Pogledati punu verziju : Ski Manijaci
Strane :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
evo da se i ja javim i zahvalim svim sa kojima sam proveo divan dan na kopu. Drustvo je bilo super vreme kao sto vidite isto sve u svemu odlicno.Trenutno sedim u hotelu u cirihu tako da mozete ocekivati iyzvestaj sa st moritza sutra ili prekosutra. Veliki pozdrav popu,stevanu ,boji ,ski bati i svima koje sam upoznao na kopu .:cug:
Djole, druze, salji onu nasu :ski: sliku sto pre, imam samo slike iz kafane :cug:, ni jednu jos sa staze, niko mi od mojih ne veruje da sam stvarno skijao :glavaozid
Uzivaj tamo za sve nas:ok:
Gde si brate,kakav si mi danas,ocemo li u nedelju da se vidimo na Divcibarama?Ma da malo vezbamo za Igrista,tamo su Bosanci opasni sine ,znaju da piju po celu noc!Bojo brate ne pustaj me samog na IGRISTA!:dziveli: :cug: :dziveli: :cug:
valjda si na ovim visinskim pripremama naucio nesto o cacanima i od cacanina? hahaha....:cug:
Djole, druze, salji onu nasu :ski: sliku sto pre, imam samo slike iz kafane :cug:, ni jednu jos sa staze, niko mi od mojih ne veruje da sam stvarno skijao :glavaozid
Uzivaj tamo za sve nas:ok:
cini mi se da sam te video i na stazi???
cini mi se da sam te video i na stazi???
Ti si nas i slikao:-)
Ma nije on,slikao te je neko drugi .On je svoj aparat zaboravio u kafani...:glavaozid :glavaozid :glavaozid :glavaozid :glavaozid
valjda si na ovim visinskim pripremama naucio nesto o cacanima i od cacanina? hahaha....:cug:
Brate ovo su bile visinske u grupi,a nemoj tamo da odem na poluvisinske solo poa da naj..em od bosanaca!Ja bez tebe ne idem tamo!:hair: :cug: :dziveli: :hair:
ali je popov aparat bio....
Brate ovo su bile visinske u grupi,a nemoj tamo da odem na poluvisinske solo poa da naj..em od bosanaca!Ja bez tebe ne idem tamo!:hair: :cug: :dziveli: :hair:
ali da povedes neku plavusu iz bg...
ali je popov aparat bio....
Nije, bio Djoletov, zato i kazem njemu da stavi slike:-)
manijaci kada se vidimo kod bata baneta na picencu?:dziveli:
Bata Bane
06.01.2006, 00:00
Sledeca nedelja od utorka pa na dalje, sto se mene tice:ok:
@Bojo: Vežbaću, vežbaću, :cug:pripremaću se najbolje što umem!!!! i to verovatno u nedelju na Divčibarama, ako bude bilo snega.
@Pop67: Nećeš sam na Igrišta nikako!!!! Mislim, čak i ako Bojo (NE DAJ BOŽE!!!) ne bude mogao da ide, trudićemo iz sve snage da ga dostojno reprezentujemo. Uostalom, Stevan i ja k'o jedan Bojo!:yay:
@NSW: Brate, neka ti u StMoritzu bude upola k'o na Kopu, što se tiče vremena, skijanja, društva i zezanja, pa ćeš imati cele godine šta da pričaš društvu u Australiji!!! Slike, slike, slike, čekamo. Vidimo se kad se vratiš???
@Bata Bane, amater: Momci, voleo bih da se upoznamo, barem u generalštabu MANIJAKA, kad već nismo pre na nekom brdu. Iduća nedelja, od utorka pa nadalje, odgovara. Taman i da dogovorimo detalje oko Igrišta.
Pozdrav svim MANIJACIMA i ostalim forumašima i lepo skijanje za sve koji su na planinama.
@Bojo: Vežbaću, vežbaću, :cug:pripremaću se najbolje što umem!!!! i to verovatno u nedelju na Divčibarama, ako bude bilo snega.
@Pop67: Nećeš sam na Igrišta nikako!!!! Mislim, čak i ako Bojo (NE DAJ BOŽE!!!) ne bude mogao da ide, trudićemo iz sve snage da ga dostojno reprezentujemo. Uostalom, Stevan i ja k'o jedan Bojo!:yay:
@NSW: Brate, neka ti u StMoritzu bude upola k'o na Kopu, što se tiče vremena, skijanja, društva i zezanja, pa ćeš imati cele godine šta da pričaš društvu u Australiji!!! Slike, slike, slike, čekamo. Vidimo se kad se vratiš???
@Bata Bane, amater: Momci, voleo bih da se upoznamo, barem u generalštabu MANIJAKA, kad već nismo pre na nekom brdu. Iduća nedelja, od utorka pa nadalje, odgovara. Taman i da dogovorimo detalje oko Igrišta.
Pozdrav svim MANIJACIMA i ostalim forumašima i lepo skijanje za sve koji su na planinama.
Ma druze samo sam hteo da ga namamim da ide sa nama,znam ja a znas i ti sta ce biti na Igristima ,SAJAM SKIJASA i NJIHOVIH PLJOSKICA,sa interesantnim sadrzajima u njima.Naravno sokovi od kajsije,kruske grozdja i ostalo je u pitanju!Pozdrav za tebe i tvoje prikolice!:dziveli: :yay: :cug: POP
Postovani SKI MANIJACI,red je da se gledamo malo.SREDA 11.01.2006.god u 18.30 kod Bata Baneta u KAFANI.Ajde da vidimo potvrde dolaska pa da napravimo generalnu probu pred Igrista.Pozdrav,POP:yay: :dziveli: :cug: :bootyshak :glavaozid
A znam da sigurno pise gde je kafana...
Al ajd mi recite gde da dodjem..
Stvarno me mrzi da prvrcem ceo forum zbog toga.
Pope, brate, znam i ja da se zezaš. A i da se ne zezaš, ima li ko ko može bolje od Boja da brani Čast MANIJAKA na svim poljima i dostojno nas reprezentuje kod Bosanaca. BOJO, polazi na Igrišta!!!:yay: Treba tamo neko i dasku da vozi!
Divčibare nedelja, SREDA 11.01.2006.god u 18.30 kod Bata Baneta! Vidimo se. Nadam se da će generalna proba uspe:dziveli:
A znam da sigurno pise gde je kafana...
Al ajd mi recite gde da dodjem..
Stvarno me mrzi da prvrcem ceo forum zbog toga.
Hajde da se nadjemo na raskrsnici Ustanicke i Bul.Kralja Aleksandra u 18.00,OK?
Ne smem da ti obecam.. Taj dan bi trebalo da se vratim iz UE... Sta ces takav je posao ni ja ga ne volim. S' obzirom da je zima i da snega ima nemam pojma kada cu tacno da stignem...
Ima tvoj mob, pa cu te zvati za navigaciju...
Hajde da se nadjemo na raskrsnici Ustanicke i Bul.Kralja Aleksandra u 18.00,OK?
Pozdrav i tebi Pedja!:dziveli: :dziveli: :dziveli: :dziveli: :dziveli:
Pozdrav za tebe Pedja:cool:
Evo nas.....................
Bata Bane
07.01.2006, 00:27
Postovani SKI MANIJACI,red je da se gledamo malo.SREDA 11.01.2006.god u 18.30 kod Bata Baneta u KAFANI.Ajde da vidimo potvrde dolaska pa da napravimo generalnu probu pred Igrista.Pozdrav,POP:yay: :dziveli: :cug: :bootyshak :glavaozid
Moze sreda 18.30h
P[SIZE="7"]Postovani SKI MANIJACI i svi skijasi posetioci ovog foruma,u UTORAK ili CETVRTAK se ide na Kopaonik na 1 dan,ko hoce mora samo brzo da reaguje!
Pozdrav,POP:dziveli: :yay: :ski: :ski: :ski:
P[SIZE="7"]Postovani SKI MANIJACI i svi skijasi posetioci ovog foruma,u UTORAK ili CETVRTAK se ide na Kopaonik na 1 dan,ko hoce mora samo brzo da reaguje!
