Pogledati punu verziju : Pancerice rossi, lange....
Rossignol Elite Pro 1 289mm
cipele su potpuno nove, nekoriscene 6000din
Salomon Divine RS 26-26.5 306mm
koriscene, 7 dana, u ekstra stanju,
sa strasom, cele presijavaju 6000din
Lange WorldCup 120 317mm
koriscene u perfektom stanju 6000din
Fischer loma XTR 29 332mm
koriscene 15 dana, bez ikakvih mana 5000din
Lowa X ALP 29-29.5 338mm
jako malo koriscene,
Walk Ski funkcija, ekstra stanje 6000din
Vise slika na mail
061/533-933-0 begin_of_the_skype_highlighting 061/533-933-0 end_of_the_skype_highlighting, ili na mail msekulic12@sbb.rs
Noga mi je 27,2 cm... Pretpostavljam ako još uzmem debelu čarapu da mi treba pancerica 28 cm (ili možda 27,5). Koji je tvoj savet? da li imaš u toj veličini Rossignol Elite Pro 1? Imam utisak da je kod ovih pancerica veći nagib nego kod ovih salomonovih... Ili mi se samo čini? Imaš li cipele sa podešavajnem nagiba? Molim te za savet. Pozdrav.
Tebi treba otprilike borj 44, ova mera 289mm je spoljna mera cipele, tako da ce ti sigurno biti male.........imam za tebe Salomon Rs u tvojoj velicini....
Pozz:sm018:
Inače nosim broj cipela 42 uglavnom ili nekad 41(zavisi od kalupa). Pa mislim da bi mi broj 44 bio veliki... ako imaš neke ponude za moj broj i relativno novu cipelu okači pa da vidim...
Pozdrav.
Druze sad sam se konsultovao sa nekim oratcima, ova Rosii i jesu 41, 42......vidi ovako ako si zainteresovan ja ti mogu poslati, pa tebi ako ne odgovaraju ti ih vrati nije nikakv problem......one su nove nisu obuvene ni jednom i cena im je bar tri puta veca u radnji.....
Pozz
Salomon Divine Rs PRODATE......:yay:
Druze sad sam se konsultovao sa nekim oratcima, ova Rosii i jesu 41, 42......vidi ovako ako si zainteresovan ja ti mogu poslati, pa tebi ako ne odgovaraju ti ih vrati nije nikakv problem......one su nove nisu obuvene ni jednom i cena im je bar tri puta veca u radnji.....
Malo sam se informisao o cipeli Rossignol Elite Pro 1 i evo nekih informacija: Kako sam našao te tvoje sa slike imaju i oznaku JR (pošto ima još i LIMITED i bez oznake ali nisu kao one tvoje na slici)... Dalje, ta cipela je iz sezone 2004/2005. i spada u juniorsku cipelu pošto je izrađivana u veličinama za nogu 22-27,5 cm. I cena im je bila oko 159$. Namenjena je za "Advanced" i "Expert" skijaše (krste je i sa "JUNIOR Race Boot")...
E sad meni ne smeta što je juniorska i što je iz sezone 2004/2005 samo ako mi odgovara kad je obujem na debelu čarapu. Znači ta tvoja na slici bi trebala da bude na gornjoj granici za nogu dužine 27.5 cm da bi mi odgovarala. Širina mog stopala je 99mm... Možda bi mogao da izvadiš uložak i probaš da ga premeriš pa da ne šalješ ako ne odgovara...
Imam i jedno pitanje kako to da je cipela nova i da je niko nije vozio na njoj a iz sezone je 2004/2005?
A kako si mislio da mi pošalješ? Ajde ako imaš neki kontakt tel. ostavi pa da se čujemo... E da... Odakle si?
Pozdrav.
Reci mi za Lowu... Nosim 43, da li bi mi bile velike? Da li imas jos neku turno cipelu?
Pa ne znam ja nosim 44 i taman su mi mada to je dikutabilno dok ne probas.....
Imas broj i mail na vrhu....a mogu ti poslati nekom kurirskom sluzbom.....
Znači ceniš da bi mi odgovarale... ok čućemo se.
Bio sam danas u Inter sportu i probao neke NORDICA... Moja veličina je ipak 28 i spoljnja dužina dipele je 325 mm... tako da su mi ove rossi ipak male... Ništa bez probe... Pozdrav druže.
PRODATO SVE.......:yay::yay::yay:
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.