Prijavite se

Pogledati punu verziju : Naocare sa dioptrijom

Lav85
30.01.2008, 15:47
Imam jedno pitanje, imam dioptriju i na vasem forumu sam procitao da je moguce uraditi sportske naocare sa dioptrijom!!!Trazio sam svuda taj podatak i nasao ga ovde!:) Sad me zanimaju vasa iskustva sa tim, u koju optiku da odem gde to rade (Ja sam iz Nisa), moze neka u Bg.Da li neko ima slicne naocare pa da mi moze reci iskustva?Imao sam lika na faxu koji je imao te naocare i svi su uradili kod opticara koji je umro tako da se toj informaciji gubi svaki trag...Ako uspem moj bi se zivot promenio za 360 stepeni:))))Nosim sociva i dojadila su mi jer mi je katastrofa osecaj kad ih nosim.

Znam da ova tema nema veze sa skijanjem, ali braco pomagajte, vi ste mi jedina nada!!!

moj e-mail je bokib_85@hotmail.com

Pa ko god ima informacije neka pise (moze da odgovorite ovde na forumu)!

Hvala unapred!:yay:

31.01.2008, 07:19
Ja koliko znam a vidjao sam, je da postoje brile ispod kojih bez problema idu obicne naocale sa dioptrijom. E sad da li tebi to odgovara, ako da, onda obidji malo radnje i vidi da li imaju takvih brila.

spin437
12.02.2008, 12:16
Ja imam Carrera brile ispod kojih mogu da nosim i naocare sa dioptrijom, strava su, mada ipak je bolji osecaj kad nemas nista ispod brila. Cuo sam da postoje i neka jednokratna sociva, treba se raspitati za to

wlad
12.02.2008, 16:36
Jedan prijatelj je ranije koristio naočare, pa naočare ispod maske za skijanje - i na kraju je prešao na dnevna sočiva i kaže da mi je tako ubedljivo najbolje, i najsigurnije.

Sa dnevnim sočivima moraš uvek da koristiš i masku ili naočare za sunce....