Pogledati punu verziju : Atomic sl11
zloglasni
30.09.2007, 21:26
Braco jel vozio neko od vas ovu jurilicu,kakvi su utisci i iz koje godine je ovaj model jer sam nailazio na razlicite informacije
http://www.snowrental.net/images/equipment/skis/atomic/06/med/06_skis_atomic_st-11.jpg
Model je definitivno iz sezone 05/06. Nisam vozio (niti imam neku jaku želju).
zloglasni
30.09.2007, 22:38
Jel ima neki konkretan razlog za to?
Ja u zivotu nisam stao na atomic skije ali ima za neke smesne pare da se uzme ta daska sa 1018 vezom pa reko da uzmem da probam
Jel ima neki konkretan razlog za to?
Imao sam prije 2 sezone SL:9 i bio sam tada izuzetno zadovoljan skijama (pogotovo kad sam skinuo sa njih Atomic vezove). Jedino što nisam mogao od vrha do dna sići bez pauze. Noge otpadoše (kondicija mi teži praznom skupu). Mislio sam da to tako treba, dok nisam stao na Fischer RC4 Race SC. Iste performanse, a moje noge mnogo veselije. Nakon Fischera sam imao Head Monster i72. Još pitomija skija sa super performansama.
Kasnije sam probao još par Atomica (Izor 9.7, GS:9, Metron 11) i svi su bili sa ekstra držanjem rubnika i ekstra "trošenjem" mišića nogu. Neka hvala, nije za mene. Mogu misliti kako bih se tek proveo na SL:11.
alpinista
01.10.2007, 08:58
Nisam vozio tu skiju,ali sam bio svjedok u rentalu kad je covjek pokazivao duplikat te skije,odnosno fals. Ista skija,isti model,potpuno identicna,nemozes vidjeti razliku,jedino sto je unutra punjena pur-pjenom . . . Zato pripazi pri kupovini
Skija koje me u potpunosti zadovoljava. Žena bivša takmičarka je za nju rekla, da nikad u životu nije imele bolje skije. Treba pripaziti sa upravljanjem (pogotovo dok se navikavaš), jer kad zagrabi ova skija ne pušta, što zna biti kobno za koljena. Sa 170 cm visina sam par puta pobedio na nekim takmičenjima (nekima sa GS 11 to nije bilo nikako jasno)..Da treba imat kondiciju za ovu skiju.....pa to se podrazumeva, vrh je to ponude......:smoke: SKIMAN:sm018:
kenza959
21.11.2007, 20:48
Ja vec dve sezone vozim SL11 i definitivno je odlicna skija. Treba imati kondiciju, kao i za sve druge. Ne smeta joj ni velika brzina - ove godine sam izmerio 112 km/h :)
........bl, bla, bla. Ne smeta joj ni velika brzina - ove godine sam izmerio 112 km/h :)
Ostalo mi je sve jasno......ali ovo:sm022: ?? Pa več dugo se nisam ovako nasmijao...:yay: Dobar si humorista, nema šta.....:jester: Zano sam da je SL 11 dobra skija, ali da leti.....e to nisam znao....
Išao sam i ja sa SpeedWave-om oko 150 km/h. Skije su bile u Thule-u, a ja u autu. :sm019:
svaka cast za 112 hahahahahha \
ja sa slalom skijama na krovu auta nebih smio 112
mislim da bi njihov sidecut ugrozijo aerodinamiku auta
kenza959
23.11.2007, 12:22
Tih 112 je sa skijama na nogama :) Kada su na krovu auta moze i malo brze :)
tataratira
23.11.2007, 12:54
sa ovim skijama na nogama? to ne može, za moj pojam
sa bilo kojim skijama na nogama? to valjda podrazumjeva da ne možeš da voziš auto u isto vrijeme...da ne bude zabune :o)
ja imam želju da se izmjerim u km/h mislim da bih dohvatio 80 i još malo
ali na Jahorini..zavisi od uslova sa Beta Race 10'22 mogu i preko
ali me zanima koliko je to...valjda ove godine uhvatim nekoga sa GPSom
sa bilo kojim skijama na nogama? to valjda podrazumjeva da ne možeš da voziš auto u isto vrijeme...da ne bude zabune :o)
ja imam želju da se izmjerim u km/h mislim da bih dohvatio 80 i još malo
ali na Jahorini..zavisi od uslova sa Beta Race 10'22 mogu i preko
ali me zanima koliko je to...valjda ove godine uhvatim nekoga sa GPSom
Sa Atomic GS 11, dužine 181 cm u Nassfeldu, januar 2006: 86 km/h (i nikako više-probao više puta). Visok 178, težak 93 kg. Imaju tamo dio staze za tovrstna merenja.....:smoke: Skiman
Tih 112 je sa skijama na nogama :) Kada su na krovu auta moze i malo brze :)
Da, da naravno....:sm022: :sm017: Skiman.
Može, ali teško. Mnogo je lakše sa skijama pod nogama.:bootyshak
Da, da naravno....Skiman.
O pa ko nam to dosho sa smucisca.net???
Hehehehe, donjeo skiman cvrstu odluku da nikad vise nece postovat na ovom forumu; (leglu razvrata i nemorala), ali djaba vidijo covjek post o ATOMICIMA i ………..to je bilo jace od njega. E Skiman, neka bash, fino sto si tu.!!!
@kenza; vrijeme je da se taj brzinometar na GS malo bazhdari :sm004:
Hehehehe, donjeo skiman cvrstu odluku da nikad vise nece postovat na ovom forumu; (leglu razvrata i nemorala), ali djaba vidijo covjek post o ATOMICIMA i ………..to je bilo jace od njega. E Skiman, neka bash, fino sto si tu.!!!
Ma nisam mogao, da nešto ne kažem......Sapo, pa ne trebam u onoj temi ni da učestvujem, ni da je čitam .....he , he, he više volim ovakve teme:yay: :smoke: :sm018: Skiman
kenza959
19.12.2007, 18:43
Nema brzinomera, sve je mereno GPSom. Stvarno nisam ni ja ocekivao vise od 80-90 km/h, ali izgleda da mojih 90kg na odgovarajucoj strmini necemu sluze :)
Nema brzinomera, sve je mereno GPSom. Stvarno nisam ni ja ocekivao vise od 80-90 km/h, ali izgleda da mojih 90kg na odgovarajucoj strmini necemu sluze :)
Whatever......trebam nabaviti GPS pa malo izmeriti.....ko zna, možda ja letim sa 150 km/h po Pohorju, a da to ne znam....:dontknow: :smoke:
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.