Pogledati punu verziju : expo zim
Godinama se u Beogradu odrzava expo zim, koji je u pocetku bio zamisljen kao razmena ski opreme, a posle je polako i stidljivo to preraslo u neku vrstu sajma ski opreme i aranzmana. Kako je ova manifestacija ubrzo postala VEOMA komercijalna, pitam se, nakon nekoliko godina odsustva sa iste, DA LI JE ZAISTA POVOLJNO kupovati opremu za vreme ove manifestacije?
plageton
26.11.2009, 14:07
Ne naročito povoljno u finansijskom smislu, ali je zgodno što je sve na jednom mestu.
Da li je 100% tačna informacija da će na Expozim-u Skijališta Srbije davati 10% popusta na ski-pass?
Šta je potrebno poneti od dokumenata da bi se ostvarilo pravo na porodični ski-pass i da li i na njega važi ovaj popust?
ja cju da odem u chetvrtak...jel zna neko kad se otvara?!?
shaolin_master
30.11.2009, 18:32
Oni koji posete sajam neka ostave komentare i napisu sve ostalo sto misle da nam moze biti zanimljivo. Naravno ako vide nesto zanimljivo i povoljno od opreme i odece neka podele sa nama :)
garcia_kg
01.12.2009, 11:08
Svake godine postoji mogućnost kupovine ski pass sa popustom od 10%, pa valjda će i ove......
Skijanje .rs i SkiBus.rs će i ove godine biti prisutni na sajmu Expo-zim, i imaće zajednički štand, na sličnom mestu kao u prosle godine.
Posetite nas u periodu od 3. do 6. decembra 2009. godine u hali 1 - arena, Beogradskog sajma, tokom 24. Sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije EXPO – ZIM 2009. Dođite da se, družimo, razmenimo informacije i iskustva,... naćiće se nešto i za popiti...
Ovo je jedinstvena prilika i da se posetioci sajta, članovi Foruma kao i članovi udruženja SkiBus međusobno upoznaju ili ponovo sretnu... Vidimo se!
Tadija_91
02.12.2009, 15:29
Ja sam na sajmu veci deo subote...pa se vidimo
tomba na kvadrat
04.12.2009, 08:36
ja sam bio prvi dan.
ima svega. od pantalona na kojim piše rossignol za 4.500din do pantalona rossignol za 20.000. identične na oko a ja ne znam da vidim razliku.:sm022:
štand skibus-a i skijanje.rs nisam našao:glavaozid
uf,od ovog topic-a boli glava.:kez:
Nikolino
04.12.2009, 09:48
Skibus i skijanje.rs su na suprotnoj strani od ulaza, pa dole. Iznad njih su divca pantalone po 4500, ali nisu ni lose. Biras sa znakom Rossignol, Fisher, Atomic... Ima jos na 3 standa ista takva oprema po istoj ceni. A ja nadjoh odlicne pantalone za 6190. Kada udjete u halu pa levo, pa prve stepenice dole, pa prvi stand desno pod 45 stepeni. Taj stand ima popust na tekstil do 30%, a ostali retko.
plageton
04.12.2009, 10:30
Kako sam ovih dana nešto tabanao po sportskim radnjama, slobodan sam da primetim da je ponuda u radnjama čak i bolja nego na sajmu. Mnoge zanimljive stvari nisu uopšte izložili. Možda će u toku sajma to da urade.
Skupo, skupo. Nisam mislio da ću da vidim Head daske + vezovi od 130 000 dinara, al' tamo ima cela paleta.
Ne znam šta bih izdvojio kao utisak. Čini mi se da možda ima manje i skija i cipela nego prethodnih godina, možda su prosto proizvođači bili manje ambiciozni zbog krize. Ali, u principu, sve može da se nađe. Ima neverovatno mnogo strašno skupe garderobe. O tome na temi firmirana roba i td.
Čini mi se da sam video dosta povoljnih dasaka od prethodnih godina, pa ko šta nađe za sebe. Naročito ženskih modela ima da se izabere, tu polazim od pretpostavke da ženske imaju manje zahteve kada su čisto skijašek performanse i pitanju. Zato su zahtevnije kada je odeća i dizajn u pitanju, a i u tu ima da se izabere. Samo što onda više nisam siguran da je tako povoljno. :-)
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.