Prijavite se

Pogledati punu verziju : Blizzard XO

nil
17.12.2010, 22:19
Pozdrav svima

Potreban mi je savet vezano za navedenu skiju (Blizzard XO). Da li neko moze da mi kaze nesto o ovoj skiji vredi li je iznajmiti ili je zaobici? Kada sam bio u Beosportu lik koji je tamo radio mi je nju bas nahvalio ali nisam nesto bio siguran da je bio potpuno iskren nego da je hteo samo da mi uvali neki model. Bio bih zahvalan ukoliko bi neko mogao da mi da neki savet sta da radim? da Uzmem ovaj model ili da trazim dalje? Takodje sam video Volke tiger r1 i Volke unlimited r1 da li bi bilo bolje uzeti neki od ova dva modela nego Blizzard?

Unapred se zahvaljujem na svakaoj informaciji, savetu ili preporuci

Hvala Nikola

stekan
17.12.2010, 22:26
Koliko dana skijanja ukupno imaš u nogama?

nil
17.12.2010, 22:32
Zdravo Stekan

Pa ovako proskijao sam pre 5 godina i od tada pa do ove sezone idem svake god po jedno 7 do 10 dana na skijanje.Tako za sebe mogu da kezem da sam osrednji skijas :) Ja se ne zavaravam da cu sada dobitineku extra skiju ali ne bih bas da izaberem neki bas los model

stekan
17.12.2010, 23:01
Pretpostavljam da se radi o modelu Blizzard XO IQ i ta skija bi ti trebala biti OK, ali imaj u vidu da je to ipak skija niže klase (mislim na taj model, ne na marku Blizzard). U prevodu: bojim se da ćeš je brzo prerasti.

Ova dva Volkl modela koja si naveo su u istoj klasi, ali bih ja glas ipak dao Blizzardu. Znam da će mnogi sa tim biti iznenađeni, jer je Volkl kao marka nešto kao Mercedes među autima, a o Blizzardu mnogi nemaju posebno dobro mišljenje, najviše zato što nisu probali novije modele više klase.

nil
17.12.2010, 23:27
Znam ja da je to rekreativna skija i da za bolje modele ide ona nasa koliko para toliko muzike i ja od nje ne ocekujem cuda, ali samo ne zelim da mi totalno pokvari uzitak skijanja!

Hvala puno na savetu!!