Prijavite se

Pogledati punu verziju : Gde iznajmiti opremu?

SnekiS
27.01.2009, 09:43
Odlučili smo da idemo na skijanje u Francusku, 3 doline. Opremu iznajmljujemo. Gde je jeftinije iznajmljivane, u Beogradu ili gore kad stignemo. Agencija nam je ponudila da se iznajmljuje preko njih, tj. mi im najavimo iznajmljivanje, damo im podatke o težini i visini i onda nas čekaju skije na planini. Ali bih volela da znam da li mi je to bolja varijanta ili da iznajmim ovde u Beogradu?

oggy
27.01.2009, 12:10
Pricao sam gore s nekim Englezom koji je iznajmio neku pristojnu opremu za nekih 70 evra za 7 dana, isto nesto organizovano. Vidi sa agencijom, ako nude razumnu cijenu, ja bih iznajmio gore, mnogo bolja varijanta nego da vuces odavde (npr. sta ako ispadne da te pancerice zuljaju?)

Kum Stevan
29.01.2009, 18:25
Iznajmljivanje opreme kod nas na period od 7-dana je jeftinije 50-70e nego u Francuskoj .Kad iznajmis ovde uzimas ono sta ti hoces i sta ti odgovara a kad njima das tvoje "podatke"tamo nema mnogo biranja.

oggy
29.01.2009, 23:01
Aha, ja sam skontao da to skije uzimas u nekom rentalu u 3D a da te agencija samo najavi, ali ako agencija odavde nosi skije (tj. nemas mogucnosti zamjene gore) onda to nema nekog smisla...

30.01.2009, 07:05
Jos jedna stvar sto se tice iznajmljivanja opreme u 3D je da je tamo oprema skoro nova, pogotovo pancerice koje mozes naci cak i da ih niko do sad nije probao, a rentiraju se.

_Misha_
14.10.2009, 23:47
Nemam nekog iskustva u iznajmljivanju ski opreme ali bi ove godine zbog nekih razloga iznajmio opremu pa me interesuje da li negde u Bg-u moze da se iznajmi malo bolja ("skuplja") oprema po nekoj prihvatljivoj ceni, npr. nesto poput Fischer RX 8, RC4 race, Volkl Racetiger SL, Elan Speedwave 12, Head Supershape...?!

SnekiS
15.10.2009, 09:13
Ja sam prošle godine iznajmila kod Markonija, na 25. maju. Oprema je bila extra i vrlo povoljna. Mene je koštalo 3000,00 din skije, pancerice i štapovi. Skije su bile u extra stanju i ja sam bila jako zadovoljna. Moje skije su bile za rekreativce, a imaju i profi skije, mislim da je cena ista. Moj muž je platio 3500,00, zato što su njegove duže i naravno veći broj pancerica.
Išli smo na skijanje u Francusku, tamo je iznajmljivanje 100 eura. Kod Markonija su nam naplatili skije za sedam dana skijanja, a zadržali smo ih 10 dana, zbog puta.
A imaš na Banovom brdu iznajmljivanje i negde na auto komandi, mislim da sam ih našla preko interneta, sad se ne sećam kako se zovu, ali meni je Markoni bio najpovoljniji

_Misha_
15.10.2009, 12:41
Znam te najpoznatije 3,4 firme koje rentiraju skije...zvacu da vidim sta imaju sto bi meni odgovaralo, ali ako neko rentira skije i ima neki od ovih modela ili neki u toj klasi moze da se javi...

Milos011
16.10.2009, 08:40
Ja sam prošle godine tražio da iznajmim neki malo bolji model skija (tipa RX8) u BG-u u martu mesecu.

Znam da sam odustao zato što je cena iznajmljivanja bila tolika da mi se nikako nije isplatila ta varijanta.

Otprilike za dve nedelje skijanja mogu da kupim jedan od nekih modela koji su bili u ponudi. Ne sećam se tačno, ali misli da se cena za nedelju dana kretala oko 10 000 din.

_Misha_
16.10.2009, 15:46
Otprilike za dve nedelje skijanja mogu da kupim jedan od nekih modela koji su bili u ponudi. Ne sećam se tačno, ali misli da se cena za nedelju dana kretala oko 10 000 din.

Toga sam se plasio....:dontknow:

A koji su to modeli koji spadaju u VIP opremu u Planet B ?

ivancar
16.10.2009, 18:52
Prošle godine VIP skija u Platen bajku je bila Elan Magfire 8... Cena je bila oko 11000 dinara za deset dana.