Pogledati punu verziju : Mala pomoc
Posto sam ja nov na ovom forumu ,da li moze neko da me posavetuje gde mogu da nabavim ove modele ,kao i cene koje su aktuelne za njih ?
http://www.nordica.com/core/media/products/hot_rod_105.1247671986,3477.adaptive_280x1000_q85. jpg Nordica Hot Rod
i
http://www.penroseoutdoors.co.uk/acatalog/salomon_Kaos_890681.jpg Salomon Kaos
To bi bilo to :sm006:
Kum Stevan
30.11.2009, 07:02
Nordicu imas kod Gorana "Salto M" Ljeska 2, B Brdo, tel. 011-354-2018 a za Salomona nisam siguran. Nazovi i proveri:sm018:
Posto sam ja nov na ovom forumu ,da li moze neko da me posavetuje gde mogu da nabavim ove modele ,kao i cene koje su aktuelne za njih ?
http://www.penroseoutdoors.co.uk/acatalog/salomon_Kaos_890681.jpg Salomon Kaos
To bi bilo to :sm006:
U Fitexu na NBG ima raznih Salomona, a da li baš imaju taj... ne znam, nazovi ili idi pa vidi...
garcia_kg
30.11.2009, 08:48
Najbolje ti je da sačekaš sajam koji kreće za 4-5 dana i onda imaš skoro sve što postoji od ski opreme u zemlji Srbiji pa ćeš valjda nešto naći, doduše na sajmu su cene po mojoj proceni malo jače za nekih 10% ali makar se nećeš cimati sa jednog na drugi kraj grada....
Nadam se da ne tražiš te modele samo zbog izgleda.
Ne ,naravno treba mi neka freeride ili freestyle cipela ....
uff, ne secam se koja je radnja bila u pitanju, ali se secam da je cena bila oko 32000 dinara za nordicu na sajmu.
Koliko ja znam Hot Rod je jedna od najtvrdjih Nordicinih cipela, tesko da je za freeride a kamoli freestyle.
ok,onda Nordica Jah Love ??:dontknow:
a sto se tice para ...pare nisu problem ....para nema :sm022:
Koliko ja znam Hot Rod je jedna od najtvrdjih Nordicinih cipela, tesko da je za freeride a kamoli freestyle.
tvrda je cipela sasvim oke za freeride, cak sta vise pozeljna mene sto se tice.
kad bi postojala univerzalna skala flexa od 50 do 140, ja bi za freeride isao na nesto izmedju 100 i 120.
kad smo vec kod Tecnice, neki speedmachine mozda; do prosle sezone se zvala seedmachine12 (mozda cak i 14 nije ni ona bas toliko pretvrda za freeride), hot rod je i ja mislim malko pretvrda.
freestyle je vec druga prica. dakle markeez vidi koja ti cipela u stvari treba.
ps
djes ba ti oggy, jes ziv?
drug suri
08.12.2009, 23:46
jel zna neko gde ima Lange,konkretno me interesuje zenski exclusive 8,za cerku,mislim da bi joj bio ok jer ima usku nogu.
Tadija_91
09.12.2009, 00:10
jel zna neko gde ima Lange,konkretno me interesuje zenski exclusive 8,za cerku,mislim da bi joj bio ok jer ima usku nogu.
Ima u beosportu, u prizemlju Sava centra, ulaz sa parkinga ;)
SnowBeliever
09.12.2009, 00:15
nemoj da mi verujes...ali mislim da sam ba Nordica Hot Rod video u Salto-m u ljeskoj, sinoc..jel sam tamo pazario skije...pozzz
tvrda je cipela sasvim oke za freeride, cak sta vise pozeljna mene sto se tice.
Pa dobro, ono definitivno nisam nik'i ekspert, ali kontam da je za neke skokove, hupsere i slicno ipak bolje imati nesto meksu pancericu. Doduse, ako nisi p**** izdefinisana i imas mase na cjevanicama...
