Prijavite se

Pogledati punu verziju : Full Tilt

drug suri
29.12.2009, 01:12
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120509310708&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
ko ima nogu 26,27,28,29 i 30 evo mu full tilt za samo 125 evrica!!!!:yay: Flexone, sta zboris ,vredi li ovo....moja noga meri tacno 27cm,dal da se usudim da uzmem 27 mondop :dontknow:

Flexon
29.12.2009, 12:06
kako ne vrijedi zar vec nisi uzeo vrijedi samo da dobijes liner a ne cijelu cizmu isto kao kod kryptona moguce nabaviti masu rezervnih dijelova
plus 9 ili 10 razlicitih jezika

drug suri
29.12.2009, 19:13
a koji bi broj,ovako naslepo bez probe,uzeo da imas stopalo duzine 27cm kao ja?I uopste ne pise ni koji je fleks, nista.Dobro ovo za fleks kapiram da su to tih 9 ili 10 razlicitih jezika koje pominjes,mada ne znam gde se mogu nabaviti,ali recimo ovaj model, koji je to nivo,ima li ime,imaju li uopste nivoe...

Flexon
29.12.2009, 21:42
koliko znam flexon imaju prilicno tacnu mjeru
znaci nesto 27 ili 27.5
koi je model nisam sigura ali nije ni bitno
sve je to u principu isto razlika je u lineru i jeziku
ali mislim da svi modeli imaju id liner
i znatno su lakse nego druge cizme cak su lakse i od kryptona

zuza
29.12.2009, 23:20
Ta cipela je Konflict za sezonu 2007/08.Probao sam je 2008 u Alpe D'huez-u i legla mi je ko kec na deset.Ali.....Finansije. Tad su je cenili 400 evrica.Probao sam 27.5 sto
je i moj mondo broj.Prosle godine sam kupio Salomon Falcon race takodje 27.5 pa mozda to moze da ti pomogne.Evo ti jos male pomoci:

drug suri
30.12.2009, 00:28
zuza,ovo je vec vrlo konkretno...nista, da pojurim falcona....a ono, kad si je probao,mislim bila ti na nozi ,sta kazes,malo vise utisaka....i gde pronadjoh ovu licitaciju,vec sam se skoro 100% opredelio za neki CS salomon,sad sam u dilemi,jbmlg...:dontknow: ova cena privlaci,

zuza
30.12.2009, 14:33
Utisci....cipela kao nijedna druga, udobna,udobna a imas utisak da ti je svuda oko stopala.Bukvalno.I to bez grejanja.Moja neka procena odokativnom metodom (cipela probana samo u prodavnici) je da je flex nekih 80-90.Ali to je samo moje misljenje.Oni ovu cipelu vode kao cipelu za freeride.Falcona sam kupio na proslom Expo zimu za 200 evra i sa flexom od 120 ona je mnogo tvrdja, i mnogo manje udobna, ali je odlicna cipela za one koji imaju usko stopalo.Ako imas usko stopalo probaj da nadjes Nordica Hot rod top fuel i da probas.Ove godine je izasao novi model a ja sam probao stari, i to je stvarno ok cipela za one sa uskim stopalom ali je meni bila suvise meka.Mislim da sam na Expo zimu video Salomona po nekim OK cenama.U svakom slucaju razumem tvoje muke jer sam ja cipele trazio 2 godine.

drug suri
30.12.2009, 16:05
au,meko je to .Ne bih ispod 120-100, ja sam sada u fleksu 130,soma fischer worldcup 130, to je stvarno dobra cipela,rekao bih za 1mm sira od tvog falcona,i to mi je, ono,na ivici udobnosti,kad je obujem ok je a onda pocne da mi trne,ali nista strasno.Zato sam se popalio za ove nove salomone sa tom tehnologijom CS,gde se,posle zagrevanja moze da prosiri za koji mm,i valjda da bude bas pasent,ko dupe na nosu...e sada ne znam nikog ko stvarno ima takvu cipelu i da li je to stvarno ko sto pisu,da ne bude i na tarabu pise......

zuza
30.12.2009, 20:51
Kod Full tilta mozes da promenis jezik da povecas flex.Ja sam deceniju vozio Lange X9 racing (usko, tvrdo, trne noga ) sa flexom 130 jer je moje stopalo siroko 95mm !!!! i u svakoj drugoj (rekreativnoj) je plivalo levo desno.Ja sam sa Falcon race prezadovoljan.Skijam po ceo dan bez ikakvih problema.Ove sa CS tehnologijom bi trebalo da su jos udobnije.Sto ne odes do Fitexa i isprobas?

Flexon
31.12.2009, 02:50
generalno ne treba traziti hljeba nad pogacom kad su cizme u pitanju
ako nesto pase to je to
ali ako je neko u potrazi za cizmom definitivno ne treba propustiti
probu flexon tipa cizme to je zaista posebno iskustvo
i malo je onih koi oprobaju i uzmu nesto drugo
samo mogucnost da u jednoj cizmi imas flex izmedju 40 i 120 je nezamijenjivo
a o id lineru i da ne govorimo

chaghaboo
14.01.2012, 10:11
Vozi li neko sa foruma nešto od Full Tilta i kakvi su utisci? Vrlo su me zainteresovale ove cipele ali kod nas ih nigde nema, najbliže u Sloveniji.