Pogledati punu verziju : Ski operma u Metro Cash & Carry
shaolin_master
30.12.2008, 14:33
Link na kome mozete videti ponudu ski opreme u Metro prodavnicama.
http://www.metro-cc.co.yu/metro_mail/mcc-rs/catalog/1098086/skijanje_web_katalog_25_2008.pdf
Generalno me interesuje misljenje o kvalitetu ponudjenje opreme.
Posebno me interesuje koju All Mountain skiju bi preporucili za naprednog rekreativca, 190cm, 85kg, petnestak dana skijanja godisnje, koji zeli i moze jos puno da napreduje. :ok:
Tadija_91
30.12.2008, 14:54
dobre su one renomirane jakne alpine pro, a nisu ni skupe...:)
moram da odem neki dan do metroa, stvarno su odlicne cene za pratecu opremu.
A za skije...cini mi se da su sve pocetnicki modeli
To su uglavnom rekreativni modeli, za tebe mozda samo ovaj Metron.
Inace, kupio sam kacigu Blizzard Beast u Beosportu i samo je 100 dinara skuplja nego u Metrou. Interesantan mi je ovaj donji ves, ali ne znam da li je to cena za gornji i donji deo.
Kakva je uopste ova Active firma, nesto kao Etirel?
Tadija_91
30.12.2008, 15:45
i ja sam kupio tu kacigu blizzard beast, samo u karbon dezenu :)(nije bela kao na slici)
Bata Bane
30.12.2008, 16:13
I ja kupio kacigu Blizzard beast isto u karbon dezenu he he he he:dontknow: :dziveli:
Tadija_91
30.12.2008, 16:19
nista, onda ja air-brushujem kacigu za sledecu sezonu :D
Zanimljiva ta kaciga. Mozda pazarim i ja. Mislite da valja nesto?
dobre su one renomirane jakne alpine pro, a nisu ni skupe...:)
Tadija ,jakne su katastrofa mislim da si to zeleo reci...:ok:
Zanimljiva ta kaciga. Mozda pazarim i ja. Mislite da valja nesto?
http://img139.imageshack.us/img139/1425/blizzardbeast1wo0.jpg (http://imageshack.us)
Meni se cini kao sasvim solidna za 2.700 dinara. Gledao sam neke, duplo, pa triput skuplje u Intersportu i ne vidim da su bas nesto bolje. Da ne govorim o Carrera na Terazijama. Neki modeli su preko 20.000.
Vidi koliko nas ima, daj da napravimo fan club
Elan Ripstik je imao dobre ocene, valjda je to US model bio?
shaolin_master
15.01.2009, 14:48
Bio neko,pazario? Sta je ostalo?
ko kupi tu carreru za te pare
mora i D&G kompletich!
sta je skijanje bez toga...
...
Kakva je uopste ova Active firma...
Kupio, zaobidji u sirokom luku...
sto se tice te opreme u metrou: u Planet Bike-u (u nisu) mi je tip pokazao na sta lice skije posle 1 voznje. Skija se bukvalno raspala na slojeve i stoji zalepljena trakom. lepo kazu da dobru i kvalitetnu opremu moras da platis u uzmes u proverenoj radnji. kacigu, torbu, rukavice, uzmi gde god. ali daske,vezove.. uzmi proverene
Chupavi Wombat
21.01.2009, 17:31
Malo mi je ubio optimizam ovaj post iznad jer sam planirao da kupim skije, sticajem okolnosti bash u metrou.
U pitanju je Elan ripstic fusion ti pro.
Chuo sam da je to americhka verzija ali ne znam tachno koje elanove skije. Stoga me interesuje da li bi neko mogao da mi napishe par rechi o toj skiji ako zna, pa bih ja prosudio da li mi takav tip skije odgovara ili ne...
Spacifikacije za model koji se bash zove tako ne mogu da nadjem na internetu. Ili ja ne umem da trazim...:dontknow:
Ne umeš da tražiš ;)
Pogledaj malo kod čika gugla (http://www.google.com/search?hl=en&q=elan+ripstick+fusion+pro), ne znam o kojoj se ceni radi, ali skija je dobra...
To je valjda americka verzija Elan GS-a...
Tadija_91
21.01.2009, 20:25
video sam je u metrou i izgleda bas, bas solidno. Vez je cini mi se eld 12:ok:
To je top klasa skija, ima 2 šiita ;) titanijuma, fusion pro vez, znači ozbiljna skija od pre (čini mi se) 2 sezone. AmerOkanci su se kleli u nju....
Dva sloja titanijuma? Onda je to GSX...
Chupavi Wombat
21.01.2009, 23:21
Ja sam isto dobio informaciju da se radi o Elan gsx fusion pro modelu za americhko trzishte, ali rek'o bolje da proverim....
Hvala puno ljudi, pomogli ste!
