Pogledati punu verziju : ATOMIC Beta Race 10'22
micairvas
14.11.2009, 22:47
Prodajem koriscene doticne skije sa ess vezovima (1018ss), power channels titanium. visina 190cm
Razlog prodaje pocetnik sam, a cale mi kupio samoubilacke skije od prijatelja :D
Ponude sa realnom cenom na mail ili sms!
064/247-0569
Tadija_91
15.11.2009, 02:10
ovo je licenca za samoubistvo :D
Cekaj samo dok Flexon vidi vezove :)
da je nekome zena kupila ovakve skije predlozio bih razvod
ali posto je otac krenucu od toga da nije znao sta kupuje
tesko da ovdje ima musterije za takvo nesto
ali ako ne uspijes da prodas iste predlazem da ih koristis u svrhe
nabijanja misicne mase jer su iste teske metricku tonu
malo sarkazma nije na odmet
P.S.
ili da cekas da tataratira ili skiman udju u krizu srednjeg zivotnog doba
micairvas
17.11.2009, 16:35
Zaboravih da kazem da je moguca zamena za muske carving skije (ja sam visok 180cm) ili zenske carving (za osobu visine 170cm) naravno ne neke sklj modele :D
Postavicu i slike skija kad nadjem vremena da ih uslikam!
micairvas
18.11.2009, 17:33
Evo i slike!
micairvas
23.11.2009, 19:46
Izgledaju mnogo boolje uzivo :D
Zamena bi mi najvise odgovarala..........
Au brate, pa sta je ovo? collectors item? pa na ovome se ne bi postidijo da skija ni Herminator. Ja mislim da je ovo iz skladista pokojnog Shane McConkey, ovake je on rashodovo za skibase-jumping. :sm022:
ajme majko, pa cale ti car. ko veli il ces biti pravi skijas ili ces biti cava; jer ko na ovome proskija taj je king of the universe.
atomic beta race 10.22 1.90cm. Respect!!!!
ajde da vidimo ko je lola, da djora jedne od 1.65 za ove mrcine.
micairvas
28.11.2009, 12:22
Znas kako kazu il' si musko il' si bosko!
Ako ih ne zamenim do odmora idem da pokusam sa njima da postanem king of the universe samo se nadam sa obe citave noge i ruke:D
prije nego zapocnes tu odiseju predlazem ti
da stupis u ekstremno bliske odnose sa kakvim dobrim ortopedom
ili sa vise njih:dziveli:
... i da na skijanje ideš sa bar jednim od njih, da bude pri ruci tj. nozi.
nordica free 8 i recimo salomon course 70 br 38
micairvas
29.11.2009, 01:25
Na muci se poznaju junaci :dziveli: :awm2:
Mića-irvas očigledno ne shvata ozbiljno dobronamerne savete. Ako bi ozbiljno shvatio znao bi da je bolje da kupiš/iznajmiš najgore početničke modele a da ovu skiju daš nekome za tarabu.
Mićo, nije toliki problem skija, problem je vez, gde će se pre tebi iščupati kolena nego cipela iz tog veza. A onda ne da ti neće biti do skijanja, nego ti neće biti ni do hodanja :(.
Tadija_91
29.11.2009, 12:12
Znas kako su majke spartanaca pricale: vrati se sa skijama ili na njima :D
salim se, stvarno je pametnije da iznajmis bilo sta drugo
da stolicu od tih skija napravis bila bi neudobna
a o skijanju i da ne govorimo
Znas kako su majke spartanaca pricale: vrati se sa skijama ili na njima
Hahah, vidi mog postovaoca klasicne grcke mitologije.
stvarno da se bavim ski-base jumpingom dao bih momku jedno 30-40 evra za ove skije, jedna voznja i da ih kad se otvori padobran skrljam u neku provaliju.
Nadam se da cale nije dao vise, jer ako je dao vise onda ga od sad samo salji u supermarket po mlijeko, hljeb, cigarete isl. :)
stvarno na ovome ne mozes da pocnes svoje prve ski korake, to je ko da vozacku obuku pocnes na nekom hammeru ili pinz gaueru ili Fap-u desetotoncu. MOzda ovo poredjenje i nije naj bolje. Mislim da bi na fapu brze naucijo da vozis nego sto bi sa ovim naucijo da skijas.
ta skija ima samo jednu zelju a to je da joj das puni gas i da pomogucnosti ides pravo ili pravis zavoje od sedam milja. dakle na tome se ne moze uciti skijati. btw. model je mnogo star i moglo bi se desiti da je skija toliko rabljene da cak i da mozes da ih ukrotis nemaju vise nikakve performanse.
micairvas
29.11.2009, 18:00
Hahah, vidi mog postovaoca klasicne grcke mitologije.
stvarno da se bavim ski-base jumpingom dao bih momku jedno 30-40 evra za ove skije, jedna voznja i da ih kad se otvori padobran skrljam u neku provaliju.
Nadam se da cale nije dao vise, jer ako je dao vise onda ga od sad samo salji u supermarket po mlijeko, hljeb, cigarete isl. :)
stvarno na ovome ne mozes da pocnes svoje prve ski korake, to je ko da vozacku obuku pocnes na nekom hammeru ili pinz gaueru ili Fap-u desetotoncu. MOzda ovo poredjenje i nije naj bolje. Mislim da bi na fapu brze naucijo da vozis nego sto bi sa ovim naucijo da skijas.
ta skija ima samo jednu zelju a to je da joj das puni gas i da pomogucnosti ides pravo ili pravis zavoje od sedam milja. dakle na tome se ne moze uciti skijati. btw. model je mnogo star i moglo bi se desiti da je skija toliko rabljene da cak i da mozes da ih ukrotis nemaju vise nikakve performanse.
Pa ne poznajes niti mene niti moje mogucnosti, i iskreno ne svidja mi se tvoj komentar! Cale ih je uzeo od prijatelja tako da nisu urnisane i ne vrede 30-40e!
A i mora da si mnogu "urban" i "zajeban" lik kad ostavljas ovako dugometrazne i shaljive komentare.....
Best regards...
Skije su model 2001/02 dimenzija 98-62-89 radijus 22m. Velik zalogaj i za vrhunske rekreativce.
Vezovi su za takmičare Svjetskog kupa sa skalom od 10 do 18, a tebi kao početniku treba podešavanje na 6 ili max. 7. Poznajem samo jednog skijaša koji je koristio takve vezove, ali taj ima oko 2m visine, preko 100kg težine i po mojoj procjeni do sada bar 500 dana skijanja u nogama. Član je i ovog foruma.
Ko god da ti je ovo prodao ili pojma o opremi nema ili ti želi zlo ili oboje. Po pitanju vrijednosti, na tvom mjestu bih radije nekome dao 30€ da ih odnese i rekao bih mu: "hvala ti, moje zdravlje vrijedi mnogo više!".
micairvas
Pa ne poznajes niti mene niti moje mogucnosti, i iskreno ne svidja mi se tvoj komentar! Cale ih je uzeo od prijatelja tako da nisu urnisane i ne vrede 30-40e!
Istina ne poznajem te, a ni tvoje mogucnosti. Znam samo da si u prvom postu napisao da si pocetnik i da na njima zelis da ucis da skijas. Napisao sam ti iz naj bolje namjere, sta o toj skiji mislim, bez da sam zelijo da te vrijedjam ili tvoga caleta, da skije nisu nikako za ucenje skijanja, pa cak i da si osrednji rekreativac ova skija je sve samo ne za normalno rekreativno skijanje.
A i mora da si mnogu "urban" i "zajeban" lik kad ostavljas ovako dugometrazne i shaljive komentare.....
Best regards...
jesam urban sam lik, zajeban nisam, a ni zlonamjeran. Gledam sta ljudi ovdje sve uvaljuju i prodaju pod "extra" kvalitetnom opremom. I cijene koje ovdje traze, a znam da ih na Zapadu dobijaju djaba samo da ih nose. Ako procackas oglase onda ces da vidis da i ja i jos par ljudi ovjde uvjek reagujemo kad nam se ucini da prodavci prodaju macka u vreci. U tvom slucaju nije u pitanju bila cijena nego cinjenica da si nabavijo totalno neadekvatan rekvizit za bavljenje sportom. Tebe nisam te nicim omalovazavo, nego ti skreno paznju o kakvoj se skiji radi.
ako ti moj humor ne prija izvini, ovo je forum, ko ima slab zeludac mora da se dopisuje preko PP i ne ostavlja postove.
Shvati ovo o skijama kao dobronamjernu opasku. Ponavaljam one ne vrijede vise od 30 eura i da si ovdje prije nego sto si ih nabavijo pitao svako ko ponesto zna bi ti rekao isto. A i da vrijedi nije bitno, Sa svim svojim godinama skijaskog iskustva ne bih stao na te skije osim iz ljute nevolje.
Prijateljski pozdrav :sm018:
vlajko19
29.11.2009, 22:04
Postovani prijatelji,
izgleda da ova bezazlena diskusija dobija nezeljen tok bez ikakvog razloga.
Nas novi drug micairvas izgleda da nije jos osetio duh foruma i diskretnog humora koji stariji clanovi (Sapa,Stekan i drugi)neguju.Daleko od toga da se neko sa tobom sprda,postovani micairvas,cinjenica je da ti ljudi najdobronamernije kazu da ne stajes prvi put na veleslalomske skije ove ljutine,jer to nece biti skijanje,a skijanje bi po ideji trebalo da bude zadovoljstvo.Verovatno si vec shvatio da su vrednosti skale vezova sila u DIN-ima potrebna da se isti otvori i da je izuzetno nebezbedno staviti coveka prvi put na skije sa njima.Nije vazan nacin na koji si dosao do njih,niti je bitna njihova cena na polovnom trzistu,jer se ne radi o skiji za svakog,bitno je da
neces nauciti da skijas sa njima i da je bolje u prvo vreme uzimati skromniju opremu,koja bolje slusa i prasta greske,a kasnije sa dizanjem nivoa skijanja,sam ces osetiti kada treba preci na nesto drugo.Znaci bez ljutnje,
i prijateljski pozdrav
Izvinjavam se za off ,ali moram i ja reci par reci...
