Pogledati punu verziju : prodavinice ski opreme u NS?
drasko75
23.10.2008, 18:26
Da li neko zna da mi kaže gde da tražim SKI opremu u NS. Bio sam u Daltonu ali ne znam ni jednu drugu prodavnicu gde bih imao veći izbor. Da li neko zna da mi nabroji par mesta kako bih mogao da biram ono najpovoljnije. Hvala!
Ono što ja znam za NS je:
- Spens, Elan prodavnica (na kraju onog hodnika);
- Planet Bike (u ulici novosadskog sajma);
- BeoSport, dve prodavnice: Dalton, (New) Nork;
- Isto u Norku na istom spratu kao i BeoSport ima neka boarderska prodavnica;
Ostalo: kada je puna sezona nađe se neka oprema i po drugim prodavnicama...
drasko75
23.10.2008, 21:39
Thanks wlad!
stanislaw
24.10.2008, 20:35
- u t.c. rodic (na auto putu) radnja u hodniku,
- bivsi excentar (preko puta tehnoloskog fakulteta) oprema za boardere
- preko puta snp ima madness (oprema za boardere) i jos jedna sa skijaskom opremom
- o neall je bio u new norku sa skjama, bordovima i opremom, ali koliko znam od tamo se svi sele...
- o neall je bio u new norku sa skjama, bordovima i opremom, ali koliko znam od tamo se svi sele...
To je BeoSport (o nil :))... Bio sam kada je 95% lokala odselilo (promenjen vlasnik Norka) ali je BeoSport i dalje stajao tamo, da li je i sada ne znam :dontknow:
Inače, BeoSportovi po defaultu imaju različitu ponudu u različitim lokalima (Dalton, Nork), tako da morate da obiđete oba (Daltonov je dosta manji).
dodao bih jos Intersport u Merkatoru, a i Capriolo je zastupnik za K2 skije, ako je verovati njihovom online katalogu
mtatic@gmail.com
09.12.2008, 08:14
Imas trenutno gomilu skija u METROU, a imas i u TEMPU par modela...
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.