Koja cifra je u pitanju bila ?
ja mislim da se radi o civilnijoj verziji gsx fusion pro
i da se radi o jednom sloju titanijuma
sto je cini nesto laksom
a i laksom za upravljanje
wlad je u pravu na ovim prostorima su se kleli u tu skiju
to je bila jedna od cijenjeniih skija cini mi se prije dvije godine
nisam cuo nista negativno o tom modelu
Chupavi Wombat
22.01.2009, 11:20
Kupio ih... Cena im je pala na 19.500 din uz neke silne popuste. Ostala su josh tri para ako je neko josh zainteresovan. Dva od 160 cm i jedan od 170cm...
Josh samo da sachekam tih mesec dana pa PRAVAC BREZOVICA!!!!:ski:
Chupavi Wombat
22.01.2009, 12:18
pogreshih malo... nema dva para od 160cm, nego od 164cm... sorry
Nisi pogresio. Evo sta su imali u ponudi od malo boljih modela. Ne znam sta je ostalo.
http://img223.imageshack.us/img223/9419/66721552rm3.png (http://imageshack.us)
Chupavi Wombat
22.01.2009, 13:58
sa'cu odprilike da ti kazem...
tri para elan ripstic
jedne atomic Metron 5
tri para fisher H3
nekoliko Atomic fr Pro
jedne blizzard x06
I nekoliko razlichitih dynastar modela
vecina njih ima novu, josh nizu cenu osim Atomic metron 5- koji idalje drzi tih 22.400din (a ostao im samo jedan model, chemu to drzanje cene?)
shaolin_master
11.12.2009, 13:38
Kao i prosle godine i ove ostavljam link sa opremom a vi poznavaoci opreme kazite sta mislite o ponudjenoj. Za oko mi je zapala skija Dynastar cruise imaju je u 172cmza smesne pare, kome je stvarno namenjena?
Link na kome mozete videti ponudu ski opreme u Metro prodavnicama.
http://www.metro.rs/metro_mail/mcc-rs/catalog/1102532/SKIJANJE%20WEB.pdf
Naravno prokomentarisite i ostatak ponude.
Pozdrav
Nije mi jasno zasto postoje dvije cijene za svaki od ponudjenih prozivoda?
shaolin_master
12.12.2009, 09:56
Manja cena je bez PDV-a a veca sa PDV-om :)
Bas sam glup...mada opet, kome bi to palo na pamet hehehe :)
Klasicna navlakuša Vidiš manju cenu a onu veću negledaš. ranije su im ove cene sa PDVom bile sitne ali su imali problema sa inspekcijom .)
klasika, skije su modeli od proslih sezona i nace su sasvim ok za rekreativce! ove godine sam video da imaju i Atomic-ove sugar mama i nomad highnoon modele koji su 4 klase iznad svih drugih skija koje se prodaju u metrou... i cena im je vise nego mala!
bojan55555
26.07.2010, 13:20
Da li neko ima iskustva sa metro ski opremom? Kakav je kvalitet:ski:
pls. help!!!!!!!!!!!!!
juce u METRO-u po ko zna koji put izneli one stare modele i kazu akcija, ja uzeh jedan Blizzard XO6 IQ, 159cm, R-13, za 13000din. (za mladjeg brata) :ski:
Bio sam i ja u metrou, pa mi treba mala pomoc za skije.
Hocu da kupim skije za napredno rekreativno skijanje, pa me zanimaju sledeci modeli ako neko zna da mi preporuci ili nepreporuci:
Blizzard Iqon 7200
Blizzard xo 5
Blizzard xo6
Atomic fr pro
???
Te Blizzarde zaboravi za napredno rekreativno skijanje...
Blizzard Icon 7200 odskače od ostalih pobrojanih za 3 klase. Ako ti ne smeta što je model star 3 - 4 sezone, uzimaj bez razmišljanja.
Atomic FR Pro je taraba za početnike koji bi voljeli da imaju skiju najbolje marke na svijetu. Oznaka "Pro" je vjerovatno od "Provala".
Uopste mi ne smeta cinjenica da je star model. Zelim da kupim skije za rekreativno skijanje .... da ih koristim za rekreativno skijanje ...... uglavnom skijam po crvenim i plavim stazama, crne ne.
Skije se prodaju sa vezovima. Koliko su vezovi dobri?
184cm, 93kg, br. pancerica oko 27,5.
[QUOTE]Blizzard Icon 7200 odskače od ostalih pobrojanih za 3 klase.
uze mi rijec iz usta
Atomic FR Pro je taraba za početnike koji bi voljeli da imaju skiju najbolje marke na svijetu. Oznaka "Pro" je vjerovatno od "Provala"
dobarrr
Skije se prodaju sa vezovima. Koliko su vezovi dobri?
184cm, 93kg, br. pancerica oko 27,5.
Vjerovatno su svi vezovi uz pobrojane skije sa skalama od 3 do 10 (ili 11), tako da nemaš brige, jer je optimalna vrijednost za tebe: 7.
jedino ako ti duzina ne predstavlja problem, jer imaju samo 167cm.
Jessieblueyu
04.12.2010, 16:50
A šta je sa ovim Atomic HighNoon Cup Nomad-om? Njegova dužina je 171cm, širina 119-76-105, radijus 16,5...
Nikola Milosavljevic
04.12.2010, 20:02
Ja od svega što sam video juče po metrou, jedino mi se sviđaju štapovi Blizzard. Imaju sve dužine i koštaju samo 800 dindžica. Odmah sam ih uzeo!!
Jessieblueyu
04.12.2010, 20:10
Da li možda neko drugi ima mišljenje o Atomic HighNoon Cup Nomad?
Jos me nesto zanima, koje su skije bolje:
blizzard iqon 7200
atomic sx5
nordica sport machine 74
elan mag 72
???
koju duzinu si uzeo ?
Ja od svega što sam video juče po metrou, jedino mi se sviđaju štapovi Blizzard. Imaju sve dužine i koštaju samo 800 dindžica. Odmah sam ih uzeo!!
evo ih BLIZZARD - Metronke:ski:
Jessieblueyu
07.12.2010, 13:01
U zdravlju i snegu koristio! :)
Nikola Milosavljevic
07.12.2010, 18:33
@plecko. Ja uzo 135cm, najduže
apatinus
08.12.2010, 18:22
Kakvih ima pancerica u Metrou? Ima li nesto drugo sto nemaju u ovom katalogu?
apatinus
10.12.2010, 13:32
Ima li koga?
Jessieblueyu
10.12.2010, 15:01
Vidi, jos uvek im nije stigla kompletna ponuda (bar nije u Metro na Krnjaci). Verovatno stize sredinom sledece nedelje pa skokni onda... Da li ce biti nesto van kataloga, nisam siguran ali sa siguran da sad nema ni 30% onoga iz kataloga. Prazni rafovi...
apatinus
10.12.2010, 18:41
Ok. Hvala na obavestenju. Planiram da idem za koji dan u Novi Sad, pa sam hteo tamo da skoknem.
@plecko. Ja uzo 135cm, najduže
Nidzo, koliko si visok ?
shaolin_master
13.12.2010, 12:11
Ponudu mozete pogledati na sledecem linku:
http://www.metro.rs/metro_mail/mcc-rs/catalog/1108822/SKI.pdf
Mogu li bolji poznavaoci materije da kazu ima li tu skija za napredne :) rekreativce i da li je tacno sto su oni napisali u komentarima.
Nadam se da sa linkom ne remetim pravila foruma.
shaolin_master
30.12.2010, 13:22
Nema komentara na opremu????
Ivan Bgd
30.12.2010, 13:51
Nema komentara na opremu????
to ti sve govori :)
moj drugar je tamo pazario neke blizard skije, kako on kaze super povoljno a posle 2 dana skijanja na stazi mu se odvali kantna iz cista mira.
Nije nista zakacio, polako vozi samo po stazi i eto.
Tako da bolje da se kupe polovne kvalitetne po meni nego neke kao jeftine.
Pozdrav
:sm018:
designbvr
30.12.2010, 15:03
Eto odgovora :dziveli:,
oprema u Metrou i napredni rekreativac ne
idu u jednoj recenici, a kamo li na stazi
macak011
30.12.2010, 17:09
to ti sve govori :)
moj drugar je tamo pazario neke blizard skije, kako on kaze super povoljno a posle 2 dana skijanja na stazi mu se odvali kantna iz cista mira.
Nije nista zakacio, polako vozi samo po stazi i eto.
Tako da bolje da se kupe polovne kvalitetne po meni nego neke kao jeftine.
Pozdrav
:sm018:
potpuno si u pravu.. ja pre dve godine odlucim da kupim novu, a jeftinu skiju i uzmem neki elan flow, odvalim kantnu, doduse na neki kamencic. Nije mi prvi put da naletim na kamen, ali pri toj brzini i tom udarcu tesko da bi pukla kantna na mom prastarom RC comprex S-u, na primer...Elem, posle toga kupim polovnog rosinjola, 9x oversize i to RENTAL varijanta sa "tankim" kantnama, budzasto.. i evo traje i drzi na ledu ko blesava i ima za bar jos par ostrenja...doduse moja "sezona" je nedelju dana vezano na snegu plus vikend, dva... :sm022:
Sad sam naoruzan i sa jos jednim fiserom rc4, opet polovnim, pa nikad vise nova, a jeftina skija... :ski:
Milos011
31.12.2010, 09:34
Kada su skije i pancerice u pitanju slažem se da napredniji skijaši nemaju tu šta da traže, mada sam ja supruzi kupio odlične ženske pancerice prošle godine (Lange Venus).
Ali kada je u pitanju "ostala" oprema može se svašta nešto pazariti u Metrou. Npr. obični štapovi, kacige, naočare, čarape isl. Naravno ništa visokog kvaliteta, ali može da završi posao.
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.