Pogledati punu verziju : Ficsher RXc Carbon
Miroslav1
21.12.2011, 18:48
Zdravo,
Interesuje me sta mislite za ove skije ?? skije su vozene nekoliko sezona i mislim da gi uzmem, inaku decko koji ih prodaje je moj drug i kaze da su redovno servisirane (mislim na vosok itn) , isto i sada su peglane sa vosok -spremne za ova sezona ,,zato me zanima vase mislenje oko ove skije ,oko nivni karakteristike itn itn, inaku duzina je 165 cm.
hvala unapred za odgovore :sm004:
evo i slike :
http://i644.photobucket.com/albums/uu165/2Break2/IMG00111-20111220-2210.jpg
http://i644.photobucket.com/albums/uu165/2Break2/IMG00109-20111220-2125.jpg
Miroslav1
23.12.2011, 15:05
Niko nezna nista o ove skije ???
Molim vas dajte neki savet ,barem malo da mi pomognete da znam dali da uzmem ove skije ili ne, zasto drug mozda I da ih proda dok ja razmisljam..
Hvala puno.
Pozdrav iz Makedonija :-)
Tadija_91
23.12.2011, 15:23
Ja ne znam nista o doticnom modelu, a ni google mi nije pomogao(izbacuje samo nesto na nemackom i ruskom). Predpostavljam da je pocetnicki model ;)
Nisi nam nista rekao o sebi, koliko si visok, tezak, kako skijas?
Pozitivno je sto si siguran da nisu skinute sa rente, jer je po oglasima vecina takvih ;)
macak011
23.12.2011, 15:24
ma uzimaj, kombinacija carbon - titanijum sto ukazuje na kvalitet... :)
A Fischer ne moze da omane, jedino ako nisu skupe... :)
pozz :)
macak011
23.12.2011, 15:31
evo je u nekom katalogu iz 2004, pa sad ti vidi.. neka pocetnicka do rekreativna skija verovatno:
http://www.sportstolz.at/sportstolz/images/Neuer%F6ffnung.pdf
Ako je dzabe i ako se lepo vozi, pitaj drugara, u zavisnosti od tvog znanja, uzimaj ili ostavljaj...
Ovako: jedan ruja davno tvrdio da je kao RX4, a drugi na nekom drugom forumu da je to kao kasniji RX2 model iz 2006... dakle, rekreativna skija definitivno, iz 2004 ako ne i starija
Huh, nadam se da ti je moj Google pomogao :D
najbitno, za kolku drugar ti saka da ti gi 'prodade'
posto kaj nas cenite se vo najmala raka nerealni
Miroslav1
23.12.2011, 17:24
Visok sum 178 , tezak oko 90 kg , a skijam recimo solidno ,iako sam radio malo pauza od 3-4 godina ali prethodno 10 god nisam propustio sezonu, znaci nije mi problem da skijam i crvene i crne staze. Inaku cena je oko 100 Evra, ali moze drug spusti jos malo :-), reko sam da spored mene skije su dosta ocuvane i servisirane zasto i taj drug je ski manijak i svaka druga sezona menja skije a nekad kupuje i po dva para, tako da mislim da je ovih skije vozio samo 3 sezona aktivno i onda samo po nekoliko dana i narednih sezona zasto je imao druge skije prednost.
Visok sum 178 , tezak oko 90 kg , a skijam recimo solidno ,iako sam radio malo pauza od 3-4 godina ali prethodno 10 god nisam propustio sezonu, znaci nije mi problem da skijam i crvene i crne staze. Inaku cena je oko 100 Evra, ali moze drug spusti jos malo :-), reko sam da spored mene skije su dosta ocuvane i servisirane zasto i taj drug je ski manijak i svaka druga sezona menja skije a nekad kupuje i po dva para, tako da mislim da je ovih skije vozio samo 3 sezona aktivno i onda samo po nekoliko dana i narednih sezona zasto je imao druge skije prednost.
Izvini na srpski da ostali razumeju a mozda se neko i ne slozi samnom.
Mislom da ta skija tvoih 90kg testo ce da drzi, odnosno stalno ces da proklizavas, a sustina je karvati a ne proklizavati.
Za crnu stazu verovatno mislis ceripasina na Popovu Sapku, probaj zaledzeni jelak pa onda ces se i sam uveriti.
E sad cena, pa znao sam, i jos ce da ti spusti.
A da ti pitas drugara posto on stalno menja skije a ove vec nekoliko godina ne koristi da ti iste pokloni a da ti razmislis dali da ih uzmes.
A sto vikas na toa...
Slažem se sa Trendom. To je skija za početnike. Model je iz sezone 2004/05.
Miroslav1
23.12.2011, 23:52
Trendo sta oces da kazes so ovo da mi gi pokloni ?
Da ne vrede tolike pare ove skije ili sta ?
ove skije ultra pocetnicke
bas me interesuje dali je neko uzeo one armada arv sa malih oglasa
samo sto nisu dzba
Trendo sta oces da kazes so ovo da mi gi pokloni ?
Da ne vrede tolike pare ove skije ili sta ?
Pravo da ti kazam jas ne bi mu dal ni eden edinstven denar
a ako saka da mi ja pokloni bi mu ja zal ako nemam drug izbor
a da mu cistam gjubre od stanot nikako.
Nekaq najde nekoj drug naivko da mu ja prodade za cak 100e:hair:
Ma daj...
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.