Pogledati punu verziju : ukradene skije ispred kafica na dnu duboke
mihailo.vulovic
22.02.2010, 18:03
30.01.2010. oko 12sati ukradene nove skije ROSSIGNOL XFIGHT PRO 162cm, narandzaste,sivi vezovi, koriscene 2 sata, na dnu duboke ispred kafica ne znam ime.
evo slika, pa ako neko nesto zna, molim da mi javi!
policija kaze da ne ocekujem bilo kakve vesti i da se desava svakodnevno!
Dabogda presele onom koji ih je ukrao,neka polomi nogu sa njima, dzukela!
Tadija_91
22.02.2010, 20:51
Dakle stvarno necuveno. Ne znam kako je mogao da ih odnese osim na ramenima. Ako skijate zajedno sa nekim, obavezno zamenite po jednu skiju kad ih ostavljate ispred kafica.
по мојој слободној процени штета од 2000 европских..... следећи пут метните ГПС локатор....а са срећом у потрази..... :(
по мојој слободној процени штета од 2000 европских....
Ja bih izostavio jednu nulu.
Posle kengura koji su ukradeni u beogradskom zoo vrtu, nista me ne cudi.
:awm2:
E bas bedak, nadam se da ce da se polomi, vozeci ih.
Elem,
10 evra resava problem. Zakljucas sajlicom i mirno pijes pice.
http://img638.imageshack.us/img638/1231/1407m.jpg (http://img638.imageshack.us/i/1407m.jpg/)
а за шта се веже ово? за снег? :)
а за шта се веже ово? за снег? :)
pa verovatno za neko drvo, ogradu, metalnu sipku, za bilo sta sto ti se nadje u blizini.:smoke:
Imam isti takav kao sto je Pedja stavio u postu i ja u principu zakljucam od svakoga po jednu skiju,mislim da tri moze komotno da obuhvati,pa ako mu se da nositi tri razlicite skije,nek ih nosi.
Ja imam takav ali sa 4 broja ;), ali ga nikada nisam koristio pošto me mrzi da ga nosim u džepu, bolje je neka čokoladica ili pivo :D.
Ja koristim prost princip, npr. ispred Rtnja redovno nestaju skije, jednu skiju stavim na jednu "gomilu", a drugu na totalno drugom mestu - ionako ima more skija pa ko će tu da traži par :).
LiquidCocaine
05.03.2010, 22:50
haha pravo resenje je skinuti zadnju glavu ako je na sinu i poneti sa sobom ali ne bi me cudilo da odnese samo daske lopovi su to :)
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.