Pogledati punu verziju : THREAD SAMO o INFO-U NA JAHORINI
jel ima nekih novosti sa Jahorine,ko je sad tamo,da li je danas bilo snega ili kise?Prognoze su razlicite bile za danasnji dan i narednih par...:confused:
:sm023:
Ljudi pitaju za konkretne stvari za koje im ti naravno dajes info iz prve ruke, al'
samo da se ubacim, kako su ti rane - junacke??? Ocel snjega bit za 'prtinanje', tara... znas da me vazda uveseljavas svojom pojavom na forumu. :dziveli:
tataratira
08.02.2007, 11:04
evo iz prve ruke
duva jak vjetar, jos nisu pustili Praču
ima li snega za ikakvo skijanje??pada li ista??vidim danas toplo do zla boga
DamjanMX
09.02.2007, 16:04
Da, i mene zanima....vidim u ski infu pise da je padao sneg a ima ga sve manje...trenutno 40cm :(
Da, i mene zanima....vidim u ski infu pise da je padao sneg a ima ga sve manje...trenutno 40cm :(
Padao je mokri snijeg i duvao jak vjetar, tako da je danas samo tanjir na Poljicama radio .Prognoze su da ce i sutra padati . Staza je u globalu OK , na prevojima ima manjka snijega .Potrudicu se da sutra postavim par svjezih slika.
Pozz
Stanje je lose,dosta gostiju je danas napustilo Jahorinu,jer poslednja tri dana nemaju priliku za skijanje.Sneg koji pada (kao i da ne pada) se odma i topi jer duva topao vetar.Sa recepcije Bistrice se redovno sire dezinformacije o radu zicara,tako da vam je bolje da ih ni nepitate nista,a kako vidim i u ski infu je obljavljeno da je u sredu radio dvosed Ogorjelica I sto nije tacno.
pocetnik
10.02.2007, 01:13
vidim ja da smo svi mi koji smo uplatili za ovu nedelju bas kurate srece!
ali bogu se :sm017:!
ipak nije bilo lose,:-))) samo je manjkalo sunca..
Tataratira imam pitanje za tebe,posto si visok koliko jesi kako stanes u onaj dvosed???:-)
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.