Pozdrav,POP:dziveli: :yay: :ski:
Hocu! :ski:
Pozdrav za POP-a, jel moze ono ucenje za mog Kuma da se odradi na Kopu pa da za Igrista bude gotov "skijas"
Pozdrav za POP-a, jel moze ono ucenje za mog Kuma da se odradi na Kopu pa da za Igrista bude gotov "skijas"
Nemoj Symone ko brata te molim,idem da se izluftiram i iskijam kao covek bez stajanja i sacekivanja i malo negativne energije da izbacim iz sebe,nista ne brini na Igristima ce biti haos i imacemo vremena za sve!Pozdrav,POP:dziveli:
Nije, bio Djoletov, zato i kazem njemu da stavi slike:-)
Pozdrav stevanu i popu i svim manijacima . Vidim spremaju se nove akcije sto je super samo tako pope . A ti stevane ces morati da sacekas za fotografije dok se nevratim pa ce mo da kacimo a ko neveruje nek ------------- znas vec sta . U st moricu je fantasticno vreme je ovde stalno kao onaj dan na kopu staza koliko hoces i sve sredjene . Znao sam da mora da bude dobro ali ovako nisam ocekivao .-
Bato samo da znas da su ovde stolice kao fotelje potpuno su oklopljene nema vetra a o ledu da i nepricamo . Manijaci vidimo se uskoro:yay:
Nemoj Symone ko brata te molim,idem da se izluftiram i iskijam kao covek bez stajanja i sacekivanja i malo negativne energije da izbacim iz sebe,nista ne brini na Igristima ce biti haos i imacemo vremena za sve!Pozdrav,POP:dziveli:
Nikakav problem samo pitam , dobar put, dobro skijanje zelim:ski: ,mozda se vidimo u sredu u Lestanima ako me posao na spreci:yay:
Bata Bane
07.01.2006, 19:54
Ajde da vidimo ko dolazi u Sredu u stab na konsltacije:dziveli: :cug:
Ljudi, svaka cast ! Toliko entuzijazma i pozitivne energije na jednom mestu ... Stvarno ste okrepljujuci ! Skidam kapu. :ok: I uz sve, celu pricu vode najstariji ali izgleda u najboljim godinama, koji imaju energije za jos 1000 zivota ! :dziveli:
Bata Bane
08.01.2006, 00:33
Ljudi, svaka cast ! Toliko entuzijazma i pozitivne energije na jednom mestu ... Stvarno ste okrepljujuci ! Skidam kapu. :ok: I uz sve, celu pricu vode najstariji ali izgleda u najboljim godinama, koji imaju energije za jos 1000 zivota ! :dziveli:
Ajde ti dodji u sredu u generalstab:cug:
Bata Bane i ja dolazim!:dontknow: :yay: :dziveli: :cug: :glavaozid
Ljudi Bojan je sa lepsom polovinom na Jahorini na 2 dana,kaze da vreme i nije lose temperatura oko-3 stepena,sa maglom,skoro sve zice su radile,ali je na Praci bilo najbolje.Kaze da ima dovoljno snega i da se ne topi!Za sada toliko kada se vrati pisace i sam!
Bata Bane
08.01.2006, 18:04
Evo i izvestaja sa Divcibara. Vreme lepo, staza progledela i velika guzva, izvestaj od Popa sa porodicom, Ski Bate sa porodicom, Stevana i Miska. Kasnije ce biti i nekoliko slika.:yay:
Trece,sreli smo se sa JOVANITZOM,WOLF-om i FLOW-om upoznali, popricali, skijali i vec dogovorili sledeci poduhvat za IGRISTA 14 i 15 01.2006.Cetvrto,moram jos da kazem da Jovanitza vozi board iznenadjujuce dobro,
Da, da, da... ovo i ja moram da potvrdim, ovu cinjenicu, Jovana stvarno vozi dobro, vozi odlicno, ima izuzetnu tehniku uz pomoc koje ce eliminisati neke sveje "greskice" - kojih je, sto je najvaznije, sama svesna !
Sve pohvale jos jednom, vozio sam par dana sa njom, bio sam fasciniran i zadovoljan sto ne vozim sAm i sto imam sa kim da podelim svez & dubog sneg, a cistih padina za potpisivanje je bilo doooosta, verujte :ok:
Ostale Manijake, koje sam upoznao taj dan, bih zeleo da pozdravim - znam da je bilo malo nekulturno sa moje strane sto se nisam zadrzao na jednoj turi bar, ali kako sam tog jutra krenuo "na_vrat na_nos" putem Kopa - posle skijanja se moralo poci u potragu za smestajem (a imao sam i jos dva clana pride) sto u opste nije bilo lako !
Ljudi, i vikend naselje je bilo krcato :dontknow:
vrlo rado dolazim u sredu ali mislim da necu moci svojim kolima.
ako ima neki dobrovoljac da me odleti tamo vamo vidimo se.
:dziveli:
Divcibare,u pocetku jako lep i suncan dan sa minimalnim slojem snega na stazi medjutim vreme se menjalo sneg je polako nestajao u gornjem delu staze tako da je pred kraj bio sam goli led!Ali bilo je lepo skijati sa Stevanom,Miskom(on je vrlo brz)mojom decom,a i Ski Batini naslednici su se oprobali na snegu,zbog cega on nije mogao bas da skija!Sve u svemu jos jedan lep dan na snegu ostade za nama!
Bata Bane
08.01.2006, 21:29
Sta je Pope kakva je to jakna:mad: :mad:
evo jos jedna sa Divcibara
Brate zena me je zeznula,hoce kaze jaknu slaze joj se uz pantalone i nisam imao kud....
Brate zena me je zeznula,hoce kaze jaknu slaze joj se uz pantalone i nisam imao kud....
Vreme je da opet zapalimo za Pancevo.
evo jos jedna sa Divcibara
Pope, koja je cena ski passa na Divcibarama?
Ima li svezih informacija u vezi nove staze?
Verovatno se u sredu vidimo u Lestanima:dziveli:
a mozda i na Igristima:ski: .
Vreme je da opet zapalimo za Pancevo.
Jel ovo treba shvatiti da se jakne i ostala oprema moze nabaviti u pancevu pozdrav
Pope, koja je cena ski passa na Divcibarama?
Ima li svezih informacija u vezi nove staze?
Verovatno se u sredu vidimo u Lestanima:dziveli:
a mozda i na Igristima:ski: .
Gde si Admine kuco stara?
Cena ski pass-a na Divcibarama je 450 din za 1 dan,a cena najma opreme je od 400-500din,tacnije u prikolici uz put je 500 din i tu iznajmljuju ljudi koji su prvi put na planini,a kod Paje na pocetku ski lifta je 400 din a covek ima najbolju opremu u regionu!
Sto se nove staze tice,zvanicno neradi zbog kako neki gore kazu neresenih imovinsko pravnih odnosa,a vlasnik zemlje i sume su iskljucivo Srbija Sume,tako da i nisam hteo dublje da ulazim u SRPSKA POSLA!
Obavezno da dodjes u sredu,a ako hoces na Igrista molim te da mi javis da bih te na spisak stavio!Pozdrav,POP:dziveli:
Pozdrav za POP-a i kada je zadnji tren za prijavu putnika za Igrista posto imam jos nekih likova zainteresovanih za put ali jos traje frka oko posla mogu li nemogu li:confused:
Jel ovo treba shvatiti da se jakne i ostala oprema moze nabaviti u pancevu pozdrav
Mi smo u Pancevu u oktobru kupili 7 jakni i dobili ih po 20E,u decembru smo jedva nasli iste,a sada neznam dali cemo naci iste.Neznam ni po kojoj ceni je mozemo dobiti ako je i nadjemo,jesi li ti zainteresovan Symone?Pozdrav,POP:dziveli:
Mi smo u Pancevu u oktobru kupili 7 jakni i dobili ih po 20E,u decembru smo jedva nasli iste,a sada neznam dali cemo naci iste.Neznam ni po kojoj ceni je mozemo dobiti ako je i nadjemo,jesi li ti zainteresovan Symone?Pozdrav,POP:dziveli:
Jesam posto od skijaskog odela nemam nista i skijam u prirucnim stvarima spitfajer jakna itd.
Jesam posto od skijaskog odela nemam nista i skijam u prirucnim stvarima spitfajer jakna itd.
Pazi ove "manijak" jakne sto smo mi uzeli u pancevu su bruka koliko su dobre! Jakna je topla, jako lepa, ne propusta ni vetar ni kisu, ma extra kao da smo je platili 200 a ne 20evra. Mada ih je sve teze i teze naci. Prosli put smo prevrnuli ceo buvljak da bi ih nasli samo kod jednog prodavca. Jednog kad smo pitali za jakne samo je odmahnuo uplasen glavom (e da imao je masnaju ispod oka) ko zna sta se njemu desilo.
