Pogledati punu verziju : Nordica beast 10
Pejamachine
13.11.2008, 22:50
Ima li ko neka iskustva sa njom...???u Podgorici cijena joj je sa 330 eura snizena na 260 eura...Je li mnogo para dati za tu pancericu...?
Nisam bio skoro na forumu pa nisam video ovu tvoju poruku. Nadam se da nije jos uvek kasno da ti odgovorim. Video sam u Intersportu dole u Podgorici (posto cesto dolazim kod vas) da se prodaje za 260 eura i bas sam prokomentarisao da sam je i ja toliko od prilike platio isto u Intersportu samo u Francuskoj prosle zime isto na snizenju. Ja sam godinama trazio pancericu za mene koja mi odgovara i pisao na ovom i drugim forumima o tome i na kraju kad sam probao ovu pancericu shvatio sam da sam nasao ono sto meni odgovara. Meni je legla kao budali samar :-). Mislim da je odlicna pancerica. Fleks joj je 80. Kvalitetno je odradjena. Sve 4 kopce su aluminijumske i imaju mikro podesavanja. Ako imas siru nogu tvrdju i bolju pancericu neces naci. To sam ukapirao da se tvrdje pancerice ne prave za siroko stopalo vec samo za one koji imaju uze stopalo. Zato meni kuci sada sede Fischer pancerice sa fleksom 120 jer sam ih 2 puta probao i imao problema jer nisu za moje stopalo.
Najbitnije je da pancericu probas i da ti ona u potpunosti odgovara. A sto se tice toga da li vredi dati toliko za ovu pancericu moj odgovor je DA. To su moji utisci za ovu pancericu sto ne znaci da ce i tebi ona isto da odgovara.
Ja imam Nordicu GTS 12, ali model od prosle godine sa 4 kopce. Ona ti je nivo ispod Beasta i jedna od retkih pancerica koja mi je odgovarala jer imam uzasno siroko stopalo. Cak sam i nju odneo na bootfitng jer mi treba jos jedno 2 mm u desnoj. Probao sam Atomicov B-tech i Salomona, ali sa njima imam problem na drugim mestima.
I ja sam hteo Beasta, i to malo tvrdjeg, ali mi je bio udobniji GTS.
Nordica vazi za veomu udobnu pancericu, ali moras da je probas u radnji barem 20-tak minuta i, sto je veoma vazno, ako imas siroko stopalo:
Izvadi ulozak i stavi stopalo u plastiku. Ako mozes da ga pomeras levo-desno oko 3 mm u najsirem delu, to je dobro.
garcia_kg
07.01.2009, 23:37
Šta da ti kažem, Beast-a sam kupio pre 10-ak dana i mogu ti reći da sam zadovoljan pancerkom(mada sam je konzumirao tek 3 dana) a posebno zato što sam redovno imao problema sa cevanicama tj u prethodnim pancerkama redovno sam imao bolove i podlive. Za sada da čuknem u drvo, takvih problema nemam....
Ja imam Beast 12. Odlična cipela i kod mene je preblem sa širim stopalima i višljim risom. Svaka preporuka posebno za ljude sa širokim stopalima. Od ove sezone više u Nodici ne rade ovaj model ali se jos uvek prodaje.
Beast 12 ima flex do 100 i to je jedina razlika mislim, i naravno cena. 2007 godine u novembru sam je kupio na popustu za 17800din a na kutiji jos piše 24800 a tada je kurs bio manji. Beast 10 bi trebala biti jeftinija.
Cak sam i nju odneo na bootfitng jer mi treba jos jedno 2 mm u desnoj.
Gde si odradio fiting u BGD?
Meni je jos na zglobovima malo kriticno.
U Marconiju su poceli da rade. Imaju neke sprave. Kazu da meni mogu da urade, ali nisam siguran za neke komlikovanije stvari. Uglavnom, moras da im odneses da vide.
@DRAGON (http://www.skijanje.rs/forum/member.php?u=786)
Ti još niosi uradio fiting?
Koja je cena? Mada pretpostavljam da je to individualno
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.