PDA

Pogledati punu verziju : Amerika i Engleska biće zemlja proleterska...

stekan
12.09.2007, 19:29
Mlado pokoljenje se ne sjeća pjesme iz naslova. Ali činjenica je da u Americi ima svega i svačega, i dobrog, a i onog drugog. Ima i svakakvih sajtova. Postoje tone sajtova na kojima se nešto prodaje, ali samo na jednom može da osvane ovakvo nešto:

1032

Vrhunski vez za $81 (oko 63€). Cijena spuštena sa $220.

Na tom sajtu inače prodaju sportsku odjeću, naočare, planinarsku obuću... ali im se ponekad desi i nešto ovakvo.

Slika je samo isječak sa sajta, a neću vam dati adresu da vas malo držim na vatri.

P.S. Druže Sapa, slao sam ti SMS u vezi vezova, ali izgleda da bosanski SMS ne može proći do tebe (zapeo kod slovenaca?). Nadam se da si ovo vidio i da si vezove na vrijeme "odradio".

Sapa
12.09.2007, 20:43
Mlado pokoljenje se ne sjeća pjesme iz naslova. Ali činjenica je da u Americi ima svega i svačega, i dobrog, a i onog drugog. Ima i svakakvih sajtova. Postoje tone sajtova na kojima se nešto prodaje, ali samo na jednom može da osvane ovakvo nešto:Vrhunski vez za $81 (oko 63€). Cijena spuštena sa $220.

Stevo znas sta bi na ovo reko doktor Arslanagic, alias felxon????
.
.
.
.
.
.

Arsla (citaj flexon) bi reko: 'Samo djabe je jeftinije ba !!!!!!".....

PS
Arsla je meni bog.

PS2'
Druze stevo, ti narodna diko i genije.....fala ti sto si me imo u mislima, ali zbog objektivnih problema u medj'narodnijem vezama depesha preko sms nije stigla dje je bilo namjenjeno, al morda jes dje je bilo sudjeno...iz drugih objektivnih razloga ne stigoh bacit pogled na doticni sajt te ti tako ostak bez ovih plavih bisera zvanih px 12.....samo djabe je jeftinije....

Sapa
12.09.2007, 20:57
Sjecam se vremena kad su se na tom sajtu znale pojavit prve generacije freestyle i freeride skija....prije nekih 5 godina......pa se ja cudijo.....tako smjesna skija, ne ozbiljnih grafika, a rasproda se za 20 minuta......eeee....sad znam, cim vidis ovakve stvari rezervisi nema razmisljanja....
vidijo si neki dan isti vez isto rastojanje...dok sam stigo s posla kuci (ura vremena nije vise) onoga px nestalo....a osto isti al za 160 ...:sm008:

wlad
12.09.2007, 21:32
Ma propašće i ti proleteri, k'o i mi - videćete :D.

Flexon
13.09.2007, 01:34
sta reci SAC je cuodo
tu svaki dan dodje barem jedna ponuda da se useres
pa nedavno su bile LP XXL za 300 i nesto
mislim moze li manje
sve ispod toga bi bila uvreda za kupca
hahahahahahahah :yay:
kad vec o tome pricam evo ih trenutno na ponudi za 359 LP XXL
:sm022: :sm022: :sm022: