Pogledati punu verziju : uvex kaciga i sniženje u austriji
tomba na kvadrat
06.01.2010, 14:14
gdje u beogradu mogu naći uvex kacigu? vidio sam je na expo zimu, na nekom jačem štandu na gornjem nivou od ulaza ljevo, ali ne mogu se sjetiti naziva prodavnice.
također, čuo sam da će sad u austriji biti velika sniženja ski opreme.
ja 23.01. idem u bad klainkheimhen(ili kako već) pa me interesuje ,zna li neko kakvo dobro mjesto za pazariti u blizini. možda neki intersport u klagenfurtu ili nešto slično?
jel taj intersport isto što i ovo u merkatoru?
Ne znam kakve su cene kada su sniženja, ali sada su kacige u AT oko 100EUR (u prodavnicama po ski centrima). U Badu imaš sasvim solidne prodavnice ski opreme, skije već imaju da se kupe po akcijskim cenama dok kacige idu 80-100EUR.
Mislim da za manje para možeš da uzmeš kacigu kod nas.
Verovatno je stand Planet bajka u pitanju obzirom da oni u prodaji imaju Uvex naocare za koje imam samo reci hvale sto se tice kvaliteta a na sajtu se vidi da imaju i kacige istog proizvodjaca.
Adresa: http://www.planetbike.rs/
Pozdrav
Edi
tomba na kvadrat
06.01.2010, 18:28
kad sam rekao ski oprema ,mislio san više na ski odjela
tomba na kvadrat
06.01.2010, 18:44
kaciga nađena! hvala
ostaje još samo ski oprema(odjela)
taj klagenfurt ne bi trebao biti udaljen više od 60-70km od Bkk
planetbike je imao uvex kacige na expozimu... mada sam ja uzeo scott kacigu kod njih, bila je skuplja od uvex kaciga, ali i udobnija, laksa, funkcionalnija, lepsa.... ima onaj tockic pozadi za podesavanje velicine i usi mogu da se skinu... cini mi se da sam je platio oko 6k dinara...
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.