Pogledati punu verziju : Servis u Nisu
Posto nisam bas vest u majstorijama raznog tipa, a samim tim ni u odrzavanju skija, prinudjen sam da ih nosim u servis. Mogu reci da sam sada malo iskusniji u skijanju i posto sam kupio nove skije bitno mi je da budu servisirane na najbolji moguci nacin. Znam da u Nisu nije neki izbor (ja znam za svega dva servisa), ali bih voleo da cujem iskustva ljudi kako bih mogao da odaberem bolji. Cena nije preterano bitna jer pretpostavljam da ne moze mnogo da se razlikuje, vec samo kvalitet.
Unapred hvala.
Imas 3 servisa u Nisu. Kod Micka, planet bike i onaj kod mosta za Jagodin malu. Taj kod mosta ne znam kako radi i kakve masine ima i da li radi uopste. Zbog renoviranja stadiona ne znam koji je status Mickovog servisa da li radi ili ne. Tako da moja preporuk ti je planet bike. A i koliko se secam majstor koji je radio kod Micka je presao da radi u planet bike kada je isti otvoren. Neki moji prijatelji koji su tamo radili servis su zadovoljni. Ipak su oni zastupnici za elan, voelkl ...
Kuci.Kuc
05.01.2013, 15:35
Posto mi postojece rupe na skijama u kojima su usrafljeni vezovi ne dozvoljavaju da ih vise razvucem za vece pancerice, koliko bi kostalo ako neko ima iskustvo da se razbuse nove rupe i popune stare, naravno u NIsu?
Taj kod mosta je takodje Mickova radnja. A servis je preseljen pored restorana, sa druge strane stadiona.
Sto se tica Planet Bike, nema greske!
Ima i neki Milan na C. Zvezdi, radi nesto jefitnije, ali ne znam kakav je kvalitet.
Posto nisam bas vest u majstorijama raznog tipa, a samim tim ni u odrzavanju skija, prinudjen sam da ih nosim u servis. Mogu reci da sam sada malo iskusniji u skijanju i posto sam kupio nove skije bitno mi je da budu servisirane na najbolji moguci nacin. Znam da u Nisu nije neki izbor (ja znam za svega dva servisa), ali bih voleo da cujem iskustva ljudi kako bih mogao da odaberem bolji. Cena nije preterano bitna jer pretpostavljam da ne moze mnogo da se razlikuje, vec samo kvalitet.
Unapred hvala.
Razmisli i o servisu tamo gde ideš da skijaš :)
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.