Pogledati punu verziju : Brile od $499
https://www.zealoptics.com/transcend/
Source: http://www.epicski.com/forum.php
kad su vec jeli govna mogli su i kameru da ubace pa da se napravi snimak sa sve statistikama
"Skijaš se zabio u drvo, jer je u kritičnom trenutku umjesto da gleda ispred sebe gledao brzinu i GPS koordinate."
plageton
28.09.2010, 14:35
"Skijaš se zabio u drvo, jer je u kritičnom trenutku umjesto da gleda ispred sebe gledao brzinu i GPS koordinate."
To necemo nikad saznati.
Milos011
28.09.2010, 15:25
Da, ali ćemo iz crne kutije moći da ustanovimo kojom je brzinom išao prilikom udarca.
Da, ali ćemo iz crne kutije moći da ustanovimo kojom je brzinom išao prilikom udarca.
Udarac se desio davno, jer samo udaren u glavu može razmišljati o kupovini tih brila, bez obzira na finansijsku potkovanost.
Sto je previse previse je, definitivno :)
Jos da same voze, onda bi vijedile :P
zloglasni
16.01.2011, 07:14
Upravo sam dobio ove cvike i sutra palimo na mamut pa cemo da vidimo kako ce se pokazati.Ranije sam koristio sat za iste stvari a potom i razne aplikacije na telefonu ali nista nije ferceralo savrseno tj radilo bi po sat dva i onda bi se zablentavilo.Jos jedna stvar cvike se rade u dve verzije 399 i 499$ razlika je u staklima tj skuplje imaju mogucnost da se prilagodjavaju prema kolicini dostupne svetlosti.
pailhead
16.01.2011, 12:26
Uzeo drugar ovo pre nekoliko nedelja, nisam ih probao na planini jer nisam isao sa njima ali deluje mi da bi bile malo nezgodne za koriscenje jer da bi se gledao taj displej mora da se skrene pogled.
zloglasni
16.01.2011, 18:45
Uzeo drugar ovo pre nekoliko nedelja, nisam ih probao na planini jer nisam isao sa njima ali deluje mi da bi bile malo nezgodne za koriscenje jer da bi se gledao taj displej mora da se skrene pogled.
Iskreno i nije neki problem da se baci pogled na ekran svremena na vreme -juce sam vozio kola sa njima i nije bilo problema.U krajnjem slucaju i ne mora da se gleda u ekran dok se vozi,vec lepo kad sednete na zicu na miru pogledate sve sta vas zanima
Jao, jao....kad skijam onda skijam, a ne vozim avion....:dontknow:
pailhead
17.01.2011, 01:06
Zar ti u tom slucaju sedenja na zici nije onda dovoljan neki drugi uredjaj?
zloglasni
17.01.2011, 01:06
Jao, jao....kad skijam onda skijam, a ne vozim avion....:dontknow:
Bogami kad sam stavio kacigu i ove cvike na glavu da znas da sam se osetio kao pilot :dziveli:
Uživam u prirodi i lepim ženeama, kao i pogledam nekoga ako vidim da dobro skija...:ok: Više skijajte, a manje obračajte pažnju na te marketinške fore koje snižavaju pažnju skijaša....imat čete manje problema...
Uživam u prirodi i lepim ženeama, kao i pogledam nekoga ako vidim da dobro skija...
I po meni je ovo smisao zimskog odmora :dziveli:
Analizu ostavljam za kući.
Uživam u prirodi i lepim ženeama, ...:ok: Više skijajte, a manje obračajte pažnju....imat čete manje problema...
ovo vrijedi i za tebe o skimane!
ti bas hoces da ti zena svrati na forum procita i poslje debrifing; koga si ti to sta si ti to i gdje si ti to vidijo; i kome prodajes fore o carving zavojima, a stojis pored piste i oci ti ispadaju na zenska retro ski odjela :P
ps
mislim to ne kazem ja; neg ce supruga da ti sve i svasta spomene.
ovo vrijedi i za tebe o skimane!
ti bas hoces da ti zena svrati na forum procita i poslje debrifing; koga si ti to sta si ti to i gdje si ti to vidijo; i kome prodajes fore o carving zavojima, a stojis pored piste i oci ti ispadaju na zenska retro ski odjela :P
ps
mislim to ne kazem ja; neg ce supruga da ti sve i svasta spomene.
Druže Sapo...ti kao da si već prošao sve ovo??:sm011:
zloglasni
18.01.2011, 04:36
Sa nekim drugim uredjajem nisam imao srece tj uvek je nesto zezalo.Evo danas sam ga testirao i obracao sam paznju u voznji samo na brzinu a posle na zicu sam pregledao ostale podatke.Vrlo je zgodno za upotrebu nema skidanja rukavica zavlacenja,izvlacenja i ostalih zajebanicija.Dugmici su dovoljno veliki za nesmetanju setnju kroz meni sa rukavicama.Baterija posle 6 sati neprestanog koriscenja je bila negde na 30 posto po slobodnoj proceni.Gps signal se ni jednog trenutka nije gubio ni po ulsasku u sumu ili kafane na stazi.Sve u svemu za sada sam zadovoljan nisam jos prebacio podatke na komp da vidim kako sve to izgleda u kombinaciji sa pratecim softverom koji dolazi uz njih
zloglasni
20.01.2011, 06:33
Softver koji dolazi sa cvikama je fenomenalan.Pogledajte i sami kako to izgleda
zloglasni
20.01.2011, 06:38
A video pogledajte ovde
http://hqonline.reconinstruments.com/highlights/view=0982b2631592fb41002e0a0d37b4f5ba6c28f64f
jedina razlika je sto kad se exportuje video zicare nisu obelezene kao ni imena staza.Kada video gledate kroz softver jasno vam daje do znanja kad prelazite sa jedne na drugu stazu kao i imena
SnowBeliever
03.03.2011, 21:19
ne znam za ostale...ali meni ova fora sa ovim naocarima izgleda skroz primamljivo...
zloglasni
04.03.2011, 21:04
Cvike vizuelno deluju vrlo mocno,kvalitet je odlican a softver koji dolazi me je oborio sa nogu.Jedno je sigurno recon ce tehnologiju ponuditi i drugim proizvodjacima cvika tako da ce cena uskoro pasti.
SnowBeliever
05.03.2011, 01:50
nadam se i ja...pa da za jedno 2 sezone moze ovo da se kupi za 100tinak jura...to je vec prihvatljivo...pa da svi budemo kao Terminatori na stazi... :op
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.