Pogledati punu verziju : Blizzard Passion 7?
Pozdrav svima!
Molim vas za pomoc...
Ja sam zenski slabo talentovani pocetnik koji se plasi brzine al ima volju da konacno nauci da skija. :) Posle 3 godine pocetnistva i iznajmljivanja skija resila sam da kupim iste al imam problem sa izborom. Generalno je problem sto gotovo nigde nema zenskih skija, pa pri tako suzenom izboru sam videla gore pomenute Blizzard Passion 7 i zanima me dal neko od vas ili vasih zena/devojaka/drugarica ima ikakvih iskustava sa ovim skijama. Cena sa vezovima u metrou je oko 14 hiljada. Molim pomoc. :)
Ne verujem da skoro nigde nema zenskih skija. Proveri u Planetbike oni imaju skoro sve Elanove zenske modele a i cene su im pristupacne sada posebno kako imaju plus popust. Ako pogldeas i zainteresujes za koi model pisi pa mozda dam neki savet
Planetbike u Novom Sadu, u Novosadskog Sajma, nema niti jedan jedini model zenskih skija. Za Beograd ne znam. Ipak bih volela da mi neko kaze za ovaj model koji sam napisala. A ja cu u svakom slucaju da gledam jos i da pitam ako sta nadjem :)
tomba na kvadrat
18.02.2009, 11:27
iste sam kupio supruzi prije neki dan u metrou u bg za 14.500din
sve sam nešto išao obrni okreni i nakraju sam kupio zadnje te dužine(10-15cm manje od tvoje visine).
kao brat početnik sestri početnici, kupi ih ako ti to nije baš puno para.
skije su model od prije dvije sezone i nema zašto da budu loše.
vozićeš svoje nove skije nekoliko sezona umjesto za iste ili veće pare
neke razdrndane iz rente.
a i šta je većini ženskog svijeta, pa i mojoj ženi najvažnije- baš su ljepe.
ovo ti govorim samo kao savjet početnika ali znam i da će ti ovi iskusni vukovi sa sajta rado pomoći
evo i jedan članak:
Osam modela Women serije posebno je prilagođeno potrebama i (dizajnerskim) željama skijašica. Gotovo svi su modeli "opskrbljeni" IQ tehnologijom, a posebno se poradilo na smanjenju težine skija. Skijašice s izraženom tehnikom skijanja okrenut će se modelu Passion Vega IQ (lijevo) namijenjenom carvingu na uređenim stazama. Tek nešto lakši je model Passion 10 IQ, dok će ostatak Passion linije, 7 IQ i 3, biti odličan za početnice i rekreativke koje ne ganjaju brzinske rekorde.
Slazem se za izbor na osnovu lepote :sm019:
Sta ces kad smo take mi zene :) Hvala ti u svakom slucaju, no ipak bi jos da cujem bar nesto o njima... Pa kad se vratite sa skijanja please leave comment :sm017:
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.