Pogledati punu verziju : North face jakna
Cao. U prilici sam da pazarim north face jaknu za board (Storm rider), ali nemam prilike da je probam, pa imam problem sa izborom velicine. Po merama sa sajta ispadam XL (cak u pojedinim segmentima i L), a u zadnjih par godina sve jakne sto sam kupovao (npr timberland, champion) bile su 2xl (192cm visok 100kg tezak). Elem pitanje je da li je iko od vas imao prilike da nosi north face jakne i da li su im stvarno veci "kalupi".
Hvala Ivan.
po datim dimenzijama ja bih rekao 2XL u svakom slucaju
a sto bi nas narod rekao od glave visak ne boli
dobijes dodatnu komociju
ja bih isao na dva :sm018:
Tadija_91
05.04.2008, 00:28
ma i ja mislim da treba da ides na xxl...bolje da imas mesta nego da izgledas ko oni ne daj boze fenseri u D&G :D i slicnim kompleticima...
Ma i ja mislim 2xl al kad pogledam mere na sajtu 2xl mi bezi za 15-ak cm-a u grudima i kukovima...
Elem hvala na brzim odgovorima, verovatno cu vas poslusati, jer bolje da ljuja nego da zulja :)
Pozdrav!
Tadija_91
05.04.2008, 00:50
kada zulja duze se pamti...salim se, uzmi ti 2xl pa nas izvesti kako pase
zloglasni
05.04.2008, 06:24
ja sam 195 i 100 kg nisam uzimao jaknu ali sam uzimao njihove dukserice XL i pasu savrseno
barrcode
05.04.2008, 12:42
jel postoji uopšte nekakvo zastupništvo North Face-a u Srbiji?
Koliko ja znam nema predstavnistva za srbiju... Ima u Sloveniji. Elem razgovarao sam prko live chat-a sa nekim tipom iz prodavnice i rece mi covek XL (ja mu reko dimenzije 6'4 i 220lbs-a).
Kad stigne jasa (sredinom maja) iznecu svoje impresije...
Pozdrav!
Ja mislim da bi XL bio dobar jer imam The north face jaknu summit series u broju XL visok sam 190 tezak 110 kg i mogu ti reci da mi je komotna vazno je samo da je original .
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.