Ako ih nadjete zainteresovan sam za jedan komad ako javite kad idete mogu i ja sa vama ako ne smetam
Kao što rekoše, moj dan je bio uglavnom posvećen upoznavanju prikolica sa snegom, tako da sam ja samo šetao opremu gore-dole. No, nije mi žao, jer MANIJACIMA trebaju i naslednici:ok:. Mlađi klinac (5 god.) prvi je put, pod Popovim nadzorom stao na skije (Pope, brate HVALA!!!!), a stariji (8 god.) je na Divčibarama po drugi put probao bord (Bojo, MANIJAČE, pa gde si bio????:mad:), tako da je tata Bata, kao što rekoh, samo šetao opremu. No, u sredu ćemo u generalštabu da se dogovorimo valjda kad će ta oprema ponovo da vidi snega.:yay:
Pozdrav svim MANIJACIMA i forumašima, posebno Đoletu NSW koji se, izgleda, za sve nas provodi po StMoritzu. UDRI ĐOLE, PO***I GI SVI!!!!!
P.S. Nadam se da mene moja jakna čeka!
P.P.S. Pope, alal ti na ASTERIKSU!!!!!:dziveli:
Ako ih nadjete zainteresovan sam za jedan komad ako javite kad idete mogu i ja sa vama ako ne smetam
Brate naravno da mozes sto bi smetao,a ako i odem iznenada reci mikoju velicinu nosis pa da mogu da kupim!Hoces li doci u sredu?Pozdrav,POP:dziveli:
Kao što rekoše, moj dan je bio uglavnom posvećen upoznavanju prikolica sa snegom, tako da sam ja samo šetao opremu gore-dole. No, nije mi žao, jer MANIJACIMA trebaju i naslednici:ok:. Mlađi klinac (5 god.) prvi je put, pod Popovim nadzorom stao na skije (Pope, brate HVALA!!!!), a stariji (8 god.) je na Divčibarama po drugi put probao bord (Bojo, MANIJAČE, pa gde si bio????:mad:), tako da je tata Bata, kao što rekoh, samo šetao opremu. No, u sredu ćemo u generalštabu da se dogovorimo valjda kad će ta oprema ponovo da vidi snega.:yay:
Pozdrav svim MANIJACIMA i forumašima, posebno Đoletu NSW koji se, izgleda, za sve nas provodi po StMoritzu. UDRI ĐOLE, PO***I GI SVI!!!!!
Brate tako je kada su prikolice tu,ali nema veze sto nismo skijali sada zajedno, imamo popravni na Igristima i za skijanje i za "ASTERIXA",pa mora mu se pridruziti i "OBELIX".Sto se male prikolice tice,uskoro ce taj proskijati,pazi sta sam ti rekao,koliko sledeci put kada bude stao na skije taj je zavrsio pricu!Pozdravi prikolice!POP:dziveli:
Ajde ti dodji u sredu u generalstab:cug:
Generale, daj koordinate generalstaba ! :jester:
Brate naravno da mozes sto bi smetao,a ako i odem iznenada reci mikoju velicinu nosis pa da mogu da kupim!Hoces li doci u sredu?Pozdrav,POP:dziveli:
Pazi ovako ja u principu nosim xxl ali mi ponekad odgovara i xl sve zavisi od kroja mada sam sad ugojen 120kg stoka se ugojila ali dolazim u sredu 99% pa cemo se upoznati i videces kako to otprilike izgleda ako ne budes vec isao sutra ili u sredu pre nego sto se vidimo. Pozdrav:ok:
Generale, daj koordinate generalstaba ! :jester:
Najbolje bi bilo da se nadjemo na raskrsnici Ustanicke i Bulevara Revolucije oko 18.00 pa da zajedno podjemo u GENERALSTAB!Pozdrav,POP:dziveli:
Najbolje bi bilo da se nadjemo na raskrsnici Ustanicke i Bulevara Revolucije oko 18.00 pa da zajedno podjemo u GENERALSTAB!Pozdrav,POP:dziveli:
Bulevar znam gde je a koja bese ova Ustanicka:confused: .Pozdrav
Veliki pozdrav za SKI MANIJAKE i ocekujte moje skorije prikljucivanje vasoj sjajnoj ekipi...
Veliki pozdrav za SKI MANIJAKE i ocekujte moje skorije prikljucivanje vasoj ludackoj ekipi...
SKI MANIJACI jesmo i sjajna smo ekipa,pozdrav,POP
Ljudi dansa ste mi ulepsali dan kada sam procitao da ce ski manijaci biti na KOpu od 3 januara kada i ja dolazim pa .....
Nemam sta drugo da kazem osim VIDIMO SE NA KOPU i samo jos jedno posto sam posla 1000 poruku mislim da zasluzujem po pivo :dziveli:
Evo slika sa Kopa!
Termin 03. Jan pa na dalje... 95% priroda i sneg, ljudskog roda malo ima :(
Ali tu je Wolf :ok:
Da vidite i njega, posto nisam primetio da se provlaci po slikama koje ste kacili...
http://snowboard.pancevo.org/Kop_Jan2006/
.
Evo slika sa Kopa!
Da vidite i njega, posto nisam primetio da se provlaci po slikama koje ste kacili...
.
Kao tu je i Wolf,a Jovanitzu ne spominjes,a?Kako si druze,bilo bi lepo da se javis da se dogovorimo za sredu,posto se tada vidjamo kod Baneta u General stabu na :cug: i dogovor oko Igrista!Pozdrav,POP:dziveli:
Bulevar znam gde je a koja bese ova Ustanicka:confused: .Pozdrav
Ustanicka je ona sto vezuje Konjarnik sa Bulevarom Revolucije!
Ustanicka je ona sto vezuje Konjarnik sa Bulevarom Revolucije!
A da sad znam pa vidimo se onda oko 18h pa da idemo zajedno da ne nisanim gde je mesto okupljanja pozdrav:ok:
Evo slika sa Kopa!
.
extra su ti slike....
Brate,sta da ti kazem...nije me Pop zvao...
P.S. nije smeo da se pije nista u nedelju... ma salim se,brate radim u privatnoj firmi...jos sam kao neki sef...ali zato rmbacim kad treba i koliko treba... ima dana,skijacemo...i ucicemo Popa kako se pije...:cug:
Salim se zvao me je ALI NISAM MOGAO DA DODjEM I ZAO MI JEEEEEEEEEE
jos mu papuce samo fale......:) :couto: :dontknow:
Postovani SKI MANIJACI i svi koji cete to postati(kad tad),
molio bih vas da sutra kod Bata Baneta donesete novac za IGRISTA kako bi mogao da izvrsim siguran buking.Zelim da nas bude u sto vecem broju i da se lepo provedemo u GENERALSTABU!HVALA i pozdrav svima,POP:dziveli: :cug: :dziveli: :cug: :dziveli:
Pozdravljam sve Manijake i sta reci osim da sam se na Kopu ekstra proveo , pogotovo poslednja tri dana kada je Sunce udarilo a ovi sa Kopa uredili staze tako da sam imao odlicne voznje na crnoj Dubokoj i Gvozdcu dok je i na ostalim stazama bila prava milina voziti. Mogu samo da kazem jos da je svet stvarno mali i da nas ski-manijaka ima svuda ......
ps Flow slike su ekstra :ski:
Bata Bane
11.01.2006, 09:03
Crazy, dolazis li veceras
FLOW - slike su ti super!!!!:yay:
Vidim da je bilo i zavlacenja po sumici!!!!!
Jel mogu da dobijem neki savet vezan za staze - idem sledeceg vikenda na Kop ali vec nekoliko godina vozim na Jahorini, plasim se da cu se smoriti od blagih staza.
Gde jedan border moze da uziva u malo agresivnijoj voznji!!!!!
A tek ako ima nesredjenih staza i dubokog snega...:couto::dziveli::cug:
ako veceras ne uspem da dodjem u stab ne zaboravite me za igrista. :obrvajedn
Bela reka 2 definitivno. Staza je extra. I crvena i crna duboka. To je to otprilike. Dubok sneg ces tamo tesko naci, bar ja ne znam gde bi to moglo da se izvozi.
Ideja za ovo sto pisem nastala je pre nekoliko sati(sada je 25.09.2005g. 20.25 h,od gospodina pod imenom CRAZY CONG.Naime radi se o pravljenju ekipe skijaskih MANIJAKA koji imaju zelju da skijaju i kada nema snega,ali ima glecera i to bi bilo polje naseg interesovanja.Kao 1. korak grupa MANIJAK bi trebalo da ima 8 ili 12 clanova(2ili3 puna automobila).Za sada imamo 13stalnih clanova i to:
1.CRAZY CONG (25.09.2005)
2.POP67 (25.09.2005)
3.BATA BANE(26.09.2005)
4.BOJAN (29.09.2005)
5.AMATER(30.09.2005)
6.OZON((06.10.2005)
7.STEVAN(09.10.2005)
8.MISKO
9.STEKAN (10.10.2005) filijala BANJA LUKA
10.BOJO(23.12.2005)filijala CACAK
11.JOVANITZA(26.12.2005)PRVA DAMA MEDJU NAMA
12.SKI BATA
13.NSW
14.WOLF
POZDRAV
sve nas je vise...bravo!!!
