Pogledati punu verziju : Pancerice TECNICA X 2 + NOVO !!!
designbvr
07.01.2009, 23:19
Tecnica DIABLO magnezijum UF broj 26,5
Tecnica VENTO 6 HF broj 27,5
oba para potpuno nove
CENA POVOLJNA (pisite na PM)
pancerice su u BGD-u
designbvr
08.01.2009, 09:05
Tecnicu VENTO 6 HF menjam za Nordicu Speedmachine 8 (ili 10) moze i sezona 07/08 ili 08/09, broj isti (27,5) iskljuchivi novo uz moju doplatu naravno
designbvr
09.01.2009, 17:43
Diablo Je Superpovoljno Za Tu Cipelu !!!!
posto su ti Tecnica DIABLO ako nećes javno piši na n.sisic@wirac.ba
designbvr
16.01.2009, 16:34
za VENTO 6 HF chekam najbolju ponudu !!!
poašalji mi u eurima koliko cijeniš
designbvr
18.01.2009, 17:19
izgleda niko nece da pita kol'ko je to SUPERPOVOLJNO :sm022:
pa ja da napisem:
cena za DIABLO je 120 e
CrazyKong
20.01.2009, 15:37
Lepa cena nema sta...samo kad bi bile bar 28 - 28,5 :sm022:
designbvr
21.01.2009, 14:19
I za VENTO imam lepu cenu
designbvr
23.01.2009, 17:33
izgleda da prodajem najgrdju i najskuplju robu na forumu :dontknow: :smoke:
Nemoj da si tako strog prema sebi ;).
Decembar/početak januara je bio mesec za trgovinu, sada promet značajno opada pošto je veći deo ljudi nabavio opremu za ovu sezonu :dontknow: ....
Chupavi Wombat
24.01.2009, 01:17
neki tek idu sredinom februara na svojih 10-15 dana u godini.. :)
uuuh, sto nisu 29,5...
designbvr
24.01.2009, 10:01
za Wlad-a :
verovatno nisi video, postavio sam prvi oglas poodavno (nekih mesec i nesto dana)
za Chupavog :
ako ne ides u alpe nego negde blize februar je pravi mesec, naravno moze u alpe i u februaru samo je malko skuplje
a sto se trgovine tice nisam bas siguran da sam na pravom mestu, nekako mi se chini da se na forumu valja iskljuchivo polovno i to u velikom broju sluchajeva lose i sto jevtinije, bez obzira sto je staro po vise sezona ili sa rentala iz raznoraznih EU drzava, da li zaista neko misli da su oni tamo nesto sto valja batalili ako je kvalitetno i dobro (iako polovno) ili su recimo mozda kantne ostrene malo vishe puta, cipele od pre 7-8-9 sezona (sa uloscima koje ne trebalo obuvati ), ako nema parinja (ko sto puno nas nema) mozda je bolje iznajmiti dobru opremu negde na planini za iste pare za koje se kupuje krsh od opreme u kojoj rizikujete i novac i zdravlje, i koju cete opet dogodine menjati (zato sto je krsh), ako uspete naravno.
Cipelu staru XX sezona za koju se da 40-50-60 € zaista bi razmislio da obujem (ustvari ne bi ni razmislio), a onda dolazi maleni detalj kome je prodati dogodine (kad shvatis da je to djubre), ili kupiti recimo gance novo za xxx para skijati 2-3 sezone kako treba i prodati za istih onih 40-50-60 € mozda i koji vise (u jos uvek dobrom stanju), a sve vreme skijati u cipeli koja nema vishe gljivichnih oboljenja od avlijanjera i pri tom se formirala po tvojoj nozi.
PREDHODNO PISANIJE POGOTOVO ODNOSI NA PANCERICE
koje su sigurno i definitivno NAJVAZNIJI deo ski opreme, skije josh i manje vishe
Nije jeftinije bash uvek ono sa nizom startnom cenom, ima neshto i u onoj :
NISAM DOVOLJNO BOGAT DA BI KUPOVAO JEVTINE STVARI
I sto je najvaznije od svega ovde se ne radi o kupovini – trgovini najboljih (chitaj najskupljih) modela, nego o nechemu sto ima odnos cena – kvalitet vishe nego povoljan, a onda u odnosu na svu predhodnu pisaniju sta je u stvari “dobar” onaj ko kupi jevtino.
