Pogledati punu verziju : Head peak 78 vs Volkl AC 30
Sta bi bio bolji izbor izmedju ove 2 skije.
80% staza
20% van staze
Visok - 173 cm
Tezak - 70 kg
Koja bi bila preporucena duzina skija za mene?
AC 30 je nešto širi, ali je Peak 78 ipak ozbiljniji model. Peak 78 se prošle sezone zvao Monster 78.
Preporučujem dužinu 165 cm (Peak) tj. 163 cm (AC30). Pretpostavka je da si odličan skijaš.
Pridruzujem se...Monster, tj peak 78 je smatram kvalitetnija allmountain skija.
@stekan; jel ova pretpostavka zbog modela ili duzine? pretpostavljam zbog ovog zadnjeg?
ps sad se sjetih da ti nisi pitao za klasicne '50:50'allmountain skije.
mislim da je objektivno peak vise- visenamjenska skija nego ac30. ako stvarno skijas u ovom omjeru 80:20 mislim cak da je ac30 bolji izbor.
Pretpostavka je da je odličan skijaš, jer ako nije, ni jedan od ova dva modela nije za njega.
Hvala na informacijama.
Do ove godine sam skijao na Magfire 10, model 06/07, duzina 160 cm, ali bih uzeo nesto sto dobro drzi na i ledu a da je allmountain skija.
Hvala na informacijama.
Do ove godine sam skijao na Magfire 10, model 06/07, duzina 160 cm, ali bih uzeo nesto sto dobro drzi na i ledu a da je allmountain skija.
Ne komentiram bas cesto,al da nabacim koju "pametnu":sm022:,tesko da ces te dvije stvari ukombinirati.
Pretpostavka je da je odličan skijaš, jer ako nije, ni jedan od ova dva modela nije za njega.
'Odlican skijas' mi je malo sirok pojam, bas ko i pojam 'prosjecan rekreativac'. Odlican je po meni neko ko je blizu ski-experta, jer od odlicnog nema boljeg kaj ne?
a ja ne vjerujem da si ti stevo htjeo da kazes da su ova dva modela stvoreni za experte. Ne kazem da bi se neki expert zalijo da mu head 78 dodje ko djecja igracka, ali za ac30 ne garantujem. ta skija je prilicno pitoma.
pretpostavljam da si mislijo na jedan drugi termin: 'solidan, iskusniji rekreativac' ili se varam?
ps
Odlicnom skijasu bih preporucijo neke betone tipa atomic gs. ;)
Za mene je odličan skijaš onaj koji se dobro snalazi u svim uslovima na stazi i van nje. Od kategorije napredni rekreativac pa na više, tj. kategorije od 7 do 9.
Da li je Peak 78 u sustini samo redizajniran Monster 78?
Vidim da su Monster 78 ljudi dosta hvalili.
Da li je Peak 78 u sustini samo redizajniran Monster 78?
Vidim da su Monster 78 ljudi dosta hvalili.
Jeste. Skija je ista kao i Monster 78.
Ja vozim Monster 78 i veoma sam zadovoljan. Pre toga sam imao Magfire 12. Monster je za mene bolji na uredjenoj stazi kao i u mekanom (dubokom) snegu. Magfire je bolji u razrovanom snegu.
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.