FLOW - slike su ti super!!!!:yay:
Vidim da je bilo i zavlacenja po sumici!!!!!
Jel mogu da dobijem neki savet vezan za staze - idem sledeceg vikenda na Kop ali vec nekoliko godina vozim na Jahorini, plasim se da cu se smoriti od blagih staza.
Da se ne bi smarao - dodji na DOORMITOR:ok:
Koliko Manijaka dolazi na Zabljak 23eg?
Bilo bi super da se urade i neki originalni duxevi i majice kratkih rukava za Manijake
Da se ne bi smarao - dodji na DOORMITOR:ok:
E tu si u pravu!!!!
Samo sto mi je Durmitor u planu negde u martu.
Mislim, ne znam samo da li ce biti snega?!?!?! hehehehe
:D
Molim Popa ili nekog ko zna njegov broj moba da mi ga posalje. Da dam lovu ako ima mesta za vikend na Javoru. javite mi na 063 382 881. hvala puno.
Molim Popa ili nekog ko zna njegov broj moba da mi ga posalje. Da dam lovu ako ima mesta za vikend na Javoru. javite mi na 063 382 881. hvala puno.
Imas search na forumu, mogao si tamo da nadjes al evo 063/7761934 - Pop
Bata Bane
12.01.2006, 17:43
Koliko Manijaka dolazi na Zabljak 23eg?
Pop sa porodicom
Bata Bane, sa malom devojcicom
Bata Banetovi kumovi
Djordje
Misko
Pedja, Mozda
Milance sa porodicom
Crazy Cong mozda
Bata Bane
12.01.2006, 17:59
Danas pred sobom imamo tri utrke u krovnom svjetskom skijaškom natjecanju. Dva spusta i jedan super G, i to na stazi koju prati glas najteže staze u cijelom Svjetskom kupu (!). Počinje velikom strminom te nastavlja s nizom tehnički zahtjevnih dijelova. Start spusta je na visini od 1802 mnv, dok je cilj na 1062 mnv, s ukupnom visinskom razlikom od, ne malih, 740 m. Za razliku od spusta, super G počinje nešto niže, sa startom na 1519 mnv, dok je cilj nepromijenjen. Ukupna prijeđena visina u super G-u iznosi 457 m.
E momci nije da se hvalim, ovu stazu mozete videti nekoliko stranica u nazad, na www.flikr.com, staza na kojoj je Bata Bane peglao sa Franz Klamerom:yay: :yay:
jovanitZa
12.01.2006, 22:19
eeeeeeeej bjeeeeeee VELIKI POZDRAV ZA SKI MANIJAKE....ljudiii drago mi je sto sam vas upoznala!
Flow te greshcice su glupe...to je vishe strah od brzine mada sam i to prevazisla....sad sam "profi" xaxaxaxaxa
@bata bane:
ne idem na zabljak.
Bata Bane
12.01.2006, 22:31
@bata bane:
ne idem na zabljak.
Zasto bre:mad: :mad:
imam varijantu da budem na kopu 3 dana full dz (ekipa sa kojom radim snima neku reklamu za makedonce pa se ja slepam :)) i posle ostanem jos tri-cetiri dana o svom trosku a vratim se kolima sa drustvom. za sedam dana sa sve ski passom necu potrositi vise od 100EUR
Bata Bane
12.01.2006, 22:45
sta reci lepo se provedi
by the way:
bane, znas li sta znaci rec "bre"?! :)
Bata Bane
12.01.2006, 22:48
by the way:
bane, znas li sta znaci rec "bre"?! :)
ajde kazi:confused: :confused: :confused:
....ljudiii drago mi je sto sam vas upoznala!
Flow te greshcice su glupe...to je vishe strah od brzine mada sam i to prevazisla....sad sam "profi" xaxaxaxaxa
Jesu, jesu, zato sam i rekao da ces "ih" ispraviti !! :yay:
Evo, culi su i ostali kod Bata Baneta u lokalu,
sinoc smo te bas hvalili kako dobro vozis,
Pop je kao strucan kadar prvi rekao a ja sam morao da ga podrzim :kez:
jovanitZa
13.01.2006, 09:39
joj bre sad sam se postidela :o :o :o :o pa ne znam sta drugo da kazem osim HVALA...stvarno sam pocastvovana sto sam vas upoznala :yay:
jovanitZa
13.01.2006, 09:54
p.s.Flow slike su odlicne...na nekim slikama se vide i nashi tragovi po dubokom snegu :) :) :) :)
CrazyKong
13.01.2006, 11:52
Pogledajte pri dnu strane...
http://www.skinis.org.yu/skinis/index.php
Sad iz protesta necu vise da skijam tamo ako mi ne daju bar 30 %
Pogledajte pri dnu strane...
http://www.skinis.org.yu/skinis/index.php
Sad iz protesta necu vise da skijam tamo ako mi ne daju bar 30 %
:mad: :mad: :mad: pa da li je moguce da mi nemozemo nista da izboksujemo.
Bata Bane
13.01.2006, 17:39
Pa sta reci:glavaozid :mad:
OVO treba zapamtiti i dugo spominjati.... im ....... !
Bata Bane
13.01.2006, 18:01
Sve do momenta dok ne budemo zvanicni, nista nemozemo ni da trazimo:mad: :dontknow:
Pop sa porodicom
Bata Bane, sa malom devojcicom
Bata Banetovi kumovi
Djordje
Misko
Pedja, Mozda
Milance sa porodicom
Crazy Cong mozda
bojo na par dana...
OVO treba zapamtiti i dugo spominjati.... im ....... !
lep provod sutra....
Bata Bane
13.01.2006, 18:15
bojo na par dana...
bravo majstore:ok:
bravo majstore:ok:
:ski: :dziveli: :cug: :yay:
lep provod sutra....
Hvala Bojo...
Bata Bane
13.01.2006, 18:43
Hvala Bojo...
ide i bojo na zabljak
ide i bojo na zabljak
extra :ok:
Bata Bane
14.01.2006, 15:33
Evo i prvog izvestaja
Vreme je super, ima ih preko 25, organizatori su se potrudili oko svega, na stazi ima malo leda ali sve u svemu provod do ja.. .:ski: :ski:
Gdje je to, blizu Ja"orine?
Oce li biti u Februaru neki organizovani polazak za Sarajevo (Jahorina,Bjela).
Volio bih da skijam tamo
Bata Bane
15.01.2006, 06:51
Oce li biti u Februaru neki organizovani polazak za Sarajevo (Jahorina,Bjela).
Volio bih da skijam tamo
Mozda opet neka Igrista ili Kopaonik videcemo
Ajde vidite, ali Jahorina i Bjelasnica
Zahvaljujem se svim SKI MANIJACIMA koji su pohodili Igrista u ova 2 dana na omogucenom nezaboravnom druzenju i pozdrav za sve SKI MANIJAKE koji su bili spreceni da uzivaju sa nama:ok:
jovanitZa
15.01.2006, 23:39
ja cu samo da kazem POZDRAV ZA POPA...stvaaaarno si lik choveche...bilo nam je ludo i nezaboravno :)
jedva cekam opet
Bata Bane
15.01.2006, 23:51
:glavaozid :glavaozid :glavaozid :glavaozid :dontknow:
jovanitZa
15.01.2006, 23:54
sta je bato???bas nam je zao sto nisi isao sa nama...
Isto kazem ovo je bilo super, za ono sto jedan tanjir moze da pruzi. Za neupucene mi smo za 25evra jeli (rucak, dorucak) ono sasvim pristojno, spavali u hotelu (malo je bilo hladnije ali grejala nas je rakija :kez: ), i 2dnevni skipass, staza nije bila bas nesto ludacki sredjena ali nije ni imala cime, a za ono sto smo platili dobili smo puno :ok: . Tako da ocekujemo nesto slicno sa Jahorinom ili Kopom.
Bata Bane
16.01.2006, 02:32
sta je bato???bas nam je zao sto nisi isao sa nama...
Ovo je da se iseces:glavaozid :dontknow:
CrazyKong
16.01.2006, 08:57
Ma BataBane, pale te, bas je bilo bezveze...nisi nista propustio....
