Prijavite se

Pogledati punu verziju : Volkl AC 30

Symon
25.11.2011, 20:52
Danas postadoh vlasnik gore pomenute skije pa me interesuju mišljenja i iskustva.

dejan
26.11.2011, 02:12
Ne znam koju si ac30 uzeo jer poslednji model se nesto razlikuje od moje skije Ova sto ja skijam je ista kao ac3, 118-76-104 (2009). Ja sam los u opisivanju skija ali moje iskustvo je da je ac30 odlicna skija. Stabilna, snazna i razbija nakupnine snega na stazi, okretna i bez iznenadjenja, odlicna i za carving i za staru tehniku. Tu kolicinu kontrole i sjajnog drzanja kantni i na bas tvrdoj stazi nisam osetio ni kod jedne skije iz te klase koju sam probao. Mislim da je odlicna skija za u pravom smislu sve uslove na stazi. Malo ima veci radijus ali i veoma dobar odgovor na skracivanje zavoja, mada je najudobnije voziti solidnom brzinom i sirim zavojima. Neki prijatelji koji su probali skiju rekli su da je kruta i teska. Eto meni se bas svidela (ako ne bih menjao skiju samo radi menjanja verovatno bi istu ponovo kupio) a nekima i nije, kazu da je dobra skija ali im nije legla sta god to znacilo. Srecna kupovina i u zadovoljstvu da je izvozas.