Pogledati punu verziju : proradio krcmar
Evo upravo videh da je proradio Krcmar pa ako se neko cuo sa nekim ko je trenutno gore mogao bi da prenese utiske o stazi, zici itd...konacno docekasmo da ponovo vozimo Krcmar:sm019:
Odes na www.infokop.net i vidis utiske jer je covek vec juce vozio stazu i postavio slike.
Bata Bane
31.01.2007, 15:19
Proradio Krcmar i mi ga juce overili, na stazi koja je bila besprekorno sredjena bilo nas je oko 10tak, veliki pomak za Kopaonik, gde je ski pass kao da skijas u St. Morisu, inace sve ostalo je bilo dobro.:ok:
Jedno pitanje za poznavaoce prilika na kopaoniku. Da li postoji mogucnost da se ikada u funkciju puste i ledenice. Koliko mogu da primetim ove godine je proradio krcmar, ove ili sledece ce proraditi i struga, a jedino ce ledenice ostati prazne i van funkcije.
Mislim da je bolje da ledenice skinu i prabace na neko drugo mesto ili da ,posto vidim da ima problema sa gvozcem, lepo demontiraju gvozdac ( motor ) i zamene ga ledenicom.
Tesko da ima sanse da ikada puste ledenice jer nemaju tehnicku dokumentaciju tj. nisu radjene po projektu !!!
Dakle one sad ne ispunjavaju neke glupe propise, a tu dozvolu ne mogu da dobiju... Znaci jedino resenje koje ostaje je da ih sruse i stave novu zicu !!
Nadam se da ce to uraditi vec sledece sezone jer sumnjam da ce dozvoliti da one jedine budu crna ovca :)
Mozda postoji mogucnost da urade novu dokumentaciju koja bi bila dostojna izgradjenoj zici i onda urade tehnicki prijem zice. Ako je problem u bezbednosti zice tj. da se radilo po projektu ali da je on neodgovarajuci, onda je jedino resenje da je sruse i stave novu zicu.
Iskreno se nadam da ce resiti i taj problem. Ali pre toga moramo da okupiramo krcmar kako bi videli da i za teze staze postoji ciljna grupa, a ledenice su svakako jedna od kvalitetnijih staza.
zloglasni
31.01.2007, 22:36
Ne znam sto ste toliko zapeli za ledenice kad i onako moze da se dodje do njih sa gvozdca.Propusta se manji gornji deo koji je blazi i nije nesto preterano zanimljiv
Pa po toj logici sto bi radila duboka I, Suvo rudiste i centar kad postoji pancic cetvorosed ?? Sto bi radio Mali karaman kad sa vrha karaman grebena mozes da pesacis do gvozdca ???
I sto bi radile marine vode kad sa vrha malog karamana mozes da pesacis do karamana i tako dodjes do gobelje ???
Nije cilj doci nego skijati se !!!
zloglasni
01.02.2007, 01:35
Netreba da se pesaci vec kosim spustom stignes za minut i ne moze se porediti nikako sa sa ovim sto si gore naveo jer u tim slucajevima ti daleko vise vremena treba da se ponovo vratis na istu stazu
Bajastrasni
01.02.2007, 11:48
Bata Bane, jel rade mobilni na Krcmaru? A na Dubokoj 1 zato imas bluetooth !!!:sm022:
Bajastrasni
01.02.2007, 11:50
Zloglasni,
Jel moze neki utisak za Head WC Supershape ? Kupio sam ove godine, ali jos nisam stigao da vozim jer je u januaru na Kopu bilo oranje, pa sam iznajmio da ne unistavam? Thx
Ako sam dobro razumeo ovde Krcmar vodite kao CRNU stazu?????
Na Kopu eventualno jedan deo Bele reke moze da se nazove tako, Duboka i Krcmar su za iole ozbiljnije skijase/bordere samo rekreativne staze. Mi smo u nedelju jurcali po Krcmaru kao nezdravi i pravo da vam kazem staza je sasvim prijatna za opustenu jurnjavu i skakutanje okolo.
Bata Bane, nadam se da je Valmenieir ipak malo ozbiljniji od ovoga????
Bajastrasni
01.02.2007, 17:11
Ne bih hteo da zvucim neskromno, ali moram da se slozim sa Shaolinom. Mada za moje godiste dobar je i Krcmar.
Samo, Bata Bane, isto pitanje te ceka i za Sestriere, mada si mi obecao neke van-skijaske aktivnosti, tako da se mozda i izvuces!
zloglasni
01.02.2007, 22:21
Po meni jedino crno na kopu je levak na beloj reci 2 a ovo ostalo je livada.Krcmar je oznacen kao crna iz razloga sto ima onaj jedan mali deo koji je strmiji i to jednostavno tako mora.
E sada sto se Heada tice i ja sam ga uzeo tek pre 2 meseca i vozio sam mozda ukupno 7 dana na njemu i mogu reci da je "cheater" cudo.Malo je meksi od Fishera ali i dalje kida po strmim i zaledjenim stazama.Dakle nema onih nezeljenih vibracija i poskakivnja vec ostavlja one useke kao klizaljka.Slalomski zavoji su milina,dobro slusa i pri veleslalomskim ali vec posle toga pri vecoj brzini dolazi do izrazaja duzina daske i mali radijus i polako pocinje da gubi na stabilnosti ali to je je i ocekivano.Za razliku od fishera ova daska dozvoljava izlete i na off piste iako sam mozda 5 puta prosao celca ali u svakom slucaju razlika je primetna.E sad najbitnije je da daska manja umara i oce bre da oprosti poneku gresku za razliku od fishera koji svaki put debelo kaznjava.
Da sumiramo:
trvdo pripremljene staze - kida
mekse - kida
hupsere - nisam probao
raskvasen sneg - nisam probao
off pist - skroz ok
Brza,lako se dize na kantne,ne umara preterano.
Naravno ovo je sve u kombinaciji sa cipelom viskog flexa >100
Zaboravi da dodam ovo je model 2006 nije 2007.Prabacu sledece nedelje i 07 pa cu javiti da li ima razlika i koje su
Bajastrasni
02.02.2007, 23:22
Zloglasni, hvala za post. Super ti je test, mogao bi da otvoris novi thread da ljudi testiraju skije. Ja ujutru palim za Bansko, pa cu, nadam se da probam SS WC u svim uslovima. Saljem utiske cim se vratim. Pozdrav svima.
Mi smo u nedelju jurcali po Krcmaru kao nezdravi i pravo da vam kazem staza je sasvim prijatna za opustenu jurnjavu i skakutanje okolo.
@Shao? Kako je pokriven snegom gornji deo staze? Ima li vetra ovih dana?
Krchmar je ubedljivo najbolja staza za skakutanje, slikanje, bahacenje... :D
Bata Bane
03.02.2007, 03:08
Ako sam dobro razumeo ovde Krcmar vodite kao CRNU stazu?????
Na Kopu eventualno jedan deo Bele reke moze da se nazove tako, Duboka i Krcmar su za iole ozbiljnije skijase/bordere samo rekreativne staze. Mi smo u nedelju jurcali po Krcmaru kao nezdravi i pravo da vam kazem staza je sasvim prijatna za opustenu jurnjavu i skakutanje okolo.
Bata Bane, nadam se da je Valmenieir ipak malo ozbiljniji od ovoga????
Videces druze ValMeinier, na drugom i trecem brdu ima tako crnih staza da ti se zivot zacrni.:dziveli:
Proslog vikenda je bilo dovoljno snega na vrhu Krcmara (mada su neki promasili vrh pa su se malo zaneli po Kosovu - LORD???????hehehe).
ali koliko cujem trenutno na Kopu pada snegic tako da tih problema nece biti. A vetar? Pa januar na Kopu - zna se, hladno!!!!!!!!!!!!!1
Ljudi na kopu ima 76cm snega :) :) :)
Kazu da ce jos da pada i zaista ce biti super !! :)
Dajte ljudi na ovom forumu se posalj 1 poruka dnevno :sm008: :sm008:
Ajde se malo probudite i pisite !! :sm017:
Videh negde da je donji deo Krchmara malo zarastao, pa je frka... Shta kazhe ekipa sa terena?
Thx Shao!
[quote=Shaolin;19204]Proslog vikenda je bilo dovoljno snega na vrhu Krcmara (mada su neki promasili vrh pa su se malo zaneli po Kosovu - LORD???????hehehe).
A da me nisi ti vodio:sm022: :sm019:
Dajte ljudi na ovom forumu se posalj 1 poruka dnevno :sm008: :sm008:
Ajde se malo probudite i pisite !! :sm017:
Smorio ljude sneg, biće sada sigurno aktivnije - videćeš;) ;)
E Lord jel si nasao na satelitu mesto na kopu gde si se izgubio ??? :)
svetskigigacar
05.02.2007, 13:02
ma kazem ja da je mogao da prodje samo na dva mesta i da izbije na put za belo brdo. ako nadje, bas bih voleo da vidm da li sam u pravu.
ma kazem ja da je mogao da prodje samo na dva mesta i da izbije na put za belo brdo. ako nadje, bas bih voleo da vidm da li sam u pravu.
Našao sam nešto - mislim da je otprilike tako bilo, slikao sam rutu ali ne znam da je okačim.:glavaozid Dobro bi došla pomoć:smoke:
Pa ispod mesta za pisanje poruke u additional options imas manage attacments :)
Klikni na to i uploaduj ! Sacekas malo i on ce ti reci kad je zavrsio !!
Nista dalje ne treba da diras, vrati se na prozor u kome pises poruku i klikni da posaljes poruku najnormalnije ! :)
Nadam se da ti je jasno :ok:
KOP_MANIA
05.02.2007, 20:09
ALi vodi racuna o velicini slike ako je prevelika nece hteti ;D
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.