PDA

Pogledati punu verziju : dobra oprema?

tanya
09.08.2007, 21:24
ja videla delite besplatne savete,pa `ajde da se javim.
skijala sam aktivno pre 10-tak godina, solidno, aktivno, i od tada nisam stala na skije.
come back ce biti, resila sam, ove zime.
i kupila jos u aprilu (polovnu) opremu.
daske volkl carver unlimited, 160 cm, vezovi marker m7.1 i cipele salomon performa 9.0,odlicno ocuvane
visoka 173cm, teska 62 kg.
molim za vase komentare i savete (nemojte odmah da me ubijete u pojam!)

Bata Bane
09.08.2007, 21:36
Ma daj bre sta si to kupovala, mislim stvarno:sm022: . Salim se, sto se tice opreme najbolji savet ce ti dati STEKAN, setajuca enciklopedija, a po mom nekom
misljenju, dobra je.:sm004:

wlad
09.08.2007, 23:16
molim za vase komentare i savete (nemojte odmah da me ubijete u pojam!)

:D, pa gde se saveti traže posle kupovine ;). Ako je oprema u dobrom stanju onda uživaj :ok:

Cipele si trebala da uzmeš nove, to je deo opreme koji se ne kupuje polovno / ne iznajmljuje se..... I utiče jako na udobnost :dontknow: .

stekan
09.08.2007, 23:17
ja videla delite besplatne savete,pa `ajde da se javim.

Bata Bane, da li se ti sjećaš da je neko rekao da su savjeti besplatni?

Kako god, mislim (dakle postojim) da si uzela odgovarajuću opremu za povratak na staze. S obzirom na ono "skijala sam aktivno pre 10-tak godina, solidno, aktivno..." vjerovatno ćeš trebati za koju sezonu tražiti malo "sportskije" skije, a i to samo uz pretpostavku da ćeš voziti većim brzinama.

I cipele su skroz OK, uz strašno bitan uslov: da ti veličina odgovara. Ne smije da boli nigdje, a ne smije ni stopalo da "hoda" u cipeli.

Sa srećom!

E, da, umalo da zaboravim (počeh zaboravljati otkad pređoh na magareću pamet): učini sebi veeeeliku uslugu i odnesi skije i cipele do dobrog servisa da ih srede i podese vezove (dovoljno je da poneseš jednu cipelu zbog vezova i to lijevu, naravno uz uslov da su obe iste veličine)

tanya
10.08.2007, 00:29
:ski:
posto sam dobila zeleno svetlo za opremu, ajde budite dobri pa mi dajte jos i savet gde da idem na dobar servis? ispala sam iz tog fazona!
iz kraljeva sam (ako ima neki dobar u blizini, mada sumnjam),pretpostavljam najblizi u bg, samo koji i gde?
i naravno, ako mi bude trebala jaca oprema, pre iduce kupovine cu se konsultovati sa vama!
thanks!

tataratira
10.08.2007, 09:46
dobra rakija je pola opreme
a uz odlični ti oprema i ne treba

hik :dziveli:

stekan
10.08.2007, 10:05
dobra rakija je pola opreme
a uz odlični ti oprema i ne treba

hik :dziveli:

Ko te ne poznaje, pomislio bi da uvijek sa sobom nosiš plosku, a i da povremeno uzmeš koju rakijicu sa strane. I dobro bi i pomislio.

tataratira
10.08.2007, 10:15
to se vodi pod "dodatna oprema"

;o

CrazyKong
10.08.2007, 10:17
Ko te ne poznaje, pomislio bi da uvijek sa sobom nosiš plosku, a i da povremeno uzmeš koju rakijicu sa strane. I dobro bi i pomislio.

Pogotovu, u dnu prache :dziveli:

Sapa
10.08.2007, 11:59
Samo vas gledam....i pitam se do kad ce te?:awm2:

tataratira
10.08.2007, 12:15
http://images.fotopic.net/ymb7gl.jpg

Fela komentariše konzumaciju alkohola na sportskim terenima, grafit na Jahorini
http://images.fotopic.net/ym9g13.jpg

Sapa
10.08.2007, 12:34
http://images.fotopic.net/ymb7gl.jpg

I onda samo recite kako Rasmussen koristi Epo :confused:
Pa na ovom stolu ima vise ne dozvoljenih sredstava nego kod onog dokazanog "strucnjaka za doping", doktora Fuentesa.

stekan
10.08.2007, 13:01
Za neupućene, ovo je štand na ulazu na dvosjed Ogorjelica (onaj desni) ispod hotela Košuta na Jahorini. Drug Tataratira ima kod ovih ljudi otvoren račun, pa mu samo udaraju crtice, a naknadno plaća, ali mislim ipak ne žiralno. Kod kuće imaju njegovu fotografiju na zidu (tamo gdje je nekad stajala Titova).

