Pogledati punu verziju : Potreban Snowboard do 100e... sa vezovima
Potreban Snowboard do 100e... sa vezovima
lord_ice
03.01.2012, 21:45
Potreban Snowboard do 100e... sa vezovima
Nidicker 154cm , vez nidicker takodje , cena kompleta 80e, odlicno stanje daske i veza , pozzzz
hwala sto si se potrudio ali nisu mu isto rasporedjeni vezovi tako da si ogranicen da ti desna noga bude glavna......jbg zao mi je ako nadjes sa isto rasporedjenim vezovima 150-165 javi mi........hwala
lord_ice
04.01.2012, 08:58
:D ha ha ha ha , druze sta to pricas :D vezovi se na svakoj dasci mogu okreteti prema vozacu :D dobar si , ha ha ha ha ha nasmeja me ovako sabajle :D
lord_ice
04.01.2012, 08:59
ha ha ha ha ha :D moram jos jednom , ne zameri :D
ICE zar mislis da je on veverica pa da mu zavalis komplet sa lose rasporedjenim veozvima...cccc:sm021:
lord_ice
04.01.2012, 18:34
Bujke ne zameri druze , ali rasplakao si me jutros :D bas si me nasmejao , , kao znak drugarstva na ovom forumu , evo javno ti obecavam da ti saljem jednu dasku bez vezova potpuno dzabe , samo plati postarinu , daske ce ti posluziti da izguras ovu sezonu i naucis osnove neke kod borda :D , javi mi se u inbox :D
lord_ice
07.01.2012, 10:25
ova daska ti je poklon , nitro phantom 154cm, posluzice da naucis da vozis a posle kupuj nesto bolje , pozzzz
LJUDI LORD ICE JE ISPUNIO OBECANJE I POSLAO MI DASKU ZA DZABA!!!! HWALA MU PUNO DASKA JE DOBRA DA NEMISLITE DA MI JE DAO ŠNJ..........................bujke
sjajan oglas, od pocetka do kraja :)
svaka cast lord_ice i bujke ako imas neke nedoumice pitaj, odgovoricemo ti na ovom oglasu, poz!
E Ljudi imam pitanje kako da farbam gornji deo borda msm kojom farbom preporucujete i kako predlazete da ofarbam donji deo jer sam video jednog baju da je imao dole kao florescentno zelenu povrsinu tako da kad priblizi snegu izgleda kao da je ugradio neonke :D msm kako onda da zastitim taj deo dole PLASTIFIKACIJA??
lord_ice
16.01.2012, 22:10
:D samo nek se vozi Bujke , sve najbolje , i nek te sluzi bar dve sezone ;)
ma dobro to nego ucu da ofarbam al ne znam kako je najbolje.... help....
odozgo farbaj kako ti padne na pamet ako ti je to zelja ali ne shmirglaj i ne skidaj slojeve :) a odozdo nema farbe, samo vosak ili ako ima rupa onda plastika za repariranje baze pa vosak. Ima na youtube.com gomila klipova kako se to radi (base repair)
оћу и ја муфте даску... :) кмеееЕЕее
Svi bi mi hteli, ne sekiraj se.. :) al prosla nova,verovatno deda mraz ne radi vise! :P :) :P
Ma pusti sad farbanje - jesi li ti dobro rasporedio vezove na novoj dasci??
Snowboard 4 life
16.02.2012, 19:40
Lorde ae prodas onj nidicker snowbord za jedno 65e
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.