Pogledati punu verziju : Francuska prevoz?
Zna li neko da li neka agencija organizuje prevoz do Francuskih skijalista i kolika je cena_
Hvala!
Bata Bane
13.11.2007, 21:37
Imas nekoliko agencija u gradu koje organizuju prevoz, to bi okvirno bili oko 140 eura u oba pravca, ali mislim da ti se to ne isplati jer kompletni aranzmani se krecu oko 350 eura, gde je ukljucen smesta, ski pass i prevoz. Kad bi ti isao i u koji ski centar.
Planiramo da idemo u Val d'Allos negde pocetkom januara. Ako je tako kako ti kazes (140 evra) onda bi nas ceo aranzman izasao cak i manje od 350 evra.
Mozes li da mi kazes koje su to agencije (bar neka od njih)?
Hvala!
p.s. Ako je neko vec bio u ovom ski centru, bilo bi super da cujem neke utiske!
Val d'Allos
E paaa, mislio sam da znam svako selo u Fr, evo moro sam da zaguglam;jerbo never heard of Val d'Allos.
Kad ono stvarno, to je jedna od stanica u Espace Lumiere,(Alpe du Zud) od kojih je naravno najpoznatiji Pra-Loup. Pra Loup je popularan kod mladje publike sa zapada, od nekih mojih sam cuo samo pozitvne komentare: Prilicno veliko skijaliste, vazda suncano, cak kazu i solidan apreski (u praloupu)....itd itd. Ama Google ce da ti prijavi mnogo vise no ja.
Jedini minus je mozda ovo vrijeme. Ako ovako nastavi u francuskoj, pa se ponovi prosla godina, moglo bi da bude tuzno u tom kraju pocetkom januara.
Bata Bane
14.11.2007, 14:58
Trim travel, Sumadija turist, i jos mnogo mnogo, u principu svi koji rade aranzmane za zimovanje, ali ce mozda biti problem bas do tog vaseg mesta posto jos ne znam agenciju koja radi to skijaliste.
E ljudi, hvala vam na korisnim informacijama. Ovo je neki slovenacki katalog ali ga ovde kod nas nudi Jolly travel, jedini je problem sto ne organizuju prevoz, a nisu bili nesto voljni da mi preporuce neku agenciju.
Inace, cene su stvarno niske, pa tako u raznoraznim paketima smestaj i ski-pass moze da se nadje i za manje od 150 evra za 7 dana!!!
A takodje nudi i mnoga druga (meni) poznatija skijalista, kako u Francuskoj tako i na drugim mestima, ali nam ovo zapalo za oko, pa reko da proverim ovde ima li ko iskustva sa ovim skijalistem.
Anyway, hvala puno!
Mene muci slican problem! Nas dvoica bi isli u Trois Vallees, Meribel, Tignes ili nesto slicno, od 9. do 23. feb! Da li neko radi prevoz u tom periodu?
CrazyKong
10.01.2008, 14:06
Mene muci slican problem! Nas dvoica bi isli u Trois Vallees, Meribel, Tignes ili nesto slicno, od 9. do 23. feb! Da li neko radi prevoz u tom periodu?
Bane ti je vec gore dao odgovor....
Ja bih samo dodao da postoje redovne linije do Grenobla/Liona koje prolaze relativno blizu apovratna karta je 130 eur...sad dal moze da se iskombinuje nesto i koliko ce sve ukupno da kosta to ostavljam tebi...
barrcode
10.01.2008, 14:09
Lasta ima redovnu liniju za Lyon preko Annecy-a, Chambery-a, Grenoble-a. 130e povratna.
ili eventualno ako idete na Alpes maritimes imaju i liniju preko Nice.
Donkey kong me pretekao.
Respect.
"Trim Travel" i "Sumadija turist" definitivno nemaju prevoz u tom periodu za Francusku! Steta! Hvala za informaciju u vezi Laste, raspitacu se!
Probaj sa rentiranjem kombija, ja sada sredjujem neku varijantu pa kada nešto saznam javljam, generalno je cena oko 200 evrija - povratna.
Bata Bane
11.01.2008, 00:58
Prevoz kombijem za 8+1 osobu izadje 0.40 Eura po kilometru gde treba dodati, smestaj za vozace i placanje parkinga i ta igranka izadje preko 1300 Eura, mislim da se za tako mali broj ljudi to ne isplati.
CrazyKong
11.01.2008, 17:23
Prevoz kombijem za 8+1 osobu izadje 0.40 Eura po kilometru gde treba dodati, smestaj za vozace i placanje parkinga i ta igranka izadje preko 1300 Eura, mislim da se za tako mali broj ljudi to ne isplati.
Mali kombi (7+1) ne moze nikako da se isplati...pogotovu sa vozacima.
Veliki kombi (16) bi mogao da bude ok resenje...samo ako smestaj za 2 vozaca nije preskup...ali mora i prikolicu da vuce zbog stvari...max brzina na autoputu je 100 km/h....obrni okreni...naj ti je bolje da ides autom.
Samo ubedi Patka da krene i nemas problem :)
Bata Bane
11.01.2008, 19:24
Dobro taj kombi od 16 sedista je po meni OK resenje bez obzira sto ide oko 100 km/h, ide on i malo vise oko 120, al je dobro sto ne moras da vozis da se cimas, ovako sednes odgledas par filmova na DVD, popijes kaficu, odspavas i brate ujutru pravac na stazu.
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2024 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.