Pogledati punu verziju : nabavka iz USA
Imam par informacija o ovome. www.viaddress.com je sajt koji se bavi posredstvom u kupovini iz US. Registracija je besplatna,a uz nju dobijes virtualnu adresu u USA koju koristis za kupovinu, kad obavljas kupovinu koristis tu adresu, paket stize viaddressu i oni prosledjuju tebi. Takodje ako imas problem sa karticom tj ako ne prihvataju tvoju karticu viaddress ce obaviti kupovinu umesto tebe bez provizije.
Vrlo interesantno! Marko, svaka čast!
S obzirom da ameri prilikom plaćanja PayPal-om prihvataju isporuku isključivo na adresu registrovanu na PayPal-u, treba provjeriti kako funkcioniše opcija da VIAddress posreduje u plaćanju.
Kako god, ovo se mora isprobati.
Marko_ da li si koristio usluge ove kompanije i kako si zadovoljan?
Ja sam prije godinu-dvije pokušao da kupim nešto u USA posredstvom sličnog sajta. Kalkulacija troškova slanja koju je sajt dao je, na žalost, pokazala da nije isplativo, bili su preskupi. Isti je slučaj i sa ovim sajtom, za paket sa odjećom težine 10 lbr traže 95$!
vidjeo sam ovdje neki dan na domacoj tv ima neka domaca kompanija (koja ne znam) salje se preko njih kontejnerom od igle do lokomotive i cijene nisu izledale bas toliko strasne pa ako neko zna nesto neka napise
jer glavni zajeb sa kupovinom stvari iz usa je postarina
jer glavni zajeb sa kupovinom stvari iz usa je postarina
I Carina + PDV
Postoji neki limit preko kojeg naplacuju i Carinu i PDV pa i to treba uzeti u obzir. Cini mi se da je sada 100€ ako se nevaram???
Mada sam ja i pored svega toga imao muke sa uzorcima po jedan komad a na racunu je pisalo da su uzorci i da da je cena proforme i da nismo duzni da platimo...
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.