Jel ti sad lakse ? :)
U svakom slucaju oraspolozices se kad budes video snimke takmicenja i Miskove akrobacije :yay:
Bilo je odlicno, smestaj ok, skijanje ok, ljudi tamo su se potrudili da nas lepo docekaju, cak su nam i takmicenje organiozovali. Staza je mozda mogla da bude malo bolje sredjena, ali u datim uslovima je bila zadovoljavajuca. Vreme odlicno, hladno, ne previse, taman da je sneg kvalitetan celi dan
Ali najbolje od svega je sto sam upoznao gomilu MANIJAKA koji vole sneg kao i ja, neki mozda i vise ako je moguce :), i sto smo se druzili i skijali (i bordali) dva dana.
Mislim da niko nije ostao razocaran na kraju i da ce svako da bude zainteresovan za sledecu akciju :ok:
Pozdrav svima koji su mi ucinili zadovoljstvo da skijamo zajedno ovaj vikend :dziveli:
Veliki pozdrav za ekipu sa Igrišta!
Žao mi je što idrugi dan nisam mogao da skijam sa vama.
Bilo je super!!!:ok:
CrazyKong
16.01.2006, 09:19
@Boris
Da znas da si nam nedostajao da MANIJACIMO zajedno...
Nadam se da je bilo lepo na Jahorini :ski:
Pozdrav manijacima, a vidimo da ste u Igristima prosli fantasticno,sledeca etapa Zabljak...
Interesuje me da li neko nosi kameru (ne foto ap.) od 23-29 jan na Zabljak?
Bata Bane
16.01.2006, 11:40
Pozdrav manijacima, a vidimo da ste u Igristima prosli fantasticno,sledeca etapa Zabljak...
Interesuje me da li neko nosi kameru (ne foto ap.) od 23-29 jan na Zabljak?
Vasljda nosi Pop
Pozdrav svima! :)
Izgleda da vam je bilo zaista sjajno, jel moze koja informacija za sledeci ski izlet koji planiraju Manijaci!?
(neki u forumu spominju zabljak...??)
Djuka:)
pa da stavite jos koju sliku da vidimo za nas koji nismo imali srece da se druzimo sa vama
CrazyKong
16.01.2006, 12:16
Taman, mi uze rec iz usta....:)
Ajde dajte slike ko je slikao da vide ljudi kako je bilo, da ne pomisle da su bili samo JovaniTza, Flow i "decko sa cudnim ocima" :D
jovanitZa
16.01.2006, 12:19
imali smo 4 aparata i niko ne kachi slike.....pa ajde ljudiiii
Da ajd da se izorganizujemo da okacimo negde sve slike. Ja imam ADSl mogu da ih bacim u share npr. na DC++ pa ih skidajte od mene.
misko bas bih voleo da vidim slike sa igrista ali neumem da koristim taj dc++
pozdrav
Ajd polako videco onda da se okace negde, pa da skidas sa neta point&click.
Meni aparat ostao doma...
A ja na poslu...
Sutra..
CrazyKong
16.01.2006, 12:28
Dogovor je bo da se sve slike nekako dostave u NS Viktoru koji je velikodusno :ok: ponudio da ih okaci sve na net pa ko hoce nek skida....
Plan je da se okace i sve slike sa predhodnih putesestvija MANIJAKA...
U medjuvremenu, nek postuju slikadzije najzanimljivije slike na ovde ili na thread o Igristima....
Evo, evo, lagano, bice... ! :yay:
e da, pardon, sa Vase desne strane: g-din Admin !
CrazyKong
16.01.2006, 12:30
Ma daj sneg, sta ima da gledamo Admina u kafani :D :D :D
jovanitZa
16.01.2006, 12:31
xaxaxaxaxaxaxa crazy zar nisi imao i ti aparat?
CrazyKong
16.01.2006, 12:32
Mogao sam da nabavim jedan odlican na Igristima, ali su Stevan i Ana stalno gledali :D :D :D
jovanitZa
16.01.2006, 12:35
xaxaxaxaxaxa au bre covece pa nisu valjda non stop gledali....
Ma daj sneg, sta ima da gledamo Admina u kafani
Evo i snega malo, page 1/2/3
http://snowboard.pancevo.org/igriste2006/
Cim bude spreman i video materijal, imacete link...
Vasljda nosi Pop
Pa Pope jel nosis kameru?
Bane pozdravio te Mitar i porucio: Ceka te "ravna strana ove godine" i "ne dolazite mi bez kamere"!!!
Evo mojih fotki dok Viktor ne napravi engine:
http://members.lycos.co.uk/infinity2703/manijaci-igrista/
LJUDI, SJAJNI STE ! HOĆEMO LI PONOVO UBRZO ?
:yay: :yay: :cug:
@Misko
...ala smo ispali ovde obojica...
Evo mojih fotki dok Viktor ne napravi engine:
http://members.lycos.co.uk/infinity2703/manijaci-igrista/
:yay: :yay: :cug:
Bojane,nadam se da ćemo se uskoro vidjeti.Slike su super.:ok:
@Misko
...ala smo ispali ovde obojica...
:D :ok: nego kako
Ja mislim da bi najjace bilo da svi krenemo na 3 dana na bjelasicu ski vozom, pa u vozu bi ludnica bila, Pop da ponese rakiju i produzli bi i do Bara na more :D na skijanje na vodi. :kez:
jovanitZa
16.01.2006, 23:32
eee dajte da se uskoro organizuje opet neki vikend skijanja....
p.s.Flow,bojane super su vam slike :) xexexexe super smo ispali svi :)
Manijaci,od 23.01 2006 do 30.01 2006 neki od nas ce biti na ZABLJAKU,razmislite da li bi bilo lepo da se okupimo gore na ski vikendu...A evo i ovde slicica sa IGRISTA,POZDRAVLJAM SVE KOJI SU BILI I ULEPSALI OVAJ SKI VIKEND,samo da se zna da su svi pocetnici naucili da skijaju i vise nisu POCETNICI...
CrazyKong
17.01.2006, 10:20
E ovo je dostigunce dostojno da pozovemo coveka da nam se pridruzi :D
Austrijanac skijao devet dana bez prekida
Austrijski sportista Jozef Resnik (52) oborio je svetski rekord u izdržljivosti skijajući neprekidno devet dana. Resnik je skijao niz stazu Šorši, u Austriji, punih 240 sati, praveći pauze samo da bi otišao u toalet, nešto pojeo i istuširao se kako bi se zagrejao. Tako je ovaj austrijski oficir oborio dosadašnji rekord Nemca Kristijana Flira, koji je skijao bez prestanka 222 sata.
E ovo je dostigunce dostojno da pozovemo coveka da nam se pridruzi :D
Austrijanac skijao devet dana bez prekida
Austrijski sportista Jozef Resnik (52) oborio je svetski rekord u izdržljivosti skijajući neprekidno devet dana. Resnik je skijao niz stazu Šorši, u Austriji, punih 240 sati, praveći pauze samo da bi otišao u toalet, nešto pojeo i istuširao se kako bi se zagrejao. Tako je ovaj austrijski oficir oborio dosadašnji rekord Nemca Kristijana Flira, koji je skijao bez prestanka 222 sata.
Ja ne znam da li je to uopste moguce? Ako je punih 240 sati to je onda 10 dana, a ne 9??? Drugo celije u mozgu pocinju da crkavaju vec posle 72 sata nespavanja ono samo da mirujes mogu da zamislim sta bi ti se desilo i da skijas jos plus?
CrazyKong
17.01.2006, 11:53
Neko pomenu da li postoje 8-sedi liftovi....
http://www.seilbahntechnik.net/lifte/Ort/8-sessellift/page1.php
Ja mislim da bi najjace bilo da svi krenemo na 3 dana na bjelasicu ski vozom, pa u vozu bi ludnica bila, Pop da ponese rakiju i produzli bi i do Bara na more :D na skijanje na vodi. :kez:
Brzi, ideja je izvrsna ! :ok:
Pozdrav svim ski manjacima posle duze pauze ponovo sam sa vama.Gledam slike sa ski vikenda na Ingriristu i samo sto mi suze nekrenu sto nisam mogao da idem sa vama,ali se nadam da cu ici na neki novi ski vikend.Pozdrav
ISIA_extreme_carver
17.01.2006, 16:01
Pozdrav SKI MANIJACIMA, evo ja se vratio sa malo produženog skijanja, točnije 14dana u St. Antonu, šta reci nego da je bilo više nego odlično, ali vidim po vašim slikama da ni vama nije bilo loše!:ski:
Budem malo kasnije stavio par slikica da vidite kakvo je tamo skijalište!:dziveli:
Ja ne znam da li je to uopste moguce? Ako je punih 240 sati to je onda 10 dana, a ne 9??? Drugo celije u mozgu pocinju da crkavaju vec posle 72 sata nespavanja ono samo da mirujes mogu da zamislim sta bi ti se desilo i da skijas jos plus?
