Pogledati punu verziju : Gde da rentiram bord u BG-u? (Preporuka)
chaghaboo
26.10.2011, 18:09
Dva drugara su prošle godine imali jako loše iskustvo kada su rentirali bord u BG-u. Jel može neka preporuka gde se mogu rentirati korektni bordovi i cipele, a ne krševi?
chaghaboo
28.10.2011, 10:29
Da li je moguće da u BGu ne postoji korektna renta za bordere... :sm022:
paranoya
30.10.2011, 10:06
ja znam za :
-Marconi sport: 25. Maj
-Beosport - Sava Centar
-Planet Bike - Vojvode Stepe
chaghaboo
30.10.2011, 12:08
U Marconiju su i rentirali prošle godine, ali ne da su dobili krševe nego... Na jednom bordu su se vezovi tokom vožnje rotirali na dasci, orijentacija stopala na početku i kraju vožnje se razlikovala i vez nikako nije mogao da se dobro pričvrsti tako da stoji. Na drugom bordu kaiševi na vezu su se sami otpuštali takođe u toku vožnje.
PB tada nije ima ništa da im ponudi, reći ću im da pogledaju i u Beosportu. Ako zna još neko gde ima valjanih dasaka za rentu...
Hvala paranoya
Ja sam klincu rentirao bord uvek na planini. Dešavalo se da smo menjali i dasku i vezove a to bi bilo jako zajebano ako rentiraš u BGD.
E sad mi smo bili na Kopu pa to tamo i nije skupo kako napolju. Pretpostavljam da je razlog najma u BGD odlazak u inostranstvo?
Nisam siguran da li SaltoM (http://www.saltom.rs) (B Brdo) ima za rentu bordove? Imaju dobre skije za rentu.
Nekada su imali i boardove ... Nisam siguran da ih imaju sada i u zadnje 2 godine.
chaghaboo
13.11.2011, 10:09
Mislim da Salto više nema bordove, ali reći ću im da provere...
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.