Pogledati punu verziju : jahorina 2006, POMOC
lujo manga
26.12.2005, 15:55
Cao braco po skijama,
interesuje me par stvari. Ove godine prvi put idem na Jahorinu i nemam pojma kakvo je tamo skijanje.
Bilo bi super ako bi mi neko dao mala uputstva, gde da se hranim, da li ima neki hotel sa bazenom i saunom, kakav je ovaj apartman gde sam odseo?(APARTMAN DOBRO)
Puno pozdrava, javljam se po povratku sa informacijama i fotkama.
Luka, Beograd:jester:
jovanitZa
26.12.2005, 19:14
jedini hotela sa bazenom za koji ja znam je bistrica...ne znam gde je pametno hraniti se...ja kad sam gladna na stazi ja sam jela u poljicama :) tamo imaju extra preljskaice xixixixi
valdevit
26.12.2005, 19:17
ovako,moja preporuka shto se tiche hrane-ETNO,koji se nalazi na pola Poljica,kod Pegija,pa malo dole... :D
Nisam siguran dal ima Bazen ali je extra hotel Crystal.
imas bazen i u termagu. sto se tice hrane, za male pare mozes da se najedes u birtiji hotela rajska dolina, a extra je has i u jahorinskoj kuci.
jedini hotela sa bazenom za koji ja znam je bistrica...ne znam gde je pametno hraniti se...ja kad sam gladna na stazi ja sam jela u poljicama :) tamo imaju extra preljskaice xixixixi
hotel sa bazenom i odlicnom uslugom je termag takodje,pored rajske doline...
imas bazen i u termagu. sto se tice hrane, za male pare mozes da se najedes u birtiji hotela rajska dolina, a extra je has i u jahorinskoj kuci.
i u kolibi u okviru tj pored termaga,to nemoj da propustis a i cene su prosle godine bile korektne,za ovu pitaj popa ...
Sto se cena tice polako ali sigurno pocinju pratiti trend PLJACKE kao na KOPAONIKU,doduse Jahorina je u pelenama sa cenama u odnosu na Kop,ali vide se veca poskupljenja u odnosu na prethodnu sezonu pocev od ski pass-a koji je ove godine mislim 75 E,a prosle nesto manje od 65E,poludnevni je 10.5 E a prosle godine je bio oko 8E, adetaljne informacije o uslugama i cenama ce nam dati CRAZY CONG kada se vrati sa Jahorine u petak!Pozdrav,POP:dziveli:
lujo manga
26.12.2005, 23:40
Hvala puno ljudi,
ove informacije su mi jako bitne s'obzirom da idem sa mojom dragom, koja bas i nije vicna skijanju.
Nadam se da cu je privoliti da budemo svako jutro na zici i da zavoli planinu.
Inace ja sam lud za skijanjem, koliko mi obaveze dozvole.
Hteo bih jos da se raspitam za ovo Vase udruzenje ski manijaka koje mi se jako svidja i podrzavam svaku Vasu ideju.
Puno pozdrava, ako imate jos neki predlog za mene vezan za Jahorinu, pisite.
Takodje pisite i za eventualne akcije vezane za ski vikende jer sam jako zainteresovan.
Pozdrav,
:hair:
Lujo Manga
Hvala puno ljudi,
ove informacije su mi jako bitne s'obzirom da idem sa mojom dragom, koja bas i nije vicna skijanju.
Hteo bih jos da se raspitam za ovo Vase udruzenje ski manijaka koje mi se jako svidja i podrzavam svaku Vasu ideju.
Takodje pisite i za eventualne akcije vezane za ski vikende jer sam jako zainteresovan.
Pozdrav,
Lujo Manga
kod pegija kod bivseg hotela sator da pravis pauze...svasta moze da se vidi...cene su korektne
Hvala puno ljudi,
Pozdrav,
Lujo Manga
Ako zelis medju nas,DOBRODOSAO si,dovoljno je da to i potvrdis!Pozdrav,POP:dziveli: :yay:
lujo manga
26.12.2005, 23:59
gde je sledeca akcija?
Bazen: bistrica, termag
klopa: Koliba najbolja ali skuplja od ostalih, Zlatna zita i Rajska vrata iznad bivseg hotela Jahorina, Etno picerija kod Satora, Luda kuca
sauna: termag, bistrica i mnogi pansioni i privatne kuce
Izlasci: Board na putu izmedju rajske doline i kosute, Studio di sole - rajska dolina, Luda kuca, Peggy ispod satora.
Po mom ukusu su zlatna zita, board ili studio
Extra klopa je u OGNJIŠTU u Poljicama.Ambijent prva liga,a cijene podnošljive!
gde je sledeca akcija?
Igrista 7 i 8 01. 2006,pozdrav,POP:dziveli:
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.