Pogledati punu verziju : Blizzard Titan Seven
Blizzard Titan Seven duzina 175cm (111/74/98) - na prodaju
model za 2006, kupljene u BS-u decembra 2008. Provele 25 dana na snegu.
Uradjen servis po zavrsetku proslogodisnje sezone.
Cena 80 Eura
mtrazivuk@yahoo.com
063/380674
Ovo je skija sad ce 5 sezona stara!
80eur je malo preterana cena bez obzira na sve.
proslosezonsku skiju se kupuje za tu cenu.
P.S.
Ovo je 2005 model
Mozda si i u pravu ali siguran sam da sam ja prvi i jedini vlasnik, nije joj dusa izvadjena u stranim rentalima, u svakom slucaju cena nije fiksna, ponudite sta mislite da je realno pa se mozda i dogovorimo.
Ako je neko voljan i ima neke 20 cm krace skije moze i zamena.
miki_2002
26.09.2010, 21:44
koje imas to skije, jel od 160 cm imas neke ? ja imam jaknu za zamenu schoeffler venturi, 270 eura placena prosle godiner, kao nova
mislim da ove skije definitivno vrijede 80 eura ja ih nebi prodao ispod iz principa
mnogo losije skije su otisle za puno v ecu cijenu na ovom forumu
ove skije su prva liga i po mom misljenju vrijede preko 100 ali nije moje da recem
Ako je neko voljan i ima neke 20 cm krace skije moze i zamena.
Imam Atomic Izor 159cm pa ako ti to odgovara mozemo da se menjamo
Hvala Flexon i ja sam misljenja da je forumom proslo svega i svacega po realnim i nerealnim cenama, u svakom slucaju ove krace jurim za sina i realno mu treba duzina izmedju 150 i 155 cm.
Legga daj neki model i neku sliku, pa da ga opet premerim mozda je porastao. :dontknow:
Imam Atomic Izor 159cm pa ako ti to odgovara mozemo da se menjamo
Daj neku sliku i tacnu oznaku moze i na PM.
Sta je ovo sve je zamrlo, kupuje li neko jos skije od postena coveka. Ljudi prodajem svoje stare skije kupio krajem prosle sezone na popustu RX8, i zadovoljan sam pa mi ove vise ne trebaju. Spustam cenu na 70 Eura nemojte da ih poklanjam sramota je.
Nije još zamrlo, doći će kupac kod poštenog čoveka.... :dziveli: Evo ja vrtim po forumima oglase i pokušavam da shvatim koje su za mene najbolje... Tvoje su mi predugačke... Što više čitam po forumima sve mi je manje jasno: te pazi da je u sendviču daske drvo (a šta drugo može biti?), te pazi da nisu rental vezovi, te nemoj da budu uže u struku od 70, pa onda tvrdoća 8 ili 9 (a nemam pojma koje sam vozio na Kopu iz rentala !?), te visina između brade i nosa (valjda do usta), pa onda postoje različite debljine daske (profila) ispod cipele (pa koja je debljina najbolja?), pa onda neke su šire na vrhovima, neke uže (kakva je razlika?), pa koji vezovi... Glava me boli.:sm022: Znam da ne postoji neki univerzalan savet ali ima li neko odgovore na ovo gore...
Čekam sajam zimske opreme... valjda ću biti pametniji do tada... Pozdrav druže u nadi da ćeš prodati skije :)
Slama :D, u žargonu to znači da imaš u jezgru skije "plastiku", nekada davno su sve skije imala drvenu jezgru, sada samo "vrhunski" modeli (u prevodu - skuplji ;)). Nemoj da te boli glava, uzmi dobru dužinu sa dobrim vezom, još ako imaš dobre cipele ima da uživaš, ostalo su finese :). Ako ne znaš šta znače detalji onda ti nisu ni bitni - kada uznapreduješ onda ćeš ih razlikovati......
(samo nemoj da uzmeš neke takmičarske skije)
A pitaj pod temom "oprema", ili pod oglasima / saveti - da ne "zagađujemo" čoveku oglas.
Nemoj da te boli glava, uzmi dobru dužinu sa dobrim vezom, još ako imaš dobre cipele ima da uživaš, ostalo su finese :).
Wlad, tako sam i mislio jedino imam dilemu oko tvrdoće skije. Težak sam oko 78 kg i visok 183 i nisam početnik (skijam od malena ali sa nekim prekidima dok sam studirao). A panirao sam uzet Allroundcarver; Crosscarver Allmountaincarver. Neću više "zagađivati " čoveku oglas.
Hvala na savetu. Pozdrav.
Nije problem, cak i ako necete moje skije, daj bar da neko pogleda oglas.
Sto se izbora skija tice poslusaj Wlada, tvoj mi slucaj mnogo lici na mene, skijam od 82 godine i to po Kopaoniku, zaredom nekih 10 godina na svojim starim dobrim Elan RC 08 skijama, onda dodju 90-te i sve ode dodjavola, tek 2008 odlucih ponovo da stanem na skije i tad sam kupio ovo sto sad prodajem i nisam se prevario, a jako sam malo znao sta mi treba, karving tehniku nisam ni poznavao. U svakom slucaju dobra duzina i neka budu i za pistu i za van nje, pa ces sam videti ubuduce gde i kako volis da skijas.
Pa sto prodajes onda ako su toliko dobre i vozene samo jednu zimu?
Ja bih ih mozda i uzeo ali nema sanse da mogu da navratim do BG jel moram ih videti uzivo pre kupovine
Pa zato sto sam naucio da vozim krace zavoje, zato sto sto sam shvatio da nemam interesovanja van uredjenih staza i zato sto sam se uzeleo novih skija. Inace nisu vozene jednu vec dve sezone 2008/2009 i 2009/2010.
CrazyKong
08.10.2010, 22:36
Dobar odgovor...:ok:
Pre ili kasnije svako dodje do zakljucka da je nuzno da ima bar 3 pari skija.
Slalomske, allmountain iliti srednje i lopate iliti offpiste :ski:
Mada mi na pamet padaju i 4 i 5 vrsta... :sm021:
Pa zar ovaj model nije allround carving tj. bas za kratke zavoje i bas je namjenjen za uredjene staze!!!!
Nije ti ovo free ride skija pa za duboki sneg.
Pa zar ovaj model nije allround carving tj. bas za kratke zavoje i bas je namjenjen za uredjene staze!!!!Jeste allround, ali je ipak skija za duge zavoje... pogledaj joj struk (74 mm), a po slici bi rekao da ima i veliki radijus što ukazuje da je više skija za veleslalom.
Evo u kratkog opisa ove skije:
http://www.sportsgearguide.com/scripts2005/Skimoreinfo.asp?ID=973&Brand=Blizzard&Name=Sigma%20Titan%20Seven
ma ova skija je za sve uslove
a cijena za svaciji dzep
ne ide mi u glavu da jos prodata nije :dontknow::sm022:
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.