U pravu si. Frajer mora biti da je kuntao bar malo i verovatno mu je dosta skijanja. Sad moze poceti da borda ... ;)
Dragi :ski: manijaci,
predlažem Bjelasicu za sledeću destinaciju našeg masovnog okupljanja.
Većina nas tamo nije bila, vozom se putuje iz Bg što je najkomfornija varijanta za prevoz veće grupe ljudi, interesantno skijalište za sve nivoe znanja skijaša i bordera, ima dovoljno kvalitetnog snega, pristupačne cene.
Predlažem vikend varijantu, ( npr. 2. nedelja februara, 11. i 12. ) jer sve što je lepo kratko traje. :)
Da tražimo povoljan paket aranžman kao ovaj u Igrištima (smeštaj+hrana+ski pass), pa kad ljudi budu znali šta dobijaju po određenoj ceni neka se prijavljuju.
CrazyKong
18.01.2006, 13:21
Sta je bre ovo? "Moje pleme snom mrtvijem spava " ? :dontknow:
Nisu se valjda umorili MANIJACI od dva dana skijanja ???
ski dude
18.01.2006, 13:25
Sta je bre ovo? "Moje pleme snom mrtvijem spava " ? :dontknow:
ko zna sta su radili ta dva dana:D ,sad osecam da :sleepy: :sleepy: :sleepy:
jovanitZa
18.01.2006, 17:17
mali.....(ski dude) ne lupetaj mnogo!!!!!
svi imaju neka posla.....
kong breeeeeeeeee :) :) :) :) :)
pohvalila sam te mami kako dobro skijas xexexexexe
Sta je bre ovo? "Moje pleme snom mrtvijem spava " ?
Cekaj, da nije otisla ekipa na Jahorinu zbog onih testova ?
Zar nisi i ti trebao da ides ?
KOP_MANIA
18.01.2006, 21:09
ljudi jel Pop ziv?
A sto mislis da nije ziv:couto: :couto: :couto: :couto: :couto:
Gde je to igriste nalazi ,bas me mrzi da gledam sve strane foruma ,sta se nudi?
itd..........
ski dude
18.01.2006, 21:44
znam samo da je u bosni i da ima 3-4 staze:dontknow:
ljudi jel Pop ziv?
stvarno, šta je sa popom ? :confused:
KOP_MANIA
18.01.2006, 22:14
Pop svakog dana po dvadesetak poruka ispise a gde je sad:hair: :hair: :hair: :hair: :hair:
ski dude
18.01.2006, 23:41
ja lepo kazem da pola njih :sleepy: :sleepy: :sleepy:
Milan NS
19.01.2006, 08:56
Igrišta se nalaze na putu od Zvornika ka Jahorini , na planini Javor.
Dakle : Zvornik->Milići->Vlasenica->Javor(ski centar Igrišta).
CrazyKong
19.01.2006, 09:11
Gde je to igriste nalazi ,bas me mrzi da gledam sve strane foruma ,sta se nudi?
itd..........
Imas na stranicama o ski centrima
Bata Bane
19.01.2006, 11:21
ljudi jel Pop ziv?
Popu crko modem na kompu pa ne moze da se nakaci na net, jbg kad bude bice:mad:
jovanitZa
19.01.2006, 13:32
au bre ljudi ziv je pop culi smo se...nemojte da se brinete
Ljudi, pa i mene dugo nema na forumu, sto se za mene niko ne brine:mad: Ja sam vazniji od Popa, kod mene stoje pare:deal:
Salim se, naravno. Cuo sam se jutros sa Popom, ziv je, zivlji nego ikad:yay:
Pozdrav za blagajnika:ok:
Hvala, Symone, hvala :dziveli:
jovanitZa
19.01.2006, 16:35
stevaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pozdravi puno devojchicu molim te :) :) ;)
Blagajniče, nešto te nema otkad si onomad prebrajao lovu u Vlasenici???;) Nisam gledao thread, da se nisi prijavio za Francusku sa BataBanetom????:kez:
Šta si uradio sa svojim slikama? Nema ih ni ovde, ni kod DeWila, a Crazy nam se požalio da nije nabavio aparat jer ste ti i Ana stalno gledali:D (pozdravi bolju(ski) polovinu).
Pozdrav za Jovanitzu i Symona, sve forumaše i MANIJAKE!:ski:
Niko ne komentariše Miškov/Mladenov predlog za Bjelasicu ski vozom tri dana (u februaru)??!!!????
[quote=
Niko ne komentariše Miškov/Mladenov predlog za Bjelasicu ski vozom tri dana (u februaru)??!!!????[/quote]
Zavisno od raspolozenja i mogucnosti zaposlebnih, mozda treba uzeti u obzir i mogucnost da se ode i na dva dana skijanja, odnosno da se iz Bgd vozom podje u petak uvece.
Diskusija oko prevoza se odvija na temi: Ski centra Bjelasica (http://www.skijanje.co.yu/forum/showthread.php?t=154&page=11). . . Ako bi poceo da radi Ski voz iz Beograda bilo bi najbolje, obzirom da je tada obezbedjen transfer od zelezn. stanice do grada.
Ako bi mogao, bilo bi dobro da se Wlad raspita za mogucnost najpovoljnijeg smestaja (Cile, Jelka, Dom mladih, ... ???) za opciju jednog ili dva polupansiona, kao i za transfer do skijalista.
A i da vidimo i kakvo je nase raspolozenje za termin i na koliko dana:
I nedelja: 3, 4, 5. Februar
II nedelja: 10, 11, 12. Februar
III nedelja: 18, 19, 20. Februar
IV nedelja: 24, 25, 26. Februar
Cenim da su Miško/Mladen upravo imali na umu to, petak posle posla polazak - nedelja uveče povratak. Jedino je malo nezgodno to sa prevozom od Kolašina do ski centra.
Što se termina tiče, ni sam još uvek ne mogu tačno da kažem koji bi odgovarao.:confused:
BTW, ne znam da li je ovo OFF Topic, ali sam sinoć čuo da je smeštaj na Goču (kraljevačka strana, tamo gde je ona bolja???? staza) na samoj stazi, u nekom ski domu pristojnog kvaliteta, svega 500 dinara za noć. Možda bi vredelo raspitati se o uslovima za jedan MANIJAČKI vikend i tamo??
Pozdrav,
Ljudi, pa i mene dugo nema na forumu, sto se za mene niko ne brine:mad: Ja sam vazniji od Popa, kod mene stoje pare:deal:
Salim se, naravno. Cuo sam se jutros sa Popom, ziv je, zivlji nego ikad:yay:
Eh, da je Stevan stao na skije kao mali ... :smoke:
;)
Cenim da su Miško/Mladen upravo imali na umu to, petak posle posla polazak - nedelja uveče povratak. Jedino je malo nezgodno to sa prevozom od Kolašina do ski centra.
Što se termina tiče, ni sam još uvek ne mogu tačno da kažem koji bi odgovarao.:confused:
BTW, ne znam da li je ovo OFF Topic, ali sam sinoć čuo da je smeštaj na Goču (kraljevačka strana, tamo gde je ona bolja???? staza) na samoj stazi, u nekom ski domu pristojnog kvaliteta, svega 500 dinara za noć. Možda bi vredelo raspitati se o uslovima za jedan MANIJAČKI vikend i tamo??
Pozdrav,
Pozdrav za Ski Batu danas sam bio sa Popom i razmatrali smo mogucnost za Goc treba ga staviti u ponudu pa da vidimo ko je zainteresovan mi smo za:ok:
Bata Bane
21.01.2006, 00:44
AAAAA, evo i mene, bio sam danas kod Popa, nesto ga srcka zajebava, sinoc bio i u bolnici, ali neda se stari djavo u nedelju uvece krecemo na Zabljak:yay:
KOP_MANIA
21.01.2006, 16:17
Kako je Pop posto cujem da mu nije dobro i jel popravio Komp
Ako je potrebna pomoc oko Popovog kompa stojim vam na raspolaganju.
