Pogledati punu verziju : Dalbello
Dragi forumasi interesira me vase misljenje a i iskustvo o ovim pancericama odnosno o ovom brendu http://www.skijanje.hr/forum/sm006.gif
Ja sam pre par nedelja uzeo Dalbello Reflex 7 i na osnovu kratkog iskustva (samo jedan dan tek) mogu da kazem da sam zadovoljan. Naravno, jedan dan ne mora nista da znaci, ali meni su sasvim ok za sada.
garcia_kg
06.01.2009, 00:33
Odnos cena/kvalitet sasvim OK
CrazyKong
06.01.2009, 09:27
Ja vec 3-4 sezone vozim Avanti i prilicno sam zadovoljan....
sto kaze kolega gore, odnos cena-kvalitet, ja sam zadovoljan
uzo sam ih u metrou pre 3-4 god za nekih 70-75eur i dobro me sluze(mada je to samo 20ak ski dana)
nisam neki profi i sigorno da moze bolje ali za ove pare...
sta reci o ljudima koi su uspjeli da naprave bolji flexon :dziveli:
omeglass_wc
17.01.2009, 13:20
ja sam uzeo ove godine proton 12...nisam jos probao...ali imao sam problem ovih godina, jer imam siroko stopalo i podignut ris, pa su mi neki instruktori sa slicnim problrmom preporucili...trazio sam avanti , ali nije bilo i uzeo sam ove...javljam kad probam...
ja sam uzeo proton 9 i evo jedva cekam da ih probam za sada sam cuo samo pohvale najbitnije mi je da su udobne i da neumaraju kod duzeg skijanja
ja sam uzeo proton 9 i evo jedva cekam da ih probam za sada sam cuo samo pohvale najbitnije mi je da su udobne i da neumaraju kod duzeg skijanja
pošto si ih platio i gdje?
napravio sam gresku nije proton 9 nego 8 a kupljene su u bg cijena oko 215 evr samo pogledaj ko je generalni zastupnik Dalbello za srbiju pa ceti bit jasno gdje su kupljene
proton proban nemam sta reci nego da sam pre pre zadovoljan
moja topla preporuka
Testirao i ja moje poslednjih 7 dana. Fenomenalne :)
codemaster
07.02.2009, 19:04
Axion 7 jel neko probao?
Kazu da je to update Reflexa...
codemaster
07.02.2009, 19:10
I koja bi bila prednost te kose kopce oko gleznja na Reflexu/Axionu u odnosu na standardnu na primer na Aerro-u???
Jako me interesuje ta razlika, i eventualne prednosti te kopce oko gleznja sto se tice odnosa stabilnosti zadnjeg dela stopala i gleznja i eventualne neudobnosti(?)
I koja bi bila prednost te kose kopce oko gleznja na Reflexu/Axionu u odnosu na standardnu na primer na Aerro-u???
Jako me interesuje ta razlika, i eventualne prednosti te kopce oko gleznja sto se tice odnosa stabilnosti zadnjeg dela stopala i gleznja i eventualne neudobnosti(?)
Flexon (http://www.skijanje.rs/forum/member.php?u=818) vbmenu_register("postmenu_33442", true); ce ti na to pitanje dati najbolji odgovor :)
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.