PDA

Pogledati punu verziju : Gde u Beogradu iznajmiti ski opremu u Aprilu/Maju

Mexa
24.03.2009, 19:43
Pozdrav,

Ove godine sam planirao i skijanje na Kaprunu u Maju ali imam problem gde iznajmiti opremu u Beogradu, konkretno pancerice, krajem aprila, pocetkom maja. Moje pancerice su nazalost idahnule, a potreban mi je broj 49.

Ukoliko neko ima ovu informaciju neka postuje ovde, kontaktira me putm PMa ili glasom ili SMSom na 064 1200 722

Cisto da ne bude zabune, svi veliki ski rent/servisi sklanjaju opremu 1. aprila i tu konkretno mislim na Markonija, Planet bije, Beosport u Sava Centru...

Hvala unapred

Planet Bike
30.03.2009, 10:40
Poštovani,

Opremu možete iznajmiti u Planet Bike-u, Vojvode Stepe 2 u Beogradu.

Potrebno je da samo dođete nedelju dana ranije i odaberete skije koje ćemo vam dostaviti iz magacina za nekoliko dana.

Podsećam vas da pored komercijalnih možete iznajmiti i VIP skije.

Pozdrav,
Planet Bike

[quote=Mexa;36750]Pozdrav,

Ove godine sam planirao i skijanje na Kaprunu u Maju ali imam problem gde iznajmiti opremu u Beogradu, konkretno pancerice, krajem aprila, pocetkom maja. Moje pancerice su nazalost idahnule, a potreban mi je broj 49.

Ukoliko neko ima ovu informaciju neka postuje ovde, kontaktira me putm PMa ili glasom ili SMSom na

Johny
28.04.2009, 10:27
Da ne otvaram novu temu posto ima slicnosti - kao i skije, svi ti rent servisi sklanjaju i servise prvog aprila... prosle godine je bio fazon ko je zakasnio da sredi skije ili konzervira odnese u radnju pa oni cimnu majstora da dodje i odnese kuci da sredi, sad vise nema toga, tako da ako neko zna neki ski servis da i dalje negde radi, sad je trenutak da kaze :D

cikloski
24.06.2009, 10:04
Ciclodrom radi preko cele godine