Bata Bane
21.01.2006, 22:39
Sutra, u nedelju dana gospodnjeg, jedna grupa SKI MANIACA daje se u pohode Crne Gore, tacnije Zabljaka. Pop nam je otkazao putovanje iz zdravstvenih razloga. OBRAZ MANIACA ce osvetlati:
Milance
Mihajilo / maniac junior/
Kum Vlada /maniac u pokusaju/
Kuma Dragana /sta reci za kumu/
Lazar /maniac junior/
Joca /maniac, a jos uvek to nezna/
Aleksandar /maniac junior/
Bata Bane /o meni vec sve znate/
Tijana /buducnost maniaca/
Djordje /maniac kengur, zivi u Sidneju, Australija/
Misko /bas maniac/
Flow /maniac border/
Tamo nas cekaju Wlad i Daki:yay:
Ekipa snova :glavaozid :glavaozid
Sutra, u nedelju dana gospodnjeg, jedna grupa SKI MANIACA daje se u pohode Crne Gore, tacnije Zabljaka. Pop nam je otkazao putovanje iz zdravstvenih razloga. OBRAZ MANIACA ce osvetlati:
Milance
Mihajilo / maniac junior/
Kum Vlada /maniac u pokusaju/
Kuma Dragana /sta reci za kumu/
Lazar /maniac junior/
Joca /maniac, a jos uvek to nezna/
Aleksandar /maniac junior/
Bata Bane /o meni vec sve znate/
Tijana /buducnost maniaca/
Djordje /maniac kengur, zivi u Sidneju, Australija/
Misko /bas maniac/
Flow /maniac border/
Tamo nas cekaju Wlad i Daki:yay:
Ekipa snova :glavaozid :glavaozid
Pozdrav za SKI MANIJAKE one koji to jesu i one koji ce to postati koji krecu put Zabljaka dobar put jos bolje skijanje:ok: a jedna manja grupa SKI MANIJAKA u zacetku sutra ide na Igrista :ski: da osvetla obraz naseg udruzenja
Pozdrav za Miska mogao si nam se pridruziti i jos neko iz ekipe:ski: :yay: :yay: :yay:
Bata Bane
21.01.2006, 23:51
Pozdrav za SKI MANIJAKE one koji to jesu i one koji ce to postati koji krecu put Zabljaka dobar put jos bolje skijanje:ok: a jedna manja grupa SKI MANIJAKA u zacetku sutra ide na Igrista :ski: da osvetla obraz naseg udruzenja
Ziv bio brate ti nama, i sve najbolje na Igristima
Misko oprosti sad sam video da pichis na Zabljak tako da ne mozes s nama na Igrista ne mozes biti na dva mesta odjednom sto je i normalno:ok: jos jednom pozdrav za ekipu koja pohodi Zabljak:yay: :ski: :cug:
Svim manijacima koji krecu na Durmitor zelim srecan put i dobar sneg . . .
Bata Bane
22.01.2006, 15:08
Svim manijacima koji krecu na Durmitor zelim srecan put i dobar sneg . . .
Hvala ziv bio:ok:
Svim manijacima koji krecu na Durmitor zelim srecan put i dobar sneg i puno sunca!
jovanitZa
22.01.2006, 18:50
eeeeeeeej drugari lepo se provedite :)
flow spusti se koji put i za mene :) :) :) pooooz svima
srecan put
Bata Bane
22.01.2006, 19:00
eeeeeeeej drugari lepo se provedite :)
flow spusti se koji put i za mene :) :) :) pooooz svima
srecan put
Bilo je reci da ces i ti da dodjes
Svima koji putuju na Zabljak,zelim da UZIVAJU i da imaju lepo vreme,dobro sredjene staze i sve sto je potrebno za maximalni uzitak!Strasno mi je zao sto nemogu da idem sa vama,ali sta da radim protiv ovoga se ne moze!Pozdrav,POP:yay: :ski: :dziveli: :bootyshak :glavaozid
O pa pop se vratio!!! Jesi ziv matori?
Jesam ziv i evo me posle nekoliko dana problema sa kompom.Vidim da je i dalje vrlo zivo i to me raduje,kako si ti?:dziveli:
Pa nije lose, evo pratim vasa desavanja i nadam se da cu se uklopiti u ovu varijantu za Bjelasicu :dziveli:
jovanitZa
22.01.2006, 22:36
popeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee coveceeeeeeeee pa de si tiiiiiiiii?????xexexexeexe
izvinjavam se ali morala sam :)
:yay: :yay: :yay: pozdrav za POP-a od ekipe koja je danas pohodila Igrista staza vrlo dobra snega do mile volje malo je magla pokvarila uzitak:ok:
Pozdrav za sve SKI MANIJAKE od ekipe koja je danas pohodila Igrista strasno ste nam nedostajali ali ima vremena okupicemo se negde u jos vecem broju nadam se :yay: :yay: :ok:
Pozdrav za Popa koji nam je nedostajao ovih dana
Pozdrav za Popa koji nam je nedostajao ovih dana.
Ljudi hvala vam na pozdravima,mogu da vam kazem da ovih nekoliko dana sto nisam mogao da izadjem na forum mi je izgledalo kao mesec dana.Jos samo da zavrsim sa nekim pregledima i nastavljam sa aktivnostima,a vidim da niste sedeli skrstenih ruku,nego je vec palo nekoliko predloga,a to trba i realizovati sto pre.Zima sporo dolazi za skijase ali super brzo prolazi.Jos jednom svima hvala na pozdravima a i ja vas pozdravljam i jedva cekam da se vidimo na stazi ili kafani!POP:yay:
Pope, care, aj' da radimo!!!:cug::ski::ok:
Pominje se neka Bjelasica, neki Goč, daj da vidimo šta može da bude od toga.
Pozdrav za sve MANIJAKE koji su na Žabljaku.
@Symon: Kad će malo detaljniji izveštaj sa vašeg vikend izleta??
Sutra imam neke preglede i ako Bog da srece da bude sve OK,od srede se aktiviram 100%,pa cemo nesto uraditi i za ovaj prvi vikend!Pozdrav,POP:dziveli:
Pozdrav za Ski Batu, na Igristima super za nas pocetnike,mnogo novog snega,malo je sporiji bio sto je nama vrlo odgovaralo,ali i snega na putu pa nismo mogli da se popnemo kombijem do skijalista pa nas Vitko prebacio svojim kombijem,ekipa moj kum Stevan, Zoran koji je prosli put putovao sa Crazyom,Ljubisa njih si upoznao imali smo i 2 nova clana jedan je naucio osnovne stvari i ja.Bilo je odlicno za jedan dan jedino je malo magla u gornjem delu staze kvarila ugodjaj:ok:
Symone, POZ,
Tako se MANIJAČI!!!! ALAL VERA!!!!
Symone, POZ,
Tako se MANIJAČI!!!! ALAL VERA!!!!
Jedino sto nema slika:ok:
Džaba fotoaparati kad ni ovi fotografi što su škljocali prethodnog vikenda na Igrištima ne postavljaju svoje slike na deWillov sajt.:cool:
P.S. Ako nije bilo slika, je li barem bilo :dziveli::cug::ok:
:dziveli: :cug: topla cokolada, caj i poneko kuvano vince
CrazyKong
23.01.2006, 13:14
A kum Stevan :confused: Odmarao,a ? :dziveli: :ok:
Pozdrav za Crazya, odmarao odmarao morao je da vozi posto ja nisam hteo inace bi nas prebio da je nesto popio, prosli put smo to iskusili nego jesi ti kupio jaknu xxl, ako jesi hoces da prodas onu xxxl i koliko para da ti javim broj od onog Zokija sto je putovao s tobom zainteresovan je:ok:
Manijaci,javio se Bata Bane sa Zabljakai kaze da je super stigao,skijali su na lepo sredjenoj stazi,pri temperaturi od -15 stepeni.Smestaj u vila Jezera je super,odusevljen kao i uvek kada je na Zabljaku!
SKI MANIJACI hajde da se organizujemo i da zajedno odemo da damo krv za nastradale u jucerasnjoj katastrofi u Crnoj Gori,krv je potrebna deci koja su u velikim problemima!
Dragi Manijaci i ostali svi,
I ja imam problema sa kompom ovih dana, malo ozbiljnijih, pa nisam u mogucnosti da redovno posecujem forum, a ni slike da okacim. Nadam se da cu to u dogledno vreme srediti. Do tada vam se javljam sa fakulteta:glavaozid
Pope, u potpunosti podrzavam tvoj predlog za pomoc nastradalima u tragediji i pozivam sve koji mogu da se prikljuce. Cujemo se kad zavrsim na faksu da se dogovorimo.
Pozdrav svima:ski:
@Pop: Uvek. Koordiniši, sinhronizuj, organizuj, pa da odemo svi zajedno, skroz organizovano.
@Stevan: Bolje s kompom, nego sa Anom!!!! Čekamo i slike i tebe! Pozdrav!
jovanitZa
24.01.2006, 18:13
pope podrzavam tvoju ideju i ja sam spremna da dam krv iako se bojim igala :(
Bata Bane
24.01.2006, 18:21
Evo i mene dokopao se kompa. Krenuli smo u nedelju oko 02.30 h, taman kada je poceo da pada onaj jebitacan sneg koji nas je pratio skroz do Zabljaka. Put je od pocetka pa do kraja bio prekriven snegom, temperatura konstantno ispod -10, ali sta je sve to zarad skijanja. Stigli smo negde oko 09.15 ujutru i smestili se u vile hotela Jezera, i doyiveli takav toplotni udar da smo popadali u neosvest, non stop smo u gacama i majicama, jel greju kao blesavi.
Nesto i o skijalistu.
Staze se mozda malo losije pripremaju posto je mali broj skijasa, a i rekli su mi dok ne padne novi sneg, nece paliti ratrak:mad: , jer kazu da nema koristi, ali moze da se skija bez problema, danas je bilo minus 18, a u toku noci je bilo -21 stepen.
Veceras ocekujemo Miska i Djordja da nam se pridruze i da nam skijanje bude upotpunjeno. Vise informacija sutra po povratku sa staze.
P.S. Ovim putem bi se zahvalio DAKIJU koji nam je sredio jeftiniji ski pass, pa vi vidite sta su manijaci:yay: :yay:
Lepo Bane vidim da si zadovoljan i da je skijanje super na Zabljaku,a ovo za Miska i Djordja sto ih ocekujete je malo neozbiljno obzirom na vremenske prilike i iskustvo u voznji,ja sam ih odgovarao od dolaska ali Misko je zapeo po svaku cenu da ide bez obzira na ishod.U svakom slucaju mi ne preostaje nista drugo do da im pozelim puno SRECE i dobre vremenske uslove!?! i da se nadam svemu najboljem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ma d: :mad: :mad: :mad: :mad:
jovanitZa
24.01.2006, 23:48
pope nemoj da se nervirash bre..pusti ih nek rade sta hoce...:p
Ljudi ide li se u zavod za tansfuziju ili ne?
Nesto pre 8am, Misko i kopilot mu Djole su presli granicu i usli u CG, tako da im do Zabljaka ne preostaje jos mnogo... Kolega je verovatno dobro citao krivine, zahvaljujuci svezoj mapi :D
KOP_MANIA
25.01.2006, 07:59
Valjda ce doneti puno slika:yay: :yay: :yay:
:yay::yay::yay:! Bravo za Miška i Đoleta. Sinoć sam pričao sa Popom. Ni ja nisam bio oduševljen činjenicom da kreću na put, s obzirom na njihovo vozačko iskustvo i vremenske uslove. Al' tako je to sa nama matorima. Mi vazda nešto zakeramo. Bitno je da su se dočepali CG i nadam se da će imati lepo skijanje.
Pozdrav celoj ekipi MANIJAKA na Žabljaku!
Pozdrav i za Flowa i Jovanitzu!!!!!!:yay:
P.S. šta biva sa tim davanjem krvi????:confused:
CrazyKong
25.01.2006, 09:31
Jutos cujem na vestima Zabljak -26 :eek: ....hladno ali sneg kvalitetan :ok:
Ljudi ide li se u zavod za tansfuziju ili ne?
Hteli smo da idemo ali ovi momci iz CG su javili da za sada ima dovoljno krvi pa kada bude bilo potrebe mi cemo otici vrlo brzo i dati krv!Bitno je samo da smo voljni to uciniti u pravom trenutku!
Cuo sam se sa Djoletom u 08.30 i rece mi da su na 5 km od Zabljaka,svaka im cast,a Misku moram posebno priznanje da odam za ovaj poduhvat.U svakom slucaju mi je drago da ce skijati tamo ZASLUZILI SU TO!
ALAL VERA ZA MANIJAKE:yay::ski::dziveli:
[
quote=SkiBata]ALAL VERA ZA MANIJAKE:yay::ski::dziveli:[/quote]
SkiBato jel pichis na Igrista:ski: :ok:
Cuo sam se sa Djoletom oko 11, kaze da je put bio OK, a vreme im je tamo kao nama sto je bilo na Kopu 3.1.:yay:
Bice tamo dva dana, pa ce onda otici i na Jahorinu na dan ili dva, pravi su Manijaci:ski:
Uzasno im zavidim:glavaozid
Zvao me je Djole oko 16.00 i kaze da su imali perfektan dan za skijanje i da nisu osetili nisku temperaturu dok je bilo sunca a posle kada je pocela senka brrrrrrrrrrrrr,Bata Bane i ostali su zajedno skijali a Misko je imao vratolomiju u najblazem smislu reci,tako Djole kaze...sta je to za naseg Miska,pa on vozi 5 km u rikverc vezanih ociju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.skijanje.co.yu/forum/showthread.php?t=47&page=18
:)
Slike su do j...........ja!Svaka cast i smo napred MANIJACI!
http://vladika.com/wlad/ski/DURMITOR_20060125/manijaci_na_zabljaku.jpg
Evo još jedne slikice (od Bata Baneta) ekipe :).
http://vladika.com/wlad/ski/DURMITOR_20060125/manijaci_na_zabljaku.jpg
Evo još jedne slikice (od Bata Baneta) ekipe :).
Sta je Bane BOGNER je topliji,a?Jesu liovo moje skije koje bi trebalo Djole da vozi?
lepo se skijajate i uzivajte.
nije valjda da se skijate na toj livadi iza :confused:
mislim nikad nisam bio na durmitoru ali da je livada livada je a tacno se vide i tragovi skija :dontknow:
ski dude
25.01.2006, 22:42
durmitor je sve samo ne livada:D :yay: :deal:
@amater: to što vidiš iza je livada, ne staza ;), pogledaj onaj gore link na temi Durmitor sa slikama gde ćeš da vidiš šta su staze
@pop67: "pokvarila" mu se jakna :), bogner je boner..
@amater: to što vidiš iza je livada, ne staza ;), pogledaj onaj gore link na temi Durmitor sa slikama gde ćeš da vidiš šta su staze
@pop67: "pokvarila" mu se jakna :), bogner je boner..
Nisam siguran da sam razumeo "pokvarila"mu se na nacin na koji si ti napisao,dajte pojasnite....
'Oce li pasti sneg na Zabljaku do nedelje ? Menja li se vreme ? Je li i dalje duboki minus ? Duva li vetar ? 'Oce li Misko i Flow na Jahorinu ? Idete li na gornju zicu sto vodi do vrha Savinog Kuka?
:dontknow: :dziveli: :ski:
okupljanje u stabu cim dodjes?
da prenes utiske sa Durmitora.
jovanitZa
27.01.2006, 00:09
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ide se i meniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aaaaaaaaaaaaaaaa ocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
*jovanitZa ce da placheeeeeee
p.s.POZDRAV za skibatu :) :) :)
CrazyKong
27.01.2006, 10:41
Sta kazete za novi avatar ? :yay: :yay: :yay:
jovanitZa
27.01.2006, 11:39
eeeeeeeeeeeeej super jeeeeeeeeeee
xexexexexexe :p
*jovanitZa tapshe CrazyKong-u
KOP_MANIA
27.01.2006, 11:44
Ma super je :yay: a moj:p
@pop67: pri štampi mu se zeznula jakna (istopio rajferšlus).
Juče su otkopali najgornju žicu (od snega) i radila je, i skijalo se, zahvaljujući tome sam ja za*ebo levo koleno tako da se vraćam dan ranije sa skijanja. Srećom nisam ništa slomio, ali se teško hoda ;).
Što se tiče vremena sunčano je poslednja tri dana i odlično je sve (staze pripremaju, rade sve žice i sl.), minus je veliki ali ne smeta preko dana dok je sunce, uveče se već oseća.
Ja sam ovde još par sati pa palim ;).
KOP_MANIA
27.01.2006, 11:56
@pop67: pri štampi mu se zeznula jakna (istopio rajferšlus).
Juče su otkopali najgornju žicu (od snega) i radila je, i skijalo se, zahvaljujući tome sam ja za*ebo levo koleno tako da se vraćam dan ranije sa skijanja. Srećom nisam ništa slomio, ali se teško hoda ;).
Što se tiče vremena sunčano je poslednja tri dana i odlično je sve (staze pripremaju, rade sve žice i sl.), minus je veliki ali ne smeta preko dana dok je sunce, uveče se već oseća.
Ja sam ovde još par sati pa palim ;).
Gde ces??????????
@JovanitZa: Pozz! I meni se plače!!!:glavaozid
@CrazyKong: Avatar je do J***a!!
@Wlad: JBG druže, baš si maler! Biće bolje.
Pozdrav i svim ostalim MANIJACIMA koji sada negde peglaju snežne padine!!!!:yay::yay::ski:.
jovanitZa
27.01.2006, 13:48
weeeeeeeeeeeeeeee ja idem 19.2. opet na kopaonik weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sta kazete za novi avatar ? :yay: :yay: :yay:
A odakle ti slika, CrazyKongze, a:D?
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.