Pogledati punu verziju : Elan as Folkl
Prvo hvala stekane na upatstvo :glavaozid :glavaozid
Dobro je imam vreme naucicu - kao junior member:sm011:
Prvo za RX4, devojcica je visine 163cm pa mislim da bi 150cm bili OK ili ???
Drugo razlika u ceni izmedzu mag10 i 12 je 60 eurica ali izmedzu folkl AC20 (sa vezom 3Motion 11.0 TC) i elan magfire12 je neznatna pa zato i dilema je veca
150cm bi trebalo biti OK za nju. Vjerovatno će ona do zime narasti još koji cm.
Koliko dugo skijaš i koju dužinu skija planiraš sebi uzimati?
HA HA Puno zelje male mogucnosti
No dobro ja sam 185cm sa 84/85kg prosecni skijas ali sa bogatom istorijijom
i naravno sa veoma velikom zeljon za napredak, a oblast za skijanje mozes predvideti prema izboru skija
ako si u dilemi izmedju ova 3 modela ja bih u svakom slucaju
isao sa magfire 12 i to u konzervativnoj duzini od 176
bolja skija od 10-ke za napredovanje sira u struku
sto je uvijek plus i wave flex tehnologija nije za bacit
a ako nista prednosta nad volkel ac20 je da dobijas bolji set vezova
i mag 12 je vise u klasi ac40 definitivno bolja skija u svakom pogledu
ako cijena stima to je moj prijedlog iako ja licno za sebe uzeo 184
ali 176 ce biti ok
Na ovom spisku treba dodati Fisher AMC 73 i 76 u duzini 170 ili 176 bez obzira sto se novi modeli zovu drugacije (Fuse ili kako vec). Treba imati u obzira da se tek trebam nadogradzivati za van staze (dilema visina skije Fleksone)
Na ovom spisku treba dodati Fisher AMC 73 i 76 u duzini 170 ili 176 bez obzira sto se novi modeli zovu drugacije (Fuse ili kako vec). Treba imati u obzira da se tek trebam nadogradzivati za van staze (dilema visina skije Fleksone)
30-04-2008 20:51
Bi cu kratak (a to se ne desava tako cesto :-) ).
AMC 76!!! Za iste pare dobijes dosta ozbiljniju skiju nego njen mladji brat 73. Dobijes na Stabilnosti i a i na plovnosti u terenu, kad vec planiras nesto da nadogradjujes sto se tice skijanja van staze onda nemoj da se femkas i neckas, ja bi ti licno preporucijo i shire, ali AMC76 vazi za fenomenalnu skiju 50-50% pola utabano a pola ne utabano. Skija otkida i vec neku godinu su testeri razlicitih testova sharmirani njenim kvalitetima.
76 nije shiroko, a 73 je pre usko. Uzmi tu skiju neces se pokajati. toliko od mene.
UUU sto si ostar. Ali nista nisi rekao oko duzinu skije - mada verovotno vec sada vices 176cm ili ??????
... nista nisi rekao oko duzinu skije - mada verovotno vec sada vices 176cm ili ??????
Da. :ok: :sm018:
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.