Pogledati punu verziju : Madjarska ski centar
Bata Bane
07.01.2006, 23:42
63:
kez: :kez: Ne mogu da verujem pronasao sam u Madjarskoj ski centar, koji se penje na citavih 800 metara pa vi vidite:kez:
da tamo je stalno neka zurka na snegu gledam njihove kanale.....uopste neizgleda lose...
Pa mozda imaju dobru zezu ;), ali skijanje ispod 800m podrazumeva da je 90% vremena sneg mokar, a to znaci sporina i nikakvo skijanje ;).
nemam pojma nisam bio samo vidim stalno na tv da se nesto desava tamo
Nisam ni ja :D. Samo komentarisem vrlo verovatnu situaciju: da je mnogo bolja zeza nego skijanje ;).
da tamo je stalno neka zurka na snegu gledam njihove kanale.....uopste neizgleda lose...
Kako se zove ovaj ski centar i gde se nalazi, u kom delu Madjarske?
Bata Bane
10.01.2006, 21:51
Nalazi se na oko 200 km. jugozapadno od Budimpeste i 20 km od Debrecina, kazu da je mnogo dobro zezanje sa Madjaricama
Nalazi se na oko 200 km. jugozapadno od Budimpeste i 20 km od Debrecina, kazu da je mnogo dobro zezanje sa Madjaricama
Pa sto onda idemo u Francusku?:dziveli: :bootyshak :bootyshak :bootyshak :bootyshak
Pa sto onda idemo u Francusku?:dziveli: :bootyshak
Valjda, da bi skijali? :confused: ;) :D
Bata Bane
10.01.2006, 23:31
:kez: :glavaozid :kez: :kez: :kez:
CrazyKong
11.01.2006, 09:36
Evo spiska svih skijalista u HU.
Mislim da ih uopste ne treba potcenjivati s obzirom da su stvarno izvukli maksimum iz onog sto im je priroda dala. Vise mi treba da se stidimo sto moramo da idemo u druge drzave da bi se ko ljudi naskijali pored ovoliko nasih planina.
Inace necete verovati, ali sam imao prilike da skijam u HU, na putu u Slovacku, pre kojih 15 god. malo posle Budimpeste smo svratili na neko malo skijaliste da se odmorimo :dziveli: , a ja naravno napravio dve zice :ski:
Pa hajde da se organizujemo da odemo na vikend i vidimo kako je ! I kakve su Madjarice?:bootyshak :bootyshak :bootyshak :bootyshak :bootyshak
Evo spiska svih skijalista u HU.
Gde?
p.s. moram jos nesto da napisem jer mi je message to short. :glavaozid
Pa hajde da se organizujemo da odemo na vikend i vidimo kako je ! I kakve su Madjarice?:bootyshak :bootyshak :bootyshak :bootyshak :bootyshak
Ja sam za jel mi treba viza?
Bata Bane
12.01.2006, 17:52
Ja sam za jel mi treba viza?
Treba, ali lako se dobija
CrazyKong
13.01.2006, 09:07
Gde?
p.s. moram jos nesto da napisem jer mi je message to short. :glavaozid
izvinjavam se :(
http://www.sielok.hu/magyar.htm
Brtae ko bi rekao da u madjarskoj ima toliko skijalista, jes da su to vecinom male staze od po 150-200m, najduza staza ima 8km! :hair: , onaj sipark je extra.
Super Girl
13.01.2006, 19:30
hm...koja rec bi to najbolje opisala...pa recimo samo da su Madjarice (generalno) mnooogo slobodnije od nasih devojaka
Bata Bane
13.01.2006, 20:07
To je sad diskutabilno:obrvajedn :obrvajedn
To je sad diskutabilno:obrvajedn :obrvajedn
Pa sta ja znam :D
CrazyKong
16.01.2006, 10:06
hm...koja rec bi to najbolje opisala...pa recimo samo da su Madjarice (generalno) mnooogo slobodnije od nasih devojaka
Kad krecemo ? :yay: :yay: :yay:
Pa ovo je stvarno da se ubijes. Pogledajte sta Madjari imaju na sajtu jednog skijalista kod Budimpeste:
http://www.dobogokosi.hu/webcam/
S leve strane su filmovi koji u 14 Mb prikazuju sta se ceo dan dogadjalo na stazi, od mraka do mraka.
A pogledajte cene ski-passa:
http://www.dobogokosi.hu/li.html
Pa mozda imaju dobru zezu ;), ali skijanje ispod 800m podrazumeva da je 90% vremena sneg mokar, a to znaci sporina i nikakvo skijanje ;).
Ispravka ! Nema skijanja! Lepi se sve za sve pa ti vidi ko sve nije ulepljen!!;)
stanislaw
29.08.2006, 21:22
da li se sneg lepi ili ne sada mi nije bitno kada vidim sta su madjari napravili ?!
srbija prepuna planina i ?
http://siarena.hu/
Nisam bio, cuo od prijatelja. Kako sam shvatio odlicno za familiju, pocetnike, napaljene mangupe, gurmane, vikend alkoholicare...
1euro = 280 forinti (grubo).
p.s.
Na sajtu imate kompletne informacije kao i za ski centre u evropi (smestaj, staze, liftovi, itd). Ubacite u google translator i bice lakse.
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2024 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.