Pogledati punu verziju : Skipass
Ja sam tek danas saznao na sajmu da je skipass 10/sezonski 14000din i da mozete da ga iskoristite na 3 planine u Srbiji. To je nesto stvarno fenomenalno sa njihove strane.
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Ja sam tek danas saznao na sajmu da je skipass 10/sezonski 14000din i da mozete da ga iskoristite na 3 planine u Srbiji. To je nesto stvarno fenomenalno sa njihove strane.
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Meni je bilo fenomenalnije prosle godine kada se taj ski pas prodavao za duplo manje pare - 8300 din
Da ali tada nije vazio na 3 planine koliko znam
andrijapajic
11.12.2011, 16:12
Mislim da jeste, a i vise bih voleo da su opet pustili taj od 8300!
da ali ne moze da se kupi samo za sve tri planine. Nema one varijante da bude samo za Tornik ili Staru Planinu pa da bude jeftinije.
Prosle godine je bio 8300 taj 10/sezonski, a ove duplo vise 16.600... i nije vazio za sve planine u Srbiji. Ali za tu razliku od 8300 kupio bi vikend skipass i na Torniku i na Staroj planini i sa sve prevozom do tamo.
andrijapajic
11.12.2011, 20:33
Ski passovi za druge planine su dovoljno jeftiniji da se ne isplati trositi Kopaonicki u manje-vise bilo kom slucaju...
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.