Offtopic: Evo kljakav ali ziv, polako se spremam za sezonu. Alpe d'Huez je za otvaranje 2. januara, pa me trese trema, sve nesto kontam, La Grave je u blizini, bil', ne bil'... :sm022:
probaj krypton pod uslovom da ti pasu
vec mileniumima se freerideri kunu u flexon koncept cizme pa i duze
od 80-tih:dziveli:
drug suri
10.12.2009, 02:08
Tadija 91,hvala za info,zvao sam i imaju lange exclusive,ovih dana ide da proba.... voleo bih da proba i nordicu olympia SM 8 i eventualno nord.olympia sport14 obe od prosle godine ,zenske...jel ih video neko negde...
designbvr
10.12.2009, 07:44
kad smo vec kod Tecnice, neki speedmachine mozda; do prosle sezone se zvala seedmachine12 (mozda cak i 14 nije ni ona bas toliko pretvrda za freeride),
NORDICE
kad smo vec kod Tecnice, neki speedmachine mozda; do prosle sezone se zvala seedmachine12 (mozda cak i 14 nije ni ona bas toliko pretvrda za freeride),
NORDICE
Imas potpuno pravo! Mislijo sam na jedno al napisao drugo. Da ne bude zabune SpeedMachine je Nordicina pancerica.
Ostaje cinjenica da je sm12 odlicna cipela izmedju ostalog i za 'freeride'(bar onome kome odgovara kalup).
drug suri
10.12.2009, 17:37
e i mene interesuje ta speedmachine ali zenska verzija i prosle godine se ta serija zvala olympia a flex 8 tj,80...i ona bi trebalo da je za usku nogu,tako oko 99mm ako ne i 98mm..ima li je gde,video li je neko...belaaa ko sneg
e i mene interesuje ta speedmachine ali zenska verzija i prosle godine se ta serija zvala olympia a flex 8 tj,80...i ona bi trebalo da je za usku nogu,tako oko 99mm ako ne i 98mm..ima li je gde,video li je neko...belaaa ko sneg
Tehnicu prodaje i Planetbike. Probajte tamo.
designbvr
10.12.2009, 19:51
Pa nije bre Tecnica nego NORDICA i prodaje je Goran u LJeskoj i negde na novom Beogradu
:sm022:Shapo ti napravi totalnu pometnju :glavaozid
:sm022:Shapo ti napravi totalnu pometnju :glavaozid
:sm022: elem radi se o modelu speedmachine....
ma dizajneru kvaris mi koncepciju sa onim crvenim slovima u kalendaru iz perdhodnog posta, te ja brze bolje pozurijo da se korigujem...i tako...
btw. jos ne kontam sta si onim crvenim slovima zelijo da naglasis :confused:
ps
na kraju krajeva i tecnica i nordica su do prije neku godinu spadali u Tecnicino preduzece ;-)
NORDICE
aaa, skonto sam Dizajneru...:sm022: referirao sam na Tecnicu...
designbvr
10.12.2009, 22:26
Eto :yay:,
pustis choeka da razmisli i sve O.K.-et
Samo sam pokusao da razjasnim shta i gde,
vidim neki ni neznaju sta traze
drug suri
11.12.2009, 00:42
ma dobro,ko razume shvatice,tehnica,tecnica,nordica...nego nisam iz bgd pa bih prvo pozvao tog Gorana ili to negde na N.bgd...a broj za ovo negde na N.bgd nema sanse da nadjem a ni Gorana,pa ako moze neka pomoc u tom smislu:dontknow::glavaozid mislim nordica
drug suri
11.12.2009, 01:00
"salto M" Ljeska 2,B Brdo ,napisao Kum Steva pre neki dan ,al ja nisam gledao :sm022:dao covek i fon 011 354 2018:yay:,jos ako neko zna tu radnju na N.bgd i tel.
designbvr
11.12.2009, 07:44
Eto vidis, samo malo procunjas i :sm019:
za to na N. Bgd-u evo ti mob. 063/7340113 ili
063/523355 neznam koji je od ta dva N.Bgd. oba su
mi pod Nordica
ima li neka prodavnica u NS od Nordice ? To mi je blize nego Bg ...
Koliko ja znam nema, jedino sam u intersportu (mercator) video dva modela: sportmachine 74 i mach2
Elan prodavnica na Spensu je (barem ranije) imala Nordica cipele...
pogresio nisam ispratio temu i na osnovu poslednjeg posta pomislio da se radi o skijama (sto je babi milo...)
drug suri
13.12.2009, 23:49
ovi u beosportu u Sava centru me bas iznervirali.Lepo sam ih telefonom pitao da li imaju cipelu lange exclusive 8 , rekli mi da imaju, cak i broj,kad moja cerka otisla da kupi oni joj nudili venus i concept i sl gluposti ubedjujuci je da je to bas za nju (kao da ona ne zna,cak jedan koncept i ima kuci)radi se o jako sirokim cipelama 103mm dok je exclusive 99mm...bezveznjaci
Sto se tice pancerica ,uzeh hotrod 105 ,fine su :) Jedno pitanjce ,gde kod nas ima Dainese ski oprema ? Konkretno me jakne interesuju ??
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.