Pogledati punu verziju : Novosti sa Jahorine 2005
Otvoren punkt za kontrolu saobraćaja
Juče su na Jahorini svečano pustili u rad punkt za kontrolu saobraćaja, odnosno ulaska i izlaska iz Olimpijskog kompleksa na Jahorini, tako da ce policija na Jahorini biti non-stop prisutna.
Pozdrav
i oni ce obezbediti sneg, jel?
Tko zna?Možda znaju neki ples za prizivanje snijega :lol: :wink:
i oni ce obezbediti sneg, jel?
Pa.... makar da ga ne kradu ako nista drugo :lol: :lol:
dzonka,
Kako ti kazes "sneg" ti sigurno nece obezbjediti ali hoce da se vratis kuci u istom prevoznom srestvu u kojem si doso(la).
nije valjda da se kradu kola?
Ma ne sta ti je ?? Automobili se poklanjaju a oni provjeravaju da nisi slucajno uzela dva!!
a to je trebalo da bude smesno?
Auti se definitivno ne kradu, osim ako nisu VW ili Audi. Sve ostale marke su druga klasa, pa cak i oni sa nisanom na haubi.
:D, pa svuda se na Balkanu (a i sire) kradu kola - zasto bi Jahorina bila izuzetak?
bio sam gore 10 dana 5-6 puta sam prolazio pored punkta u razlicitim dobima dana i noci nisu me nijednom zaustavili da provjere da nisam ukro kola,nisu mogli nikako da vide ko je u autu jer su stakla bila zamagljena a oni u kucici,rampa stoji ali otvorena,samo uvece zatvore ali je otvaraju cim naidjes,zaustavljaju pretezno auta sa bosanskim tablicama
ja planiram pri samom dolasku da im skrenem pažnju na moj auto jednim sitnijim poklonom npr. :wink: i da im pripomenem: ovaj auto bez mene ne smije napustiti ovu planinu :D . nemoj da slučajno ne krontolirate ko ga vozi - hvala unaprijed - i momci, kad vam završava smjena da odemo na kavu/kafu/kahvu, štogod, meni svejedno :D
štogod?! :wink:
tebi svejedno?! :oops:
pa svejedno mi je u smislu jel kava, kafa, kahva.
zapravo, najbolje da odemo na čaj :)
nego džonka, zachatavamo temu.
a tema je mito i korupcija :D
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.