Sapa
10.08.2007, 13:15
[QUOTE]Za neupućene, ovo je štand na ulazu na dvosjed Ogorjelica (onaj desni) ispod hotela Košuta na Jahorini.
Comment? comment vous l'appelez mon ami? Ogorjelica? sto bi kolege sa channal 5 rekli: dje to ba?

Drug Tataratira ima kod ovih ljudi otvoren račun, pa mu samo udaraju crtice, a naknadno plaća, ali mislim ipak ne žiralno.

A da pomenuti gospodin nije posto referent za nabavku ili mozd logisticar u slobodno vrijeme..... a u golfa more stat ljepota, gajbica mislim.

Kod kuće imaju njegovu fotografiju na zidu (tamo gdje je nekad stajala Titova).

A od milja mu sve skandiraju: Evo nam ga dosh'o drug Tito-ratira !!!!

stekan
10.08.2007, 13:38
Comment? comment vous l'appelez mon ami? Ogorjelica? sto bi kolege sa channal 5 rekli: dje to ba?

Rođo, znam da osim nekoliko maternjih jezika govoriš i novomaternji holandski (jel se tako zove?), te slovenski (slovenački), makedonski, engleski i njemački. Znam i da znaš ponešto na ruskom i francuskom.
Ja sam na svom jeziku, kojeg različiti ljudi u BiH nazivaju različitim imenom, napisao "ispod hotela Košuta na Jahorini". Ako to ne razumiješ, evo ti prevod na japanski: 山Jahorina のホテルKosuta の下

A da pomenuti gospodin nije posto referent za nabavku ili mozd logisticar u slobodno vrijeme..... a u golfa more stat ljepota, gajbica mislim.
Dobro si. Nije mi ranije palo na pamet, ali možda su ovo dvoje na slici samo radnici, a drug Tataratira je gazda. A ono zastajkivanje i pokoji gutljaj je samo navlačenje mušterija. Možda on na zidu ima svoju sliku.

A od milja mu sve skandiraju: Evo nam ga dosh'o drug Tita-ratira !!!!Nije ta sličnost u slovima slučajna. Ima nešto u tom Tataratiri vrijedno divljenja i poštovanja, možda ne onoliko koliko smo se klanjali drugu Starom, ali blizu.

Sapa
10.08.2007, 13:51
[QUOTE]Rođo, znam da osim nekoliko maternjih jezika govoriš i novomaternji holandski (jel se tako zove?), te slovenski (slovenački), makedonski, engleski i njemački. Znam i da znaš ponešto na ruskom i francuskom.

Oh no my cousin, vecinu gorepomenutih germanskih lengvidza samo natucam; slovenacki kontam (paasem) pasivno, sto vazi i za ostalu mi srodnu jazicku familiju. Francuski i Ruski eee, to mi vec ide od ruke, pogotovo kad koristim 'doping' zvani Babel Fish,. Svako malo pitam 'zlatnu ribicu': "a kako se ono bi na francuskom kaze.......?' :sm003:

Ja sam na svom jeziku, kojeg različiti ljudi u BiH nazivaju različitim imenom, napisao "ispod hotela Košuta na Jahorini". Ako to ne razumiješ, evo ti prevod na japanski: 山Jahorina のホテルKosuta の下

E pa ako mi "ribica" ovo ne desifruje, mora cu se pozvat na tvoje translejtorske sposobnosti rodjace........jelo ovo " 下 " skracenica od F...k?

Dobro si. Nije mi ranije palo na pamet, ali možda su ovo dvoje na slici samo radnici, a drug Tataratira je gazda. A ono zastajkivanje i pokoji gutljaj je samo navlačenje mušterija. Možda on na zidu ima svoju sliku.

I poslje Tataratire Tataratira!!!

Sapa
10.08.2007, 14:07
山Jahorina のホテルKosuta の下

Skonto sam sta ovi simboli znace na na japaMskom; Pa ovo je citava prica moj ti.

Dakle, prvi dio recenice bi glasio: のホテルKosuta "u boricima podno hotela Kosuta...
drui dio recenice znaci nesto kao: の 下 ...iza zelenog golfa, stoji Tataratira i ...(natjeralo ga na malu nuzdu poslje 6-te pive i druge nacete pljoske)"

Jel ovo "slobodan" prevod??? :yay:

Sapa
10.08.2007, 14:21
Skonto sam sta ovi simboli znace na na japaMskom; Pa ovo je citava prica moj ti.

Dakle, prvi dio recenice bi glasio: のホテルKosuta "u boricima podno hotela Kosuta...
drui dio recenice znaci nesto kao: の 下 ...iza zelenog golfa, stoji Tataratira i ...(natjeralo ga na malu nuzdu poslje 6-te pive i druge nacete pljoske)"

Jel ovo "slobodan" prevod??? :yay:

PS

A ova 'kvacica' na T se pise / crta kao mnogo kraca ( 下 ) kad se isti simbol odnosi na jednog etnickog japanca sa nadimkom Tataratira.

stekan
10.08.2007, 14:36
A sad esencijalno pitanje: Ko od nas dvojice da pusti vodu?
Ili da sačekamo Tataratiru?

Žao mi cure (gospođe?, bake?) koja je pokrenula ovu temu. Šta sad ona konta o nama nakon ovih tekstova?

wlad
10.08.2007, 16:52
E sad ga pretera, sa 32 godine pa da bude baka :sm022: .

I šta bi sa onim
nemojte odmah da me ubijete u pojam! :sm021:

stekan
10.08.2007, 17:01
E sad ga pretera, sa 32 godine pa da bude baka :sm022: .

Nećeš vjerovati, ali znam za jedan takav slučaj.

Ubijali smo u pojam druga Tataratiru. Ovo je bio klasičan školski primjer :sm023:

daxxii
10.08.2007, 21:59
momci ajd malo ozbiljnosti

http://i149.photobucket.com/albums/s77/daxxii/40.gif

tanya
11.08.2007, 00:17
momci, pozdrav od bake i njene drugarice :sm018:

stekan
11.08.2007, 07:26
E, ja ovo ne smijem komentarisati. Ipak moram: Da li obe zajedno imaju 32 godine?

Halo Tataratira, nisi se valjda naljutio?

Bata Bane
11.08.2007, 11:30
Na jednom drugom forumu, posle ovakvih komentara svi bi smo bili izbrisani:sm022:

Flexon
11.08.2007, 19:15
koje 32 godine
tu ima i 34:dziveli:

tanya
11.08.2007, 20:30
Kada smo bile na letovanju, slikale smo jednog lika na stazi, kazu da se zove tatatatira.
Jeste li i vi mislili na njega u prethodnim postovima, ili na nekog drugog:dontknow:

Sapa
11.08.2007, 20:58
Kada smo bile na letovanju, slikale smo jednog lika na stazi, kazu da se zove tatatatira.
Jeste li i vi mislili na njega u prethodnim postovima, ili na nekog drugog:dontknow:

Taj je! You'v got him! Svaka cast!!!:smoke:

Sapa
11.08.2007, 21:05
momci, pozdrav od bake i njene drugarice :sm018:

Bako, bako a zasto su ti tako velike...snowboard cipele? :smoke:

'Bako' jesi li ti maloljetna individua sa crvenim bikinijem ili pak ona sa cvijetom u kosi, pardon, na kuku :sm006:

hehehe
13.08.2007, 07:04
Boze, Boze... ko li je ovde s kim u ozbiljnoj vezi???

Okreni-obrni, ne mogu da provalim...

Svejedno, ulepsali ste mi novu radnu nedelju/heftu/sedmicu...

tataratira
13.08.2007, 08:26
he he he :ski:
kakav loš primjer omladini, alkos iz kataloga

@Sapa
http://images.fotopic.net/ykq85o.jpg

@vas dvije
http://images.fotopic.net/yb4e1o.jpg

vidimo se na stazi, samo morate imati dobre reflekse

stekan
13.08.2007, 09:32
Tataratira, a koji si ti od ono troje na gornjoj fotografiji? :smoke:

Šala mala. Nemoj ljutiš. Obećavam da ću naći nekog drugog da ga zezam. Sapa je u užem izboru.

tataratira
13.08.2007, 09:36
ovaj sa šlaufom :ok:

evo neću više, izvinjavam se na off-u

stekan
13.08.2007, 09:57
Malo me buni slika tvog avatara. Mislio sam da je ovo Sapa zaspao sa smotuljkom u ustima, ali tvoj avatar odgovara pospanku. Da niste vas dvojica braća?

tataratira
13.08.2007, 10:08
mogu samo da dodam da ovaj mačak nije bezveze crn :o

CrazyKong
13.08.2007, 14:17
Ljudi situacija je postala kriticna....ako pod hitno ne padne sneg da se pojedinci doooobro izdivljaju ode forum u ..... :ski:

Flexon
14.08.2007, 00:43
prijeti katastrofa kao na tgr
hitno potreban snijeg
pozeljno u prahu

tataratira
14.08.2007, 07:57
hehehe, ima dosta kao se nije mjerila širina ispod pancerice, drvene baze i ostale rasprave

do mene, malo me prenjelo