuc ovom Therm Ic modelu) ne znam sta da ti kazem. Bilo je par komada u Outlet-u Beosporta pre 10ak dana, ali ih sada nema jer oni nemaju pojma sta imaju na lageru i cesto salju robu iz radnje u radnju, ili magacin. I ako ne znas sifru artikla, a to ne zna ni njihov jeb brend menadzer, tesko da ces naci osim slucajno...
A noviji modeli, koji se prodaju na nasem trzistu. Bilo da je Beosport ili neka druga radnja kostaju oko 100e i uglavnom nisu kompatibilni sa ovim mojim....Rado bih ti pomogao, ali kako?
Lock, konacno.
Pametnjakovici iz Beosporta su isekli kablove sa svih kompatibilnih ulozaka tog tipa i sada ih prodaju kao ANTIBAKTERIJSKE ULOSKE za 900din. Gomila Term Ic, Sidas, ulozaka sa specijalnim dodacima itd. je zavrsilo kao obicno djubre koje mozete da kupite na svakom cosku, ili u apoteci...Tuzno, koji su to strucnjaci :sm022:
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.