joebgd
23.10.2010, 13:42
Prodajem jaknu cuvene Americke Snowboard kompanije BONFIRE, muska, model "Horizon". Model je izbacen za sezonu 2007.
Podaci:
waterproof: 10,000 mm
breathability: 10,000 g
Velicina : L (Large)
Dzepovi za mp3 player (posebno zasticen), dzep za brile, dzep u rukavu za ski-pass, ostali dzepovi.
Steznik za struk protiv ulaska snega
Kopce za povezivanje sa pantalonama
Kapuljaca sa podesavanjem vertikalno i horizontalno
Ventilacioni otvori duz rukava i ispod pazuha
Ja sam 186cm visok i tezak 82kg, ali mi je jakna i vise nego komotna. Moze je nositi svako do 195cm visine i 95 kg tezine, pa cak i preko.
NAPOMENA VAZNO!: Jakna je bila bukvalno 2cm pocepana sa strane SAMO povrsinski sloj pa je zalepljeno profesionalno nepromocivo platno u sivoj boji (VIDETI SLIKU u prilogu). Jakna je potpuno funkcionalna i osim ove nalepnice joj nista ne fali!
Usled gore navedenog primam ponude za cenu. Dogovor na PM ili na 064/0-555-000
Podaci:
waterproof: 10,000 mm
breathability: 10,000 g
Velicina : L (Large)
Dzepovi za mp3 player (posebno zasticen), dzep za brile, dzep u rukavu za ski-pass, ostali dzepovi.
Steznik za struk protiv ulaska snega
Kopce za povezivanje sa pantalonama
Kapuljaca sa podesavanjem vertikalno i horizontalno
Ventilacioni otvori duz rukava i ispod pazuha
Ja sam 186cm visok i tezak 82kg, ali mi je jakna i vise nego komotna. Moze je nositi svako do 195cm visine i 95 kg tezine, pa cak i preko.
NAPOMENA VAZNO!: Jakna je bila bukvalno 2cm pocepana sa strane SAMO povrsinski sloj pa je zalepljeno profesionalno nepromocivo platno u sivoj boji (VIDETI SLIKU u prilogu). Jakna je potpuno funkcionalna i osim ove nalepnice joj nista ne fali!
Usled gore navedenog primam ponude za cenu. Dogovor na PM ili na 064/0-555-000