Pogledati punu verziju : Prodajem Special blend lifty RLS jaknu
10.000mm waterproof, 10.000 gr breathability
Velicina je M, ali bas zato je prodajem jer sam narucio bez probanja pa se ispostavilo da je velika, odgovara L/XL. Prilicno je komotna za nekog ko nosi M.
Nosena je 10 dana i nema nikakvih ostecenja. Uz nju ide dukserica koja se kaci ispod (sa slike). Tako da ako nosite i nju onda vam u danima kad je temp oko nule treba samo majica ispod. Ima ventilaciju, yo-yo drzac ski pasa, i gomilu dzepova... Cena je 100e. Jaknu mogu doneti u Cacak ili Kraljevo da se proba.
0641479427 za informacije
jos nekoliko slika. Rajsferslusa ima 2 napred (dupli) i plus cicak, ventilacija je zasticena membranom da ne upada sneg. Jakna je model za sezonu 2008/9 ali je kupljena za zimu 9/10.
jos aktivno, moze cena 80e sa lajnerom ili 70e bez njega. 10k nosena samo na snegu (20dana ukupno) bez ostecenja.
brkchina
10.04.2012, 15:20
jel bi mogao da das neke mere jakne, tipa: sirina u grudima, duzina rukava od pazuha, duzina rukava od kragne, visina jakne, ili mi reci koje si ti visine i tezine pa da znam dal bih mozda ja mogao da uletim u nju.... hvala :)
sirina na grudima (od pazuha do pazuha) 64cm
rukav od pazuha (donja strana) 55cm
rukav od ramena (gornja) 64cm
visina (od ramena do dna) 75cm
raspon (od kraja do kraja rukava skroz rasirenih) oko 170cm
jos jedna stvar, liner je taman za velicinu M. Sto znaci da je meni lajner taman a jakna velika pa preporucujem ako uzima neko ko nosi l-xl da uzima bez lajnera. Takav je model jakne, "baggy fit".
brkchina
11.04.2012, 02:13
:( jbg to mi je veliko....a hteo sam da te otarasim bede :) pozdrav
evo kako izgleda kad je nosi neko visok 173cm
Veca je, ali na stazi je to ok. VAn staze je vec problem jer bi izgledala smesno u kombinaciji sa farmerkama, bila bi kao dzak. Znaci, ako neko hoce da je nosi samo na stazi, moze da je uzme i ako nosi M, ali ako hoce da je nosi i ovako onda preporucujem L/XL (po ko zna koji put :)
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.