Dakle komentari u ovom oglasu clanova Flexon,Stekan,Wlad a narocito Sapini stvarno nisu u redu - prema nama koji sve to citamo :kez: .Znaci prvo sam se pola sata smejao pa plakao pa opet smejao pa objasnjavao zeni (koja je mislila da sam odlepio :eek: ) pa se zajedno smejali a onda me je posle boleo stomak od tog silnog smeha :sm012: Totalno ste ludi .... :yay:
Salu na stranu Mico nemoj pogresno tumaciti, ljudi su se malo nasalili na tvoj racun (pogledaj ostale rubrike videces da se isti zezaju i na svoj racun) niko te nije vredjao saveti su dobronamerni a skija je svakako neadekvatna stavise opasna za tebe .Iskreno ja bih poslusao savet i bezao sto dalje od tih skija a ti kako hoces.
Pozdrav :ok:
Bojim se da se Sapa, otkad je postao fan još jednog Tadije (ovog puta Tadića, pošto je već odavno fan Tadije91) krenuo sa tim silnim mlekom, "Plazmom" i steroidima (a možda gura i kontejnere :) ), uozbiljio i da zaista misli da Mića Irvas može opasno da zažali ako ikad padne na stazi dok vezovi ovih skija drže pancerice u kojima su njegove noge.
Kako izgleda kad profi skijaš padne a vez ne oslobodi pancericu na vreme, lepo se vidi na sledećim klipovima:
Lanzinger, pre par godina:
http://www.youtube.com/watch?v=sj-N9n6esuQ
Lanning, pre neki dan:
http://www.youtube.com/watch?v=IG_Y9Fj8b-8
Mićo... zajebi ove vezove... nađi nešto humanije, molim te.
micairvas
Istina ne poznajem te, a ni tvoje mogucnosti. Znam samo da si u prvom postu napisao da si pocetnik i da na njima zelis da ucis da skijas. Napisao sam ti iz naj bolje namjere, sta o toj skiji mislim, bez da sam zelijo da te vrijedjam ili tvoga caleta, da skije nisu nikako za ucenje skijanja, pa cak i da si osrednji rekreativac ova skija je sve samo ne za normalno rekreativno skijanje.
jesam urban sam lik, zajeban nisam, a ni zlonamjeran. Gledam sta ljudi ovdje sve uvaljuju i prodaju pod "extra" kvalitetnom opremom. I cijene koje ovdje traze, a znam da ih na Zapadu dobijaju djaba samo da ih nose. Ako procackas oglase onda ces da vidis da i ja i jos par ljudi ovjde uvjek reagujemo kad nam se ucini da prodavci prodaju macka u vreci. U tvom slucaju nije u pitanju bila cijena nego cinjenica da si nabavijo totalno neadekvatan rekvizit za bavljenje sportom. Tebe nisam te nicim omalovazavo, nego ti skreno paznju o kakvoj se skiji radi.
ako ti moj humor ne prija izvini, ovo je forum, ko ima slab zeludac mora da se dopisuje preko PP i ne ostavlja postove.
Shvati ovo o skijama kao dobronamjernu opasku. Ponavaljam one ne vrijede vise od 30 eura i da si ovdje prije nego sto si ih nabavijo pitao svako ko ponesto zna bi ti rekao isto. A i da vrijedi nije bitno, Sa svim svojim godinama skijaskog iskustva ne bih stao na te skije osim iz ljute nevolje.
Prijateljski pozdrav :sm018:
Šta ovim skijama fali?? Pa one su Atomic.....idu same....:smoke:
Tadija_91
02.12.2009, 15:34
Lanzinger, pre par godina:
http://www.youtube.com/watch?v=sj-N9n6esuQ
Lanning, pre neki dan:
http://www.youtube.com/watch?v=IG_Y9Fj8b-8
Mićo... zajebi ove vezove... nađi nešto humanije, molim te.
Ako te ovo nije ubedilo , evo i snimka lanzingera posle oporavka od pada:
http://www.youtube.com/watch?v=AfoFpyiaj2s
garcia_kg
03.12.2009, 00:28
Prevrnuo mi se stomak...
LuDi MiLoJkO
03.12.2009, 03:50
ja glasam za jedan lock ovde .
garcia_kg
03.12.2009, 09:42
Ja glasam da ovo ipak zavrsimo sa nekim happy end-om, ovako je bas surovo.......
Poznajem samo jednog skijaša koji je koristio takve vezove, ali taj ima oko 2m visine, preko 100kg težine i po mojoj procjeni do sada bar 500 dana skijanja u nogama. Član je i ovog foruma.
.
Zar to nisam ja?? :dontknow:Dobro nemam baš 2 m, al zato imam puno više od 500 dana na skijama:bootyshak:smoke::sm011:
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.