PDA

Pogledati punu verziju : volkl supersport allstar titanium

vladimir
10.01.2009, 19:23
PlanetBike ima u ponudi Volkl supersport allstar titanium (koliko sam uspeo da vidim na netu model iz 2006/2007) i iako je cena na njima 37-38 000 daju ih za nekih 21 000 ( ~ 230E po aktuelnom kursu). Skija je bez veza (nude uz skiju i neki vez, zaboravio sam koji za 7000 i koliko sam skapirao konstrukcija je takva da na skiju i ne moze da ide svaki vez). Volkl allstar je svojevremeno imala odlicne recenzije, pa me zanima sta mislite, da li bi ovo bila dobra kupovina ?

nidza
11.01.2009, 01:18
To je fenomenalna skija, ali ni cena nije baš mala za taj datum.

Pazi, to što je neka skija sama po sebi dobra, apsolutno ne mora da znači da je i za tebe odgovarajuća. Teško je davati savete bilo kome po pitanju skija.

Npr. pogle mene, sasvim agresivno skijam, a pogle' šta vozim. ;) I nemam neku preteranu želju da menjam, a videle su i Bansko, i Dolomite, i 3D, mnogo puta Kop, a Bože zdravlja, za koji dan i Sinaju.

DRAGON
11.01.2009, 11:37
Ja imam Allstar.

Skija je stvarno fenomenalna, i s obzirom da si ti polomio vez na Atomicu na dubokoj, verujem da bi ti legla...:).

Allstar (godinu dana stariji model) je 2006. proglasen za najbolju allmountain skiju i posebno Amerikanci svrsavaju na istu i imas gomilu recenzija i misljenja po njihovim sajtovima.

Skija je upravljiva, precizna, strasno drzi u zavoju i shodno Volkl tradiciji ima sjajne rubnike, tako da se na ledu ponasa izvaredno.
Sad, da bi uzivanje bilo kopletno, potrebno je malo tehnike i snage...

Ipak, sto nidza kaze, dok je ne probas, niko ne moze da te savetuje.

It's quick to the edge, and when it gets there, it's strong, stable and predictable. A category-leading score in Rebound Energy says something about its spunk and versatility...even reasonably good in powder. Super versatile...does everything well."

SKI MAGAZINE

"Nothing comes across the hill like the Allstar. What a ride."
SKIING MAGAZINE