Pogledati punu verziju : Kaciga?
Pozdrav, hocu da pitam da li neko zna gde u Beogradu moze da se kupi kaciga velicine L (ili XL), crne boje, npr. Carrera?
valdevit
23.12.2005, 15:38
carera :confused: stvarno ne znam gde to mozesh naci..pitaj Popa,mozda on ima neke kacige :D imash u Konceptu u YUBC-u kacige :D
Pozdrav, hocu da pitam da li neko zna gde u Beogradu moze da se kupi kaciga velicine L (ili XL), crne boje, npr. Carrera?
Imas nekoliko modela u Intersportu u Merkatoru, cini mi se da ima i Carrere.
Carrerine kacige imas u beosportu i cena im je od 3500 din. imaju svih velicina
Carrerine kacige imas u beosportu i cena im je od 3500 din. imaju svih velicina
Nemaju, buraz mi radi u Beosportu i imaju samo Small kacige, osim jedne Carrera i to sherpa plava boje (L). A je ne bih bash sherpa plavu :) Nishta, hvala ostalima, oticicu do InterSporta i YUBC-a.
mozes i ovako: kupis model koji ti odgovara a ako je ruzna boja kupis i lak za grafite i ofarbas je :) ozbiljno, ne zezam se. ja sam ofarbao tag na mojoj kacigi.
ja sam bio i u cetvrtak i danas u sava centru u beosportu i imali su carrerinu kacigu xl plavu.
Pa da, ali ja necu plavu :). Izgleda da sam nashao, tj. buraz je naruchio Scottovu crnu kacigu.
Ne, on radi u Beosportu, pa je isla narudzbenica, pa je ovo dodao samo.
sta se desava sa kacigom koju si narucio??
Trebala bi da stigne posle NG, 3. ili 4.
taman da je ponesesh na PB osmog da vidim kakva je :D
djordjecg
29.12.2005, 14:46
Ja sam uzeo onu Shaun White trace kacigu i mogu da kazhem da je kvalitetna a nije puno. U Njemachkoj chitavih 70 eura :P mislim smijeshna cijena... Koliko se krecu kacige kod nas ?
Ja sam uzeo onu Shaun White trace kacigu i mogu da kazhem da je kvalitetna a nije puno. U Njemachkoj chitavih 70 eura :P mislim smijeshna cijena... Koliko se krecu kacige kod nas ?
JA za R.E.D. Protection SKYCAP dadoh 70eur u New Concept-u!
koliko sam ja video od 3.000.din pa navise. te od 3k su crazy creek i ne bih se bas pouzdao u njih.
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.