Pogledati punu verziju : Prodajem 2 para skija!
Schneewalzer F1 Pro - 170 cm, u sasvim solidnom stanju,vezovi Tyrolia 580, Blizzard stapovi 115 cm. Cena 4000 din.
...i ELAN Elite - 175 cm, vezovi Salomon 547. Cena takodje 4000 din.
mob. 064/285-0233 Milos
Provrti malo ostale oglase da se informišeš o skijama i cenama po oglasima. Bacio si me u nostalgiju sa oglasom - Elan FAS :), te skije su daju za dž nekome za tarabu ;). Siguran sam da mnogi sa foruma imaju par takvih u nekom podrumu...
Ne bi da ti kvarim oglase, ali takvoj opremi (u ma kakvom stanju bila) ne bi trebalo da je mesto na ovom forumu...
Provrti malo ostale oglase da se informišeš o skijama i cenama po oglasima. Bacio si me u nostalgiju sa oglasom - Elan FAS :), te skije su daju za dž nekome za tarabu ;). Siguran sam da mnogi sa foruma imaju par takvih u nekom podrumu...
Ne bi da ti kvarim oglase, ali takvoj opremi (u ma kakvom stanju bila) ne bi trebalo da je mesto na ovom forumu...
postujem tvoje misljenje, ali ako nikom ne smeta, samo neka to tu stoji.
U svakom slucaju, to sto su matore, ne znaci da ih treba baciti... ipak skije nisu nesto sto ima rok trajanja tako da... ;)
Kao što ti je i wlad rekao....ne treba ih se bacit, al dali će ih neko kupit to je več drugo pitanje....al me uhvatila neka nostalgija, baš bih voleo opet probat klasiku...tek toliko, da vidim koliko mi je još ostalo....itekako skije imaju svoj rok trajanja......ovim je istekao pre nekih 10 godina (bez uvrede, to su činjenice)....
e....kao sto je wlad rekao mozda nekom zatrebaju za tarabu! nemam nista protiv, al ja ih necu dati za dz, vec za neku kintu ;)
....uostalom i sam kazes da bi voleo ponovo probati klasiku, pa mozemo se cuti! :)
milan.psc
02.01.2010, 08:48
za to nebi dao pare ni pre 10 god,a kad bi mi platio nesto mozda bi ih prvozao jednu voznju
za to nebi dao pare ni pre 10 god,a kad bi mi platio nesto mozda bi ih prvozao jednu voznju
jel tebe neko nesto pitao?
Mislim da bi moderator trebalo da napravi sistem kao na nekim drugim forumima, odnosno, da samo postavljac oglasa ima pravo na reply, a za ostale tu je pp.
@DRAGON
upravo tako! ako sam ja dobro shvatio, ovo je tema za oglase, a ne diskusije.
...to dal se nekom nesto dopada ili ne, neka sacuva za sebe il' nek pise u pp do mile volje. Ovi vasi komentari su cisto skrnavljenje oglasa (kakav god on bio)!
garcia_kg
05.01.2010, 19:15
U pravu si Pope, ali su u pravu i ostali momci koji su učestvovali u temi:)
Mlad si dečko a imaš i Google pa pročešljaj malo tu mašineriju............Ovo je ipak 21 vek... Srećno sa prodajom
aman, ostavise coveka, pise ski oglasi, covek ponudio skije..koliko su one stare koga briga..ukusi su razliciti..
svaka roba ima svoga kupca
Uzdravlje
B.
milan.psc
09.01.2010, 14:25
jel jos uvek aktuelno
ili si ipak resio da ih poklonis nekome
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.