Pogledati punu verziju : Upozorenje
ski dude
07.02.2006, 20:15
mene je danas neko ishakovao(provalio sifru):glavaozid :glavaozid ,slao je poruke u intervalu od 18:42 do 18:47,pretpostavljam da covek nije srbin jer pise neke nebuloze:confused: ,porucujem svima da se malo pripaze i da menjaju sifru svakih 20-30dana ,nadam se da ovaj isti nece napraviti kolaps na forumu:hair: .
OZBILJAN SAM:glavaozid
NE PRI CAJ SA NJ IM NA BO DI GA:jester: :jester:
ski dude
08.02.2006, 17:04
NE PRI CAJ SA NJ IM NA BO DI GA:jester: :jester:
bi ja da znam ko je i sta je:kez: :glavaozid
ISIA_extreme_carver
08.02.2006, 22:22
Loša ti je bila šifra kad ju je tako lako probio!
ski dude
08.02.2006, 23:05
Loša ti je bila šifra kad ju je tako lako probio!
losa il ne ,ovo ne bi trebalo to da se dogadja:glavaozid
losa il ne ,ovo ne bi trebalo to da se dogadja:glavaozid
Pazi, razlog 'hakovanja' tvoje sifre je sigurno losa [ili slaba sifra]. Niko drugi sem tebe nije kriv. Znaci, pamet u glavu pa koristi sifre koje sadrze mala i velika slova, brojeve i znakove interpunkcije [trudi se da izgledaju ovako nesto: P0S9JoW] pa da vidimo da li ce neko tek tako da ti provali sifru.
Pazi, razlog 'hakovanja' tvoje sifre je sigurno losa [ili slaba sifra]. Niko drugi sem tebe nije kriv. Znaci, pamet u glavu pa koristi sifre koje sadrze mala i velika slova, brojeve i znakove interpunkcije [trudi se da izgledaju ovako nesto: P0S9JoW] pa da vidimo da li ce neko tek tako da ti provali sifru.
Uh !!
Ko ce to da pamti! P0S9JoW :confused:
Pa zar nije bolje : TRLABABALAN ili IDIMIdodjiMIprekoKOSJERICA
:dziveli:
Uh !!
Ko ce to da pamti! P0S9JoW :confused:
Pa zar nije bolje : TRLABABALAN ili IDIMIdodjiMIprekoKOSJERICA
:dziveli:
Postoje sistemi kako da lozinka P0S9JoW bude formirana od neke normalne reci. I onda ti pamtis tu rec i algoritam za konvertovanje u lozinku. Vrlo jednostavno a stvarno efikasno.
ko god da ti je provalio sifru provalice je sta god da stavis,tako da,ne trudi se,dok upada na forum nije strasno
ko god da ti je provalio sifru provalice je sta god da stavis,tako da,ne trudi se,dok upada na forum nije strasno
Ovo uopste nije tacno.
pa dobro onda objasni sve,bas me interesuje(nisam ironican)
pa dobro onda objasni sve,bas me interesuje(nisam ironican)
Trenutno sam u frci jer se pakujem. Sutra palim na Kopaonik. Veceras pred spavanje dobijes odgovor. Nadam se.
e,bedak,ja veceras palim u Bansko,napisi pa u svakom slucaju procitacu nekako
Postoje sistemi kako da lozinka P0S9JoW bude formirana od neke normalne reci. I onda ti pamtis tu rec i algoritam za konvertovanje u lozinku. Vrlo jednostavno a stvarno efikasno.
da, kao na primer... hmmm
jasamhacker
j4s4mh4ck3r
da, kao na primer... hmmm
jasamhacker
j4s4mh4ck3r
Ili na primer 'jEbEmlItIskIjAnjEkAdmOrAmU5dAUstAnEm'
Mogucnosti su beskrajne :D
Odoh ja na Kop
:)
Pozdrav
Javi kako je bilo.
Jer ne znam gde da idem 3 marta pa do 10 marta, na Jahorinu ili Kop, trebaju mi sveze informacije :)
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.