Pogledati punu verziju : Salomon falcon 9
Prodajem pancerice Salomon falcon 9 broj 43 ili MP 28 nove vozene samo jedan dan na kopaoniku. Cena 200 evra.
Moze i zamena za Atomic B-tech 90 broj 42 ili MP 26.5 ili 27.
Kontakt na e-mail aljaskim@yahoo.com ili tel. 065/82-21-344
Evo ja malo da se umesam, iako nisam kupac. Imam Atomic B-tech 85, 45 broj, interesuje me kakve su cipele. Ja se mnogo ne razumem, pa pomislih da ti mozda znas, jer trazis slicne. Hvala unapred.
Dule na znam sta da ti kazem osim dok sam nosio te pancerice imao sam osecaj kao da sam obuo patiku, a ne cipelu za skijanje. Inace to je pancerica za rekreativnog skijasa koja moze da se nosi ceo dan, a da ne dodje do umora.
designbvr
19.01.2009, 17:44
toske,
ne znam jesi li video i da li te uopste interesuje, ali posto je broj onaj koji trazis (26,5) a i flex je isti koji trazis (90), a i cena je bar ja mislim vise nego korektna 120 e pogledaj moj oglas TECNICA X 2 mozda ti bude odgovarao DIABLO
Pozzz.
B-tech je namenjena prvenstveno skijasima sa sirokim stopalom. Rekreativna cipela jeste, ali solidna. Mislim da je 100 najveci flex, iako kod nas sam vidjao samo 80 ili 90.
[quote=designbvr;33973]toske,
ne znam jesi li video i da li te uopste interesuje, ali posto je broj onaj koji trazis (26,5) a i flex je isti koji trazis (90), a i cena je bar ja mislim vise nego korektna 120 e pogledaj moj oglas TECNICA X 2 mozda ti bude odgovarao DIABLO
Pozzz.[/quote
Hvala na ponudi ali mene interesuju samo ATOMIC pancerice noviji modeli proslogodisnji ili ovogodisnji i to sa flex-om od 90, 100, 110. Ne kazem da ostale pancerice ne valjaju ali od svih koje sam proao, a probao sam jedno 20-30 modela najvise su mi odgovarali Atomic modeli najprijatnije sam se osecao u njima.
cena pancerica je pala vise nije 200 € sada je samo 15000 dinarcica i vise nisu nove sada su vozene 9 dana ali izgledaju kao nove
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.