Pogledati punu verziju : privatni smestaj
da li neko moze da mi kaze gde mogu da nadjem jeftini privatni smestaj na Kopaoniku. Treba mi dvokrevetna soba!
HVALA
Ako si student tehnike, Rtanj, 1080 din p.p., u dvokrevetnoj sobi, pod uslovom da neces u januaru, jer je sve zauzeto. Ako hoces u sobi sa vise kreveta i zajednickim kupatilom, 880 din p.p.
:hair: :eek: A j n e s e r i ! ! ! ! ! !
100 eur ceo apartman za 7 dana?!?!?!
Pa kud nisi javio ranije?:glavaozid Ajoj sad sam se skenjao.:(
Dzaba!:ok:
A jeste jeftino (dzaba), jedino je malo zeznuto sto neko treba da lozi kada je vikendica..
Ma gde jeftino! Na Val d'Isère-u i St Moritz-u pokraj staza imaš vikendice sa jakuzijem, striptizetama koje izvode rvanje u čokoladi, besplatnu erotsku masažu posle skijanja, besplatno korišćenje najnovijih modela skija, zatim vikednice imaju ugrađenu mogućnost kratkotrajne lokalne promene klime pa možete skijati u kratkoj majci i pantaloma iskočivši pravo iz jakuzija.., i sve to za manje od 100€ po vikendici za n osoba kad n teži beskonačnosti. Eh da i prevoz avionom je džaba, a od sledeće sezone uvode i telport na vrh planine, a to je u svakom slučaju neoporedivo bolje i jeftinije nego zimovanje na našoj trash palnini :cool:
^^^ znaci, valjao sam se od smeha kada sam procitao!!!! :) svaka cast stevs :)
pa ajmo onda tamo , evo ja sada idem kod zike bicikliste da mi namesti menjace i da uzmem neke miselinke da me i put malo kosta. pozdrav
Pomoc...
Zna li neko gde mogu da nadjem dvokrevetnu sobu, na kopu, (privatni smestaj, hotel...) termin 5,6,7, januar?:(
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.