U ’al sam se nachuko, ne pisem bas puno po forumu ali ponekad moram da se izrazim, a i nadam se da ce posle ovog pisanija neko ipak da razmisli sta je jevtinije a sta bolje i jevtinije
za Wlad-a :
verovatno nisi video, postavio sam prvi oglas poodavno (nekih mesec i nesto dana)
za Chupavog :
ako ne ides u alpe nego negde blize februar je pravi mesec, naravno moze u alpe i u februaru samo je malko skuplje
a sto se trgovine tice nisam bas siguran da sam na pravom mestu, nekako mi se chini da se na forumu valja iskljuchivo polovno i to u velikom broju sluchajeva lose i sto jevtinije, bez obzira sto je staro po vise sezona ili sa rentala iz raznoraznih EU drzava, da li zaista neko misli da su oni tamo nesto sto valja batalili ako je kvalitetno i dobro (iako polovno) ili su recimo mozda kantne ostrene malo vishe puta, cipele od pre 7-8-9 sezona (sa uloscima koje ne trebalo obuvati ), ako nema parinja (ko sto puno nas nema) mozda je bolje iznajmiti dobru opremu negde na planini za iste pare za koje se kupuje krsh od opreme u kojoj rizikujete i novac i zdravlje, i koju cete opet dogodine menjati (zato sto je krsh), ako uspete naravno.
Cipelu staru XX sezona za koju se da 40-50-60 € zaista bi razmislio da obujem (ustvari ne bi ni razmislio), a onda dolazi maleni detalj kome je prodati dogodine (kad shvatis da je to djubre), ili kupiti recimo gance novo za xxx para skijati 2-3 sezone kako treba i prodati za istih onih 40-50-60 € mozda i koji vise (u jos uvek dobrom stanju), a sve vreme skijati u cipeli koja nema vishe gljivichnih oboljenja od avlijanjera i pri tom se formirala po tvojoj nozi.
PREDHODNO PISANIJE POGOTOVO ODNOSI NA PANCERICE
koje su sigurno i definitivno NAJVAZNIJI deo ski opreme, skije josh i manje vishe
Nije jeftinije bash uvek ono sa nizom startnom cenom, ima neshto i u onoj :
NISAM DOVOLJNO BOGAT DA BI KUPOVAO JEVTINE STVARI
I sto je najvaznije od svega ovde se ne radi o kupovini – trgovini najboljih (chitaj najskupljih) modela, nego o nechemu sto ima odnos cena – kvalitet vishe nego povoljan, a onda u odnosu na svu predhodnu pisaniju sta je u stvari “dobar” onaj ko kupi jevtino.
U ’al sam se nachuko, ne pisem bas puno po forumu ali ponekad moram da se izrazim, a i nadam se da ce posle ovog pisanija neko ipak da razmisli sta je jevtinije a sta bolje i jevtinije
Da ti budem iskren i mene cudi sto nisi uspio da nadjes kupca za takve pance i po takvoj cijeni:dontknow: .Pance su prva liga:ok: ,samo zavisi da li odgovaraju necijem stopalu,a cijena je vise nego povoljna.Meni su na zalost male,pa mozda i druge muci isti problem.Jer znam u ovom trenutku bar dvojicu koji traze pance i koji bi ih sigurno kupili,samo im broj ne odgovara.
vanjapridraski
26.01.2009, 16:59
Ostavi kontakt, moj drugar je zainteresovan
designbvr
27.01.2009, 17:26
DJAVOLAK ( DIABLO ) je otisho
ost'o VENTO
et' vidis da moz' da se proda
:sm019:
designbvr
28.01.2009, 16:02
moze :smoke:
ako rachunash u prodaju 120€ za tu cipelu, ali ako odesh da je
kupish u ...X.X.X ... bice malo teze, sem ako brzo trchish !
designbvr
28.01.2009, 16:26
Zaboravio sam :sm022:
ako neko ima speedmachine 10 (nove naravno)
pa jos za 120 €, kupujem OMAK !!!
broj 27,5
designbvr
19.02.2009, 17:55
VENTO vozen 4 dana ipak ne odgovara :smoke:, dajem ga za 120 E
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.