Pogledati punu verziju : Blizzard
Trebam malo pomoc vas strucnjaka,kolega.Ubih se trazeci ali negde nemogu da nadjem informacije o karakteristikama moje skije.Radi se o modelu Blizzard X-Sport allaroundcarving 168cm,ostalo neznam bas napamet,skija je model iz 04/05 a vez je Techo Pro.Dajte molim vas iskopajte neke infos o tome posto ja nemogu nista naci,bio bih zahvalan
Jedini info kojim možda mogu da ti pomognem je da je Techno-Pro ski brend lanca prodavnica Intersport.
probaj da ukucas u google pretrazivac:
potpuni naziv (posebno) skija i godinu proizvodnje + specifications,
i posle poslebno za vezove. trebalo bi da ti izbaci.
ma ne izlazu nista zato i pitam,kao da model nepostoji nista nema o njemu za naci
Tecno-Pro vez je u stvari Salomon sa drugim oznakama. Skija i dalje ostaje misterija, što joj ne ide u korist. Ne bih da te razočaram, ali se bojim da je u pitanju niža rekreativna klasa.
vez je boli glava,kostao je preko 100eur,s nosecom plocicom i svim a skija je stvarno misterija,kostala je oko 300eur a kupljena na rasprodaji za 100.Sve sam zivo pretrazio ali nigde nikakve informacije o njoj ali ne da je dobra,za sve vrste staza,ime mi zvuci zanimljivo,alloraundcarving X-Sport to mi tako "superiorno"zvuci,kad sam je kupovao u blizzard shopu trazio sam nesto za sve terene i oni su mi dali nju,ali cudno je to da nihgde nikakve informacije o njoj nema cim bude prilike postujem sliku pa da vidite kako izgleda
Daj dimenzije skije da poredimo sa drugim Blizzard modelima.
malo mi je neverovatno da nema bas nikakvih podataka na netu.
da li si probao da se raspitas na drugim forumima?
nisam je nasao...
evo ti link www.blizzard-ski.com pa vidi tamo. mozda si pograsio ime skije
firebird X-sport,duzina 175cm.Integral fiber compound??Sta to znaci? 108/68/97??, R14??,Allround.Ovo ostalo neznam.
nisam ime pogresio.
evo slika
idi na njihov sajt i pogledaj slike svake skije ponaosob, sigurno ćeš naći tvoju pod nekim drugim imenom. koliko vidim to ti je jedini nacin.
www.blizzard-ski.com
verovatno je allround model iz 04/05, a na sajtu ima samo modela iz ove i proshle sezone. evo allround modela iz 05/06 isto se zovu firebird http://www.blizzard-ski.com/goto/en/produkte/05_06/alpinski/allround/firebird-xo-5
http://www.blizzard-ski.com/goto/en/produkte/05_06/alpinski/allround/firebird-xo-3
Bio sam na sajtu,pregledao ga citavog,googlovao po netu i nema nista,nigde
evo cisto da resim misteriju,poslao sam mail blizzardu i oni su odgovorili da je u pitanju Experimentalni sportski model koji je baziran na Firebird XO3.Samo tu jednu sezonu je proizvodjen pa eto tako je resena jos jedna misterija
evo cisto da resim misteriju,poslao sam mail blizzardu i oni su odgovorili da je u pitanju Experimentalni sportski model koji je baziran na Firebird XO3.Samo tu jednu sezonu je proizvodjen pa eto tako je resena jos jedna misterija
Ako je to isto sto i F-bird XO3 onda je to klasicna pocetnicka skija.Vec je neko na forumu pitao za ovo skiju prije par mjeseci....
Vjerovatno si na netu, sve procito o tome, al evo i ova info.
Pise: begginer to intermediate, ja bi reko cisto za pocetnika:
http://item.express.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ExpressItem&item=220079267891&FROM_MERCHANDISING=1
Ja je posudio pretprosle godine od prijatelja, spustio se 300 metara niz padinu i o'ma trazio da mi vratio moje skije :sm008: Ja nisam ko neki ovdje: covjek zvani speed only :smoke: al s ovim skijama ne treba da pokusavas da das gas, ne ide brate. A isto iskustvo sam imao i sa xo5. (not amused).
Doticne skije su na prodaju + 130cm Salomon aluminium stapovi ( crni ) + torba za skije.
Cena za citav set 80eur.
Pokreće vBulletin® Verzija 4.2.2 Autorsko pravo © 2000-2025 Skijanje.rs